Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הרמקולים בדלת אני לא בטוח איך זה בדגם שלך אבל תמיד אפשר להתאים רמקול לדלת מבלי לפגיע בדלת.

לדעתי לפני שאתה שואל אותנו (בכיף ) אתה צריך לשבת עם עצמך ולהחליט כמה כסף אתה מקציב לנושא "מערכת לרכב " ואני מבטיח לך שבכול תקציב היגיוני (1500 +- ) תמצא מגבר וסאב מתאמים.

ל HU (רדיו דיסק ) לא תהיה בעיה "להחזיק " את המגברים כי לא מופעל עליו כל עומס מהמגבר אלה ההפך.

עצתי לך : מערכת לא בונים ביום אחד!!

בתחילת השרשיר כתבתי לך שהכול זה עניין של סטנדרטים -מה אתה רוצה\צריך בשביל לשמוע טוב.

אריק

פורסם
לגבי הרמקולים בדלת אני לא בטוח איך זה בדגם שלך אבל תמיד אפשר להתאים רמקול לדלת מבלי לפגיע בדלת.

לדעתי לפני שאתה שואל אותנו (בכיף ) אתה צריך לשבת עם עצמך ולהחליט כמה כסף אתה מקציב לנושא "מערכת לרכב " ואני מבטיח לך שבכול תקציב היגיוני (1500 +- ) תמצא מגבר וסאב מתאמים.

ל HU (רדיו דיסק ) לא תהיה בעיה "להחזיק " את המגברים כי לא מופעל עליו כל עומס מהמגבר אלה ההפך.

עצתי לך : מערכת לא בונים ביום אחד!!

בתחילת השרשיר כתבתי לך שהכול זה עניין של סטנדרטים -מה אתה רוצה\צריך בשביל לשמוע טוב.

אני יגיד לך את האמת, אין פה ממש בעיה של תקציב.

המחירים שהוצעו לי כאן נוחים, חוץ מהמגבר שהוא 900 ש"ח שמפני דבר כזה צריך באמת לעשות חושבין.

לגבי הרמקולים הקידמיים, לי חשוב מאוד, כי מתי שנכנסים יותר 1 לרכב (מישהו יושב מאחור) והוא מתלונן על שהמוזיקה רועשת מדי מאחור.

וכמובן שאני רוצה שהרמקוליים הקידמיים יהיו איכותיים כדי שאני יוכל להנות מהקנייה.

והכי חשוב לי שהמראה הטבעי של הרכב ישאר.

אני יצא בלי נדר עכשיו לצלם את הדלת כדי שתיראו ותגידו לי אם אני אוכל להשאיר את המראה הטבעי של הדלת.

תודה רבה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

המערכת לא בעייתית כרגע והצליל שלה סביר בהחלט בשביל מה שאתה צריך.

סאב במקרה שלך כמו שאמרתי קודם - לא צריך להיות יקר בשביל לספק באס טוב ונעים. בין 500 ל700 ש"ח על הסאב לא יותר מזה, בשביל 10 אינטש אתה תמצא דברים טובים גם במחיר הזה שיספקו אותך.

הסאבים אצלי ברכב זה שתי שמיניות של אינוקס פרו - נחשבים למאוד נחותים ולדעתי הם נותנים תוצאה טובה ואין לי כוונה להחליף אותם - ואני בהחלט אודיופילי (רגיש לאיכות)

לגבי הרמקולים בדלתות - בד"כ בפולו יש גרילים שניתן לפרק מבלי להוציא את כל הדיפון של הדלת - אבל בכל מקרה אתה תוכל להתקין בלי להרוס את הגרילים סט של 5.25 אינטש לפחות, לדעתי גם 6.5 אמורים להכנס לך שם. - ממליץ לך על מוראל פולס.

בסופו של דבר אתה צריך להיות מרוצה, לא אנחנו - כל מה שאני נותן לך זה בגדר המלצה בלבד

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות.

