Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה(קומפלט) לאוטו... להוציא את כל מה שיש ולשים משהו אחר..

אז תצאו מנקודת הנחה שאין כלום באוטו...

ז"א

צריך פאנל, רמקולים קדמיים, ורמקולים אחוריים..

אם הקדמיים יהיו קומפוננט, או רמקולים 6.5 רגילים... זה יהיה החלטה שלכם אתם מבינים בזה, לא אני :)

אם זה יהיה קומפוננט וישאר תקציב למגבר אז יהיה מגבר..

אבל אני לא רוצה סאב..

ויש עדיפות לפאנל של פיוניר..

נעשה קצת סדר.

פאנל - עדיפות לפיוניר

רמקולים קדמיים - 6.5 או רמקולים רגילים או קומפוננט

רמקולים אחוריים - 6X9 כלשהם שאתם תמליצו לי עליהם..

מגבר - אם יכנס בתקציב ויהיה צורך.

המון המון המן תודה !!!:-)

פורסם

האם התקציב שלך כולל את ההתקנה ?

בכל זאת מה יש לך היום, אולי ניתן יהיה להשאיר חלק מהציוד הנוכחי על מנת לקבל תוצאה טובה יותר, ואז גם ישאר תקציב לציוד חדש יותר איכותי.

ועל איזה רכב מדובר?

under construction..

פורסם
האם התקציב שלך כולל את ההתקנה ?

בכל זאת מה יש לך היום, אולי ניתן יהיה להשאיר חלק מהציוד הנוכחי על מנת לקבל תוצאה טובה יותר, ואז גם ישאר תקציב לציוד חדש יותר איכותי.

ועל איזה רכב מדובר?

לא התקציב לא כולל התקנה....

מדובר על אופל קורסה 2001(צורה חדשה Opel Corsa C)...

אין לי כלום היום :)..

מה שיש זה המערכת מהחברה שמקבלים עם האוטו.. מערכת ברמה מאוד מאוד נמוכה(רמקולים - פאנל - הכול)

מה שאני מבקש הממ בוא נגדיר את זה ככה.

מערכת נצילה.. זה השם בשבילה?..

כמה שיהיה אפשר לנצל שננצל.. בתקציב הזה.

פורסם
מה לגבי ציוד יד שניה? בא בחשבון או שאתה רוצה רק חדש?

כי יש גם אופציות לא רעות ביד שניה במחירים אטרקטיבים.

רק פאנל יד שניה יבוא בחשבון,

רמקולים והשאר לא.

פורסם

אז ככה אני הייתי ממליץ לחפש HU יד שניה עד 800 ש"ח (אפשר למצוא את הסדרות 5 \ 6 של פיוניר ואולי אולי את ה 7...)

סט קומפוננט - הייתי ממליץ לך ללכת ולנסות לשמוע את הסטים שעולים עד 500 ש"ח , יש את המורל פולס , לייטינג אודיו,

יש גם מגנט וכו .... המורל כניראה הכי מומלץ בסכום הזה אבל על טעם וריח... לך תשמע, תחליט .

מגבר 4 ערוצים - עד 1000 ש"ח לא חסרות אפשרויות , יש לאנזר HTG424 \ VIBE411 שיכולים להתאים לתקציב ,

יש את ה JBL אני חושב CS משהו שמוצהר 60 RMS לערוץ , מאק אודיו , לייטינג אודיו וכו ...

עכשיו בגדול נישאר 200 ש"ח לאחוריים בגודל 6X9 , אפשר למצוא את הפיוניר \ קנווד \ JBL חדשים ב 250 ש"ח + -.

לא צריך יותר מהם , לדעתי.

פורסם
אז ככה אני הייתי ממליץ לחפש HU יד שניה עד 800 ש"ח (אפשר למצוא את הסדרות 5 \ 6 של פיוניר ואולי אולי את ה 7...)

סט קומפוננט - הייתי ממליץ לך ללכת ולנסות לשמוע את הסטים שעולים עד 500 ש"ח , יש את המורל פולס , לייטינג אודיו,

יש גם מגנט וכו .... המורל כניראה הכי מומלץ בסכום הזה אבל על טעם וריח... לך תשמע, תחליט .

מגבר 4 ערוצים - עד 1000 ש"ח לא חסרות אפשרויות , יש לאנזר HTG424 \ VIBE411 שיכולים להתאים לתקציב ,

יש את ה JBL אני חושב CS משהו שמוצהר 60 RMS לערוץ , מאק אודיו , לייטינג אודיו וכו ...

עכשיו בגדול נישאר 200 ש"ח לאחוריים בגודל 6X9 , אפשר למצוא את הפיוניר \ קנווד \ JBL חדשים ב 250 ש"ח + -.

לא צריך יותר מהם , לדעתי.

אוקיי תודה בנתיים..

HU יד שניה, היכן אני יכול למצא?

למרות שאתה יודע עדיף חדש...

אם יד שניה איפה לחפש?

ואם חדש, איזה אתה ממליץ?

פורסם

יש לוח יד שניה פה בפורום , לא חסרים שם דברים למצוא (גם HU ..) .

אם חדש הייתי ממליץ על הפיוניר 3850 החדש , ראיתי אותו בפומפה ב 900 ש"ח , אחלה מחיר ואחלה מכשיר.

(שווה לדעתי את החריגה הקלה..)

פורסם
יש לוח יד שניה פה בפורום , לא חסרים שם דברים למצוא (גם HU ..) .

אם חדש הייתי ממליץ על הפיוניר 3850 החדש , ראיתי אותו בפומפה ב 900 ש"ח , אחלה מחיר ואחלה מכשיר.

(שווה לדעתי את החריגה הקלה..)

כעקרון יש לי שלושה שבועות להחליט על מערכת....

אם אני לא ימצא אני בהחלט ילך עליו..

הוא באמת כ"כ טוב? ה 3850 הזה?

עדיף אותו על ה 4750 ?

פורסם

תשמע מה זה כל כך טוב ?!? למערכת שאתה מרכיב הוא יספיק בהחלט (כנ"ל לגבי ה 4750 ..)

במחיר הזה אפשר למצוא פיוניר סידרה 7 יד שניה , שהוא מכשיר יותר מתקדם עם יותר אפשרויות , אבל השאלה מה חשוב לך ?

כי אם אל איכפת לך לקחת יד שניה הייתי אומר לך ללכת על ה סידרה 7 - תמורה מלאה למחיר !

לגבי ההבדלים בין ה 3850 ל 4750 , היחידי שאני יכול להגיד לך שישנה לך הוא שבאחד פאנל נופל , ולאחד יש את המראה הקלאסי.

פורסם
תשמע מה זה כל כך טוב ?!? למערכת שאתה מרכיב הוא יספיק בהחלט (כנ"ל לגבי ה 4750 ..)

במחיר הזה אפשר למצוא פיוניר סידרה 7 יד שניה , שהוא מכשיר יותר מתקדם עם יותר אפשרויות , אבל השאלה מה חשוב לך ?

כי אם אל איכפת לך לקחת יד שניה הייתי אומר לך ללכת על ה סידרה 7 - תמורה מלאה למחיר !

לגבי ההבדלים בין ה 3850 ל 4750 , היחידי שאני יכול להגיד לך שישנה לך הוא שבאחד פאנל נופל , ולאחד יש את המראה הקלאסי.

אוקיי, המון המון תודה :)

עזרת לי מאוד.

פורסם

יעקוב שלום,

לאור התקציב זה מה אני יכול להמליץ לך:

אופציה 1.

1. מערכת שכוללת HU של פיוניר דגם 480 פרימייר =1100 ש"ח.

2. רמקולים קדמיים= קומפוננט של מורל דגם פולס= 450 ש"ח.

3. רמקולים אחוריים 9*6 של מורל גם מסדרת פולס= 450 ש"ח.

ושאר התקציב ילך להתקנה.

ובעתיד תאסוף עוד טיפה כסף ותוכל לרכוש מגבר 4 ערוצים שיגביר את הכל.

או אופציה 2.

1. HU של פיוניר דגם 480 פרימייר = 1100 ש"ח.

2. סט קומפוננט קדמי של מורל פולס = 450 ש"ח.

3. מגבר 2 ערוצים של לייטנינג אודיו 250.2= 600 ש"ח.

ושאר התקציב להתקנה, ובעתיד תחסוף עוד קצת ותרכוש לך זוג רמקולים אחוריים במחיר של כ450 ש"ח כמו המורל פולס 9*6.

אני אישית הייתי ממליץ יותר על אופציה מס' 2 מכיוון שרוב הסאונד שאתה אמור לשמוע ברכב צריך לבוא מקדימה ולא מאחורה.

וההגברה הפנימית של HU היא לא מספיקה לא לסט קומפוננט ובטח ובטח שלא לרמקולים 9*6.

ולכן סט קדמי שיוגבר ע"י מגבר יתן לך תוצאה הרבה יותר טובה, ובעתיד תוכל לחבר את הרמקולים האחוריים לHU רק כדי לתת השלמה של סאונד, ואני בד"כ לא ממליץ עליהם ואני בד"כ עומד על דעתי שמערכת צריכה להיות מורכבת מבמה קדמית(סט קומפוננט) וסאב להשלמת התדרים הנמוכים, ה9*6 בד"כ מיותרים ברכב, ורק במידה ויש לך רכב בעל נפח גדול כמו ברלינגו או ג'יפ או משהו גדול יותר אז אולי הייתי ממליץ להוסיף עוד סט קומפוננט אחורי רק בשביל להשלים את הנפח, בגדול סט קדמי+ סאב זה האידיאל.

אבל אתה אמרת בעצמך "אני לא רוצה סאב".

אז, אם באמת אפשר לשאול למה?

under construction..

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ להשקיע בסט שבעתיד גם תוכל להנות מאוד

לי כיום יש רביעיית פולס של 6וחצי ו6X9 מוגברת

ואם אתה שואל אותי אז הייתי מוותר בשניה על ה6X9 ומשקיע את זה בדוטק ורמקולים זולים של פיוניר מאחור בשביל הצליל ההיקפי

באמת יהיה קשה ך להבדיל אם מאחורייך יש פולס או פיוניר

פורסם
יעקוב שלום,

לאור התקציב זה מה אני יכול להמליץ לך:

אופציה 1.

1. מערכת שכוללת HU של פיוניר דגם 480 פרימייר =1100 ש"ח.

2. רמקולים קדמיים= קומפוננט של מורל דגם פולס= 450 ש"ח.

3. רמקולים אחוריים 9*6 של מורל גם מסדרת פולס= 450 ש"ח.

ושאר התקציב ילך להתקנה.

ובעתיד תאסוף עוד טיפה כסף ותוכל לרכוש מגבר 4 ערוצים שיגביר את הכל.

או אופציה 2.

1. HU של פיוניר דגם 480 פרימייר = 1100 ש"ח.

2. סט קומפוננט קדמי של מורל פולס = 450 ש"ח.

3. מגבר 2 ערוצים של לייטנינג אודיו 250.2= 600 ש"ח.

ושאר התקציב להתקנה, ובעתיד תחסוף עוד קצת ותרכוש לך זוג רמקולים אחוריים במחיר של כ450 ש"ח כמו המורל פולס 9*6.

אני אישית הייתי ממליץ יותר על אופציה מס' 2 מכיוון שרוב הסאונד שאתה אמור לשמוע ברכב צריך לבוא מקדימה ולא מאחורה.

וההגברה הפנימית של HU היא לא מספיקה לא לסט קומפוננט ובטח ובטח שלא לרמקולים 9*6.

ולכן סט קדמי שיוגבר ע"י מגבר יתן לך תוצאה הרבה יותר טובה, ובעתיד תוכל לחבר את הרמקולים האחוריים לHU רק כדי לתת השלמה של סאונד, ואני בד"כ לא ממליץ עליהם ואני בד"כ עומד על דעתי שמערכת צריכה להיות מורכבת מבמה קדמית(סט קומפוננט) וסאב להשלמת התדרים הנמוכים, ה9*6 בד"כ מיותרים ברכב, ורק במידה ויש לך רכב בעל נפח גדול כמו ברלינגו או ג'יפ או משהו גדול יותר אז אולי הייתי ממליץ להוסיף עוד סט קומפוננט אחורי רק בשביל להשלים את הנפח, בגדול סט קדמי+ סאב זה האידיאל.

אבל אתה אמרת בעצמך "אני לא רוצה סאב".

אז, אם באמת אפשר לשאול למה?

שלום רב, אז אוקיי אני יגיד לך תודה והמון תודה אתה עוזר לי מאוד..

לשאלתך,

בקשר לסאב למה אני לא רוצה?, אין מקום בבגאג'.. :| וזה דבר קבוע שאין מקום בבגאג' לסאב, זה לא משהו שאפשר להוציא משהו..

אבא שלי חושב שיש לו משאית אז הוא צריך ג'ק בגודל של אני לא יודע מה, בנוסף לכך היה לנו לפני 5 שנים סובארו DL שכל הזמן התקלקלה, אז אבא שלי מסתובב עם ארגז כלים עם כלים מפה ועד הודעה חדשה..

אם אני יגע לו באחד הדברים האלה יחסום קצת מקום, האבא המרוקאי יתעצבן :wink:

בקשר לאופציה מס' 1. יש אפשרות לרמקולים קדמיים שהם לא קומפוננט?-כאילו מה אתה ממליץ(לפי מה שכתבו לי פה אני יכול להכניס מקדימה באוטו שלי 6.5),

מכיוון שאיני מתכוון בעתיד לקנות מגבר, מה שיהיה אחריי זה, זה מה שיהיה..

אני לא מתכוון להרים מסיבות באוטו, זה לצורך הנאה אישית ובשביל שאני ישמע טוב לא בשביל שהשכנים שלי ישמעו טוב :-D , טוב נו אולי טיפה, אבל טיפה :