Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כן.

קניתי אצלם לא מעט - קניתי אצלם סט קומפוננט של מוראל מילניום

קניתי סט קומפוננט של מיק (4 אינטש - עד היום אני שואל את עצמי למה)

קניתי אצלם את הb52 zl8020 (מגבר שני ערוצים)

המלצתי עליהם לכמה חברים - היחס שלהם בחנות עצמה הוא יפה, יש להם מבחר מאוד מעניין

והם לעולם לא עשו לי בעיות עם התשלומים או המשלוחים.

יש לי חבר אחד שכן התאכזב מהם - הוא קנה את ה75.6 מסדרת GTO של JBL (מגבר שישה ערוצים) והמגבר על ההתחלה נכנס לפרוטקשיין והם עשו לו בעיות רציניות עם האחריות - אבל זה היה מקרה יחיד ובודד והסתדר יפה בסופו של דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הם לא ממש מתקינים עד כמה שאני זוכר, אלא הם מפנים אותך למתקין קרוב שעושה את ההתקנות מטעמם - אבל מאז הם עברו לחנות חדשה ולפי מה שהבנתי הם גם פתחו מרכז התקנות - צריך לבדוק, תיכנס לאתר שלהם ותרים טלפון.

אם הם מתקינים באותו היחס שהם מנהלים את האתר ואת החנות - אתה לא צריך לדאוג - הם גם נותנים אחריות מלאה על הציוד ועל ההתקנה ברגע שאתה מתקין אצלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי שם שלשום עם חבר - יש להם מתקין בשם אלי והם עובדים בחניה מקורה מאחורי החנות החדשה, בחור נחמד, התקין לחבר שלי ברובר רדיו דיסק קראון עם יו-אס-בי ורמקולים מאחורה.

נראה לי שהוא עשה עבודה סבבה אבל אני לא באמת מבין בזה.

פורסם

שלום,

אם אתה מדבר על חנות האינטרנט פומפה,

אחי קנה שם שני דברים

משיבון לבית, ורסיבר למערכת,

ועם שתי הקניות האלה לא היו שום בעיות.

הוא מרוצה..

:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני קניתי מהם פעמיים ובשתי הפעמים לא הייתי מרוצה בכלל עד שהפעם השניה כמעט הגיעה לתביעה כשקניתי מהם סאב וופר והסאב לא היה תקין מההתחלה והם לא הסכימו להחליף לי אותו ורק אחרי שבועות שאיימתי לתבוע אותם הם החליפו לי

בקיצור אני לא ממליץ

Component: Orion p5.2 100 RMS

Sub: Phoniex Gold Octan R12 250 RMS

Amplifier: JBL GTO 75.4 104RMS X 4

פורסם

אני קניתי בפומפה מורל פולס 6 וחצי, לאחר בדיקה הרמקול לא נכנס בדלת (בדקתי עם הניילון) חזרתי והחליפו לי ל5 ורבע בלי בעיה... ואפילו לא היו קטנוניים על ה10 שקלים שהייתי צריך להוסיף.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

Guest תמיר .א.
פורסם

הם יקרים להחריד, הזמנתי להורים שלי סאבוופר אקטיבי שעלה כ890 שקלים,

שאחר כך נסעתי אל היבואן נוכחתי לדעת שיכלתי לקנות אותו ב550 שקלים.

תמיר

פורסם

בתאכלס השירות זה הכול

אין מה לתת חוות דעת על זמן האספקה

על השירות שהם נותנים " אחרי " שמיתגלת בעיה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קניתי דרכם קומפוננט מורל דוטק

הייתה לי בעיה בסט וכאשר אמרתי להם שאני רוצה לממש את האחריות אמרו לי שאני יסע למפעל של מוראל או שאני יתן את זה להם ויחזירו לי את זה רק אחרי חודש וחצי חודשיים.....אז אם השירות לא הכי חשוב לך הם חנות דיי סבבה.

פורסם

לא חסרות חנויות אחרות שהן יותר זולות מפומפה....

חוץ מזה, אני זוכר היה מי משהו בפורום שקנה אצלהם איזה סט של מורל, לא זוכר איזה סט, ונתנו לו בסט רמקולים של מורל פולס, והסט היה טוב יותר, ויקר יותר. אז תסיק את המסקנות...

סם.

פורסם
אני זוכר היה מי משהו בפורום שקנה אצלהם איזה סט של מורל, לא זוכר איזה סט, ונתנו לו בסט רמקולים של מורל פולס, והסט היה טוב יותר, ויקר יותר. אז תסיק את המסקנות...

סם.

גם אני זוכר את המקרה הזה,חייב לציין שזו הייתה עילה טובה לתביעה משפטית ולפיצוי הולם, מעניין באמת איך הסתיים המקרה והאם הבחור קיבל את הפיצוי המגיע לו...?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...