לגבי עניין הסאב והמגבר, הבנתי שהכל ביחד יעלה 1600 ש"ח, האם תיהיה תמורה משמעותית של איכות המוזיקה?

ולגבי עניין הרמקוליים הפנימיים, אני מעוניין לשים עכשיו רמקוליים קידמיים.

אפשר לקבל המלצות לרמקולים? בנתיים שמעתי אחת.

יכול להיות שהרמקוליים הקידמיים כבר הוחלפו ממקוריים ובגלל שהם מחוברים לרדיו דיסק כמעט ולא שומעים אותם?

בשעות הערב אני מאמין שבלי נדר אני יעלה תמונה של הדלת מבפנים.

ול lanosforce:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSECOAX525&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=406&aff=Zap

זה הרמקולים המומלצים?

תודה.

עוז.

פורסם

לא!

זה הסט המומלץ

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSE65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

למרות שגם מה שאתה סימנת זה בהחלט רמקול טוב - אבל אני מדבר על סט קומפוננט ולא על רמקול קואקסיאלי

ממליץ לך גם את הדגמים הבאים - קצת יותר יקרים אבל שווה להתאמץ

אינפיניטי - התמונה לא מעודכנת זה הסט החדש יותר (מותקן אצלי)

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=REFERENCE6510CS&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

וJBL שזה האח התאום של הסט הזה רק בגלל שהוא יותר מיושן הוא גם יותר זול

אבל לא מצאתי לינק gto6505

סט קומפוננט הוא יותר איכות מרמקול קואקסיאלי ובמחירים של היום יש סטים מצויינים - אם זה לא מה שאתה מחפש אז אתה יכול לקנות רמקול קואקסיאלי 2way של חברות טובות כמו שצויינו כאן אפילו במחירים זולים יותר, אתה תהיה מרוצה.

סאב ישפר לך את האיכות של הבאס ברכב - אבל אתה צריך בהתאמה לשפר את האיכות של שאר הרמקולים כי אז יהיה לך באס פיצוץ וכל השאר... קקה...

בגלל שיש לך כבר 6*9 מאחורה אז כבר יש לך באס טוב ברכב, עדיף קודם לשפר את הרמקולים מקדימה ורק אחר כך להוסיף עוד באס בעזרת סאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הבנתי נכון אז זה הרמקול שיש לך מקדימה ?! זוג רמקולים 5.25 אינטש לרכב מבית MOREL דגם PULSE COAX 5.25 אם כן אז זה רמקול מעולה שיעשה לך את העבודה מצויין מנסיון!!

אין לך מה להחליף אותו, ניתן לחבר את הרמקול הזה למגבר והתגובות יהיו מעולות.

עכשיו נשאר לך מגבר 4 ער' וסאב ובתקציב של 1500 (למוצר חדש) יש לך אחלה מערכת ,באמת.

אריק

פורסם
אם הבנתי נכון אז זה הרמקול שיש לך מקדימה ?! זוג רמקולים 5.25 אינטש לרכב מבית MOREL דגם PULSE COAX 5.25 אם כן אז זה רמקול מעולה שיעשה לך את העבודה מצויין מנסיון!!

אין לך מה להחליף אותו, ניתן לחבר את הרמקול הזה למגבר והתגובות יהיו מעולות.

עכשיו נשאר לך מגבר 4 ער' וסאב ובתקציב של 1500 (למוצר חדש) יש לך אחלה מערכת ,באמת.

לא, אין לי את הרמקולים האלה.

אגב מה אתם ממליצים לי לעשות עם הרמקולים הקידמיים? לחבר לרדיו דיסק או למגבר?

למגבר זה בעיה והתקנה די יקרה לדעתי.

