Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE V12 1000W?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע שזה גנוב, ואתה שוקל לקנות אותו ?!?

לא רוצה להיות צדקן , אבל איך אתה הייתי מרגיש אם הייתי מתקין את המגבר ולך היו גונבים אותו ?!?

אני לא הייתי מאמין שאף משתמש פעיל פה בפורום אודיו היה קונה חלק גנוב , דעתי .

פורסם

תחשוב שיגנבו לך מגבר היום, ומחר אני אשאל פה על המגבר ואתקין אותו... איך אתה תתרגיש?

אתה בעצם משלם לגנבים על המגבר ואח"כ הם הולכים ועושים עוד מכה כדי למכור.

סם.

פורסם
לפני שבועיים רוקנו לי את הבית ותאמין הייתי שמח לקנות הכל חזרה בחצי מחיר
נו ועכשיו כשאתה קונה משהו גנוב אתה נותן יד לזה , אם אנשים לא היו קונים דברים גנובים - היו פחות גנבות !

תחשוב שעכשיו שכמו שכל הדברים שהיו לך בבית אצל מישהו אחר , המגבר שיהיה אצלך היה ממישהו שרוקנו לו את האוטו.

אבל כמו שאמרתי אני לא בא להצטדק אם אין לך בעיה מוסרית עם זה - קנה את המגבר ..

פורסם

בדיוק כמו שאורן אמר, אם אתה קונה גנוב - אתה מעודד את הגנבים להמשיך... ועד שזה לא יפגע בך כנראה שלא תבין.. הכי כואב לבן אדם זה לאבד לאיזה אידיוט שפרץ לו לרכב את כל המערכת שהוא השקיע בה כ"כ הרבה זמן וכסף ..

במקום לתת יד לגנבות האלו, צריך לשבור להם את הידיים ..

- איציק -

פורסם

דבר אחד אני לא מבין, איך בכלל אתה יכול להתיעץ עם חברי הפורום כאשר אתה מדבר על פריט גנוב.

אנשים משקיעים יםם של מזומנים במערכת שלהם ובסוף מגיע ערס קטן שובר מנעול ולוקח הכול, וברגע שאתה קונה את זה ממנו את מעודד אותו לפרוצ שוב. לך תדע אולי מחר זה תיהיה אתה.

עצה שלי אם אתה לחוצ בכסף עזוב אותך גנוב תנסה לקנות משהו יד שניה ותישן עם מצפון שקט.

פורסם
לפני שבועיים רוקנו לי את הבית ותאמין הייתי שמח לקנות הכל חזרה בחצי מחיר

אבל כנראה שלא גנבו לך מגבר של אלפיין V12 לא?

נראה איך תגיב כאשר מישהו יגנוב לך את המערכת וינסה למכור אותה פה בפורום לדוגמא, נראה לי שאז תדבר קצת אחרת.

העיקר שאתה יושן בשקט בלילה...

under construction..

• תוכן חדש...