Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה,הבאתי את הסט חשבתי גג שעה אני מסיים את הסיפור של ההתקנה,לפרק את ההייבריד להרכיב ולחייך כל הערב מהסאונד (בציפייה כמובן).

אבל אז צצה בעיה-המיד לא נכנס טוב על הדלת ואי אפשר לסגור את הרשת (למי שמכיר את הדלתות של הסיויק 96-00),כי הרמקול יושב על הפלסטיק של הדלת ואם הוא לא יושב טוב אז הרשת לא נסגרת.

הדבר האחר שעצבן אותי זה שהמגנט נכנס בקושי בפח של הדלת,כלומר אני לא יודע אם זה יאפשר לדלת לשמש תיבה לרמקול.

אז עלו לי 2 רעיונות ופה אני צריך ייעוץ.

1.לחתוך את הפלסטיק הפנימי (שמאחורי הרשת),להרחיב את החור בפח כדי לאפשר לדלת לשמש כתיבה,ולחבר את הרמקול על טבעות MDF,רק שפה יש לי 2 שאלות:

א.אם אני עושה את זה בבית איך אני חותך את הפלסטיק בצורה מדוייקת?

ב.אם אני עושה את זה אצל מתקין כמה אמור לעלות לי כל הסיפור.

2.לבנות קיק פאנלים בבית ולסגור את הבסטה.

*הדלת אטומה כבר ומוכנה להתקנה של קומפוננט אז זה גם שיקול בהחלטה,מה דעתכם בנושא?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

דבר ראשון מזל טוב ומברוק שקנית את הפוקאל אני מקווה מאוד שתהנה ממנו:-D , במיוחד לאחר כל הטרחה לבחור בו :-)

אנני יודע להציע לך כי אני לא כל כך מבין בזה , אבל נראה לי שצריך טבעות ואולי זה יספיק פשוט תנסה לשים את המיד על משהו שיהיה כמו טבעת ותבדוק מה קורה אז .

ובהצלחה ותתחדש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

קודם כל תתחדש! בחרת סט קטלני! אני מציע לך במקרה הזה ללכת למתקין רציני שידע איך לטפל בזה ואפילו תראה אם תוכל לאטום את הדלתות או לפחות את האיזור שבו יושב הרמקול כדי להפיק את המירב מהקומפוננט. כל הסיפור יצא קצת יקר אבל הכי משתלם. אם בלי איטום אז זאת לא הוצאה רצינית בכלל

פורסם

איטום בדלתות כבר יש,ורק אם היה לי איך לחתוך את הפח טיפה ואת הפלסטיק של הדלת הייתי יכול לעשות את זה לבד.

מקסימום אני יילך למקום שיעשה לי רק את החיתוך כי אני יודע שאני יעשה לעצמי את העבודה הכי טובה.

אני יכין כמה טבעות MDF יאטום אותם עם סיליקון וזהו.

אני מקווה רק לא להתאכזב מהקומפוננט בסופו של יום אחרי שאני ישקיע כל כך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

את הפלסטיק אתה יכול לחתוך בקלות ובצורה מדוייקת עם דרמל (מולטי טול) - אתה לוקח שתי דיסקיות חיתוך, חובה לשים משקפי מגן על העיניים! שלא תעז בלי! וחותך להנאתך...

לגבי הטבעות עץ אין בעיה - רק תשים סיליקון בין הטבעת לפלסטיק כדי שלא יהיו לך רעשים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...