פורסם

את הקידמיים למגבר ואת האחוריים לרדיודיסק

זאת לא בעיה כי במגבר שלך יש קרוס אובר שיגן על הרמקולים הקדמיים, לעומת זאת ברדיודיסק אין ואתה עלול לפגוע בהם בעוצמה גבוהה. ברגע שתחבר אותם דרך המגבר ותכוון אותו נכון אתה תוכל להגביר בלי שום בעיה ולא יהיו לך עיוותים.

הרמקולים האחוריים יכולים לקבל תחום תדר מלא מהרדיודיסק משום שהם הרבה יותר גדולים ולכן ינגנו לך יפה בלי קורס (ונראה לי שיש להם קרוס פסיבי מובנה לפי התמונות שהראית בהתחלה)

אח"כ כשתוסיף עוד מגבר וסאב כבר זה לא ישנה לך כי הכל יהיה מוגבר.

בד"כ אני לא דוחף אנשים להוסיף עוד מגבר עוד סאב עוד רמקולים אבל נראה לי שאתה דווקא אוהב את התחום הזה ואתה במילא תעשה את זה... תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה הולך להדבק ב"חיידק" מבלי לדעת את זה... זאת ההזדמנות האחרונה שלך לפני שאתה מנסה לחזור אחורה... זה כמו לקחת את הגלולה במטריקס בחיי!

Pioneer TS-X150

פורסם

חחח אז אתה אומר לפרוש?

מה עלות ההתקנה של הכל?(רמקוליים קידמיים והחוטים מקדימה לאחורה מאחורה לקדימה).

פורסם

חבר'ה יש דרך טובה להוציא את הגריל שבדלת כדי שאני יוכל לראות איזה רמקול יש לי?

פורסם

הדלת (הרגיל) שאני כל כך רוצה לשמור עליו כמו שהוא:

איך אני מוציא לשנייה את הרגיל מבלי להרוס אותו כדי לראות איזה רמקוליים יש בפנים?

פורסם

בוקר טוב.

אני צריך בבקשה שיעריכו לי את המחיר של התקנה של הרמקוליים הקידמיים.

כמו שכתוב פה צריך לחבר: קומפוננט למגבר שמאחורה, ואת הרמקולים האחורים להעביר חוטים לרדיו דיסק שהוא מקדימה כמובן.

מישהו יכול לתת לי הערכה כמה יעלה לי? ואיפה יש מקום ממש ממש זול?(אני מראש העין)

תודה רבה.

שבת שלום.

עוז.

פורסם
בוקר טוב.

אני צריך בבקשה שיעריכו לי את המחיר של התקנה של הרמקוליים הקידמיים.

כמו שכתוב פה צריך לחבר: קומפוננט למגבר שמאחורה, ואת הרמקולים האחורים להעביר חוטים לרדיו דיסק שהוא מקדימה כמובן.

מישהו יכול לתת לי הערכה כמה יעלה לי? ואיפה יש מקום ממש ממש זול?(אני מראש העין)

תודה רבה.

שבת שלום.

עוז.

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=484&CatCode

יש פה מחירים כמובן שהם נורא יקרים ואם תבוא ותדבר איתו אני מאמין שהוא יוריד לך.

סם.

פורסם
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=484&CatCode

יש פה מחירים כמובן שהם נורא יקרים ואם תבוא ותדבר איתו אני מאמין שהוא יוריד לך.

סם.

תודה רבה.

איפה הם נמצאים? או שהם באים אלייך לבית? כמובן שאני מעדיף לסוע אליהם, לדעתי פחות כסף.

והאם אני צריך איטום?

שבת שלום.

עוז.

פורסם

התקנה של רמקולים מקדימה וחיבור שלהם למגבר ורמקולים אחוריים וחיבור שלהם לרדיו דיסק לא צריך לעלות לדעתי יותר מ250 ש"ח

לגבי הגודל נראה כמו 6 אינטש וצריך לפרק את הדלתות בשביל זה. אבל אני מאמין שגם 6.5 אינטש יכול להכנס שם - אם לא, אז יתקינו לך 5.25 - זה לא משנה יותר מידי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...