Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אנשים שואלים פה על חלקים למערכות כמו ..סאב.. מגבר..רמקולים קידמיים אחוריים..

למה כבר לא שומעים ממכם המלצות לחברות כמו.. סוני.. פיוניר..קנווד... החברות המוכרות בשוק?.

מה הם כבר לא קיימות בתחום המערכות לרכב או מה...?

תודה רבה..

only - golf

פורסם

סוני בסאונד לרכב ממש לא משהו...היה לי רמקולים שלהם באוטו(מקורייים)...פיוניר חוץ מרדיו דיסקים זה סאונד ממש מגעיל וקנווד ברמקולים זה סאונד טוב לא הכי הכי...ורדיו דיסקים ממש טובים לדעתי...

פורסם

חברות כמו סוני, פיונייר, קנווד זה חברות ששומעים עליהם לפני שניכנסים לפורום כמו זה. חברות כאלה זה לעם ה"פשוט" כש נינכנסים לזה בעומק אז יודעים שזה רק ההתחלה ויש מלה חברות טובות יותר שלא שמעתה עלהם כי לא הייתה צריך את זה. ככה זה בכל תחום. אם תיתעניין במכוניות בעומק אז תידע שיש הרבה יותר ממה שחשבתה.

פורסם

תשב ברכב עם מערכת עממית כמו שאמרו כאן - רמקולים של פיוניר ותקשיב להם עם דיסק שאתה אוהב...

תכנס לרכב עם רמקולים של מוראל או פוקל או אינפיניטי או JBL או פוניקס גולד או ג'יי אל אודיו וכו' וכו' אם הדיסק ותקשיב לאותה המוזיקה - ואז... אתה תבין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הן חברות מוכרות שכל חובב אודיו מתחיל, חסר ניסיון בשטח ,בנוי ומושתת עליהן[וחבל].

אם הזמן והניסיון אתה נחשף לחברות גדולות,מקצועיות יותר, אשר מציעות ליין מוצרים איכותי יותר,מקצועי יותר העונה לדרישות ולסטנדרטים הגבוהים של המשתמש המשופשף .

זה לא שהחברות שציינת לא קיימות בתחום המערכות לרכב[הן קיימות] אך האיכות והתמורה שהן מציעות הן דלות מדיי ובתחום הזה כמו כל תחום יש חברות טובות יותר וכאילו שפחות.יש משתמשים שהחבורת הנ"ל עונות על הדרישות שלהם וגם התקציב,ויש כאילו שהדרישות שלהם גבוהות ומחמירות יותר ועל כך הם גם משלמים יותר.

אגב רומן תמחוק דחוף את ההודעות פרטיות שלך אני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית אבל אי אפשר ביגלל שעברת את הכמות שהשרת יכול להכיל!!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אז אם אני מבין...

לפני שאני חושב לקנות מערכת לרכב..

לא לרוץ ולהיתלהב לחברות "המוכרות"

אלא לשבת לפני ולברר על עוד חברות..

בכל אופן אני מתכנן לקנות.. לבוא לפורום הזה נראה לי ישעזרו פה בשמחחה...

only - golf

פורסם

בהחלט הבנת נכון.

פה זה המקום הנכון והמקצועי לעניינים הנ"ל.

בהצלחה.

פורסם

אנשים מכירים סוני, בשנות ה 80 היה רק סוני, אח"כ רק פיוניר, כולם חשבו שפיוניר זה הכי טוב.

היום יש שוק חופשי, ותתפלא, סוני זה לא מה שהיה פעם ופיוניר , במחירים שלהם יש מוצרים יותר איכותיים, חוץ מזה יש היום התמקצעות, כל חברה מתמקצעת במשהו ספציפי לדוגמא:

דראגסטאר - יש להם רמקולים מעולים.

אלפיין- רדיודיסקים מעולים.

מוראל - רמקולים מעולים.

לאנזר- מגברים

וכו וכו וכו ...כך שפיוניר וסוני זה ממש לא זה, ואגב, הרמקולים של סוני הם ממש זוועה.

פורסם

דראגסטאר - יש להם רמקולים מעולים.

אלפיין- רדיודיסקים מעולים.

מוראל - רמקולים מעולים.

לאנזר- מגברים

.

דווקא עם לאנזר השתמשת לקטגוריית "מגברים מוצלחים"..?..!?:shock:

פורסם

זה מה שעלה לי לראש, זה מה שהיה לי ברכב , היה לי סאב של דראגסטאר שהיה פשוט מדהים , והיה לי גם מגבר חזק של לאנזר = ממש אהבתי אותו , עד שיום אחד פשוט נמאס לי לחיות בפחד ומכרתי הכל על דפי פורום זה,השארתי רק קומפוננטים 2 סטים + 6\9 מאחורה,וגם אותם הסתרתי עד כמה שניתן, כמה חודשים אח"כ פרצו לי לרכב...ואתה יודע מה? לא היה להם מה לגנוב, אז תלשו לי את המטף כיבוי אש שהיה בבגאג מול העיניים, הריי לא ילכו בידים ריקות, העיקר שלא נגרם שום נזק לרככ, קניתי מטף חדש ב 100 שקל ושמתי אותו במקום מוסתר.

יפה שעה אחת קודם.

Guest תמיר .א.
פורסם

סוני הם מעולים, מי שאומר שהם לחובבנים או שזה חברה פשוטה מידיי טועה,

אף אחד מיכם לא שמע את הסאבים הרציניים שלה, או המגברים מהסדרה הגבוהה או אפילו הרדיו דיסקים מהסדרה הגבוהה, יש לי חבר יש לו סוני ברכב שהביא מחול רדיו דיסק מעולה מבחינת יופי ואפשרויות.

ויש את הסאבוופר שלו XS-LD125P5 שהוא סאבוופר שזכה להרבה ביקורות גבוהות והנתונים שלו מאוד מרשימים.

תמיר

פורסם

בהחלט פחות כואב שפורצים לך לרכב וגונבים לך "פיוניר" מאשר פורצים לך לרכב וגונבים לך "אודיוסון"..

ופה אני אחתום ואסיים.

שבת שלום.

אוקיי תמיר זה כמו שתאמר שאף אחד לא שמע וראה את המונו בלוק של פיייל שבזמנו דיברת איתי עליו..

אתה מבין את העיקרון,וכמו שאנו כבר יודעים לכל חברה[זבל סיני ומותג יוקרתי] יש את ליין המוצרים המשוייך ל"רשימה השחורה" ואת הליין מוצרים המשוייך ל"פריצה/הצלחה החדשה"..

פורסם
סוני הם מעולים, מי שאומר שהם לחובבנים או שזה חברה פשוטה מידיי טועה,

אף אחד מיכם לא שמע את הסאבים הרציניים שלה, או המגברים מהסדרה הגבוהה או אפילו הרדיו דיסקים מהסדרה הגבוהה, יש לי חבר יש לו סוני ברכב שהביא מחול רדיו דיסק מעולה מבחינת יופי ואפשרויות.

ויש את הסאבוופר שלו XS-LD125P5 שהוא סאבוופר שזכה להרבה ביקורות גבוהות והנתונים שלו מאוד מרשימים.

תמיר

לגבי הסדרות הגבוהות של סוני - אתה צודק, אני ראיתי בחו"ל דברים מדהימים של סוני, הבעייה היא שבארץ במחיר שלהם ניתן לקנות משהו הרבה יותר טוב, לא שווים את הכסף.

פורסם
הן חברות מוכרות שכל חובב אודיו מתחיל, חסר ניסיון בשטח ,בנוי ומושתת עליהן[וחבל].

אם הזמן והניסיון אתה נחשף לחברות גדולות,מקצועיות יותר, אשר מציעות ליין מוצרים איכותי יותר,מקצועי יותר העונה לדרישות ולסטנדרטים הגבוהים של המשתמש המשופשף.

עם ההיכרות והלמידה של התחום אתה תיחשף לחברות קטנות אשר פונות לקהל יעד מצומצם ובררני יותר מאשר החברות הגדולות שחייבות למכור מיליוני יחידות על מנת להגיע לאיזון.

מבין החברות ה"מתמחות" קיימות חברות שהם לא בדיוק קטנות והם חלק מקונצרנים ענקיים - למשל JBL ואינפיניטי אולם מצד שני אתה תקבל המלצות לחברות קטנות עם מוצרים שיענו טוב יותר על הדרישות של חובב האודיו.

סתם לשם המחשה למה אני מתכוון בחברות קטנות:

פניקס גולד (סימון מסחר PGLD) שנמצאת על סף פשיטת רגל - שווי שוק פחות ממליון דולר -> 700,000$ -> בטח מאקסוניקס יקנו גם אותם

http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=PGLD

רוקפורד פוסגייט (סימון מסחר ROFO) היום שווה כ- 35 מיליון דולר, לפני כשנה וקצת לפני תוכנית הבראה ומכירת נכסים היתה שווה פחות מ-20 מיליון דולר

http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=ROFO

קבוצת AUDIOVOX (סימון מסחר VOXX) הבעלים של רקוטון גרמניה - מאק אודיו, מאגנט, פייז, קאנטון חלק ממוצרי רקוטון גרמניה נמכרים בארה"ב תחת השם JENSEN. שווי שוק 250 מיליון דולר

http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=VOXX

מצד שני חברות גדולות כמו:

JVC - (סימון מסחר VJAPY) שווה כ- 1.5 מיליארד דולר

http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=VJAPY

פיוניר (סימון מסחר PNCOF) - שווה כ- 3 מיליארד דולר

http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=PNCOF

קונצרן הרמן (סימון מסחר HAR) שווה כ- 7 מיליארד דולר: -> JBL, אינפיניטי וחברים. עיקר הפיעלות בתחום הרכב הינה בשוק ה-OEM

http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=HAR

סוני - 46.75 מיליארד דולר

http://money.cnn.com/quote/quote.html?symb=SNE

חברות גדולות חייבות לפנות לקהל הרחב ולמכור כמויות עצומות כדי להיות רווחיות ולכן איכות אודיופילית אינה עומדת בראש העדיפויות שלהם מאחר ונקודה זו לא רלוונטית למרבית לקוחותיהן. זה לא שהחברות לא יכולות ליצר מוצרים איכותיית ביותר אבל הם לא מייצרים כי זה לא כדאי להם מבחינה כלכלית.

סוני בעבר יצרו מוצרים מדהימים לרכב מסדרה בשם SONY XES, עד היום משתמשים במוצרים אלו בתחרויות SQ.

היום כאשר הדרישות שלך שונות מה"מיין סטרים" של צרכני האודיו לרכב אתה חייב לפנות לחברות קטנות ומתמחות (מישהו אמר גלובליזציה???). כמו שבפורומי אודיו ביתי ידברו על מוצרים של חברות כמו NAIM, WILSON AUDIO, PROAC, KRELL, ROTEL, NAD וכדומה כך בפורום אודיו לרכב יציעו לך חברות מתאימות יותר לצרכי ודרישות חובבי התחום.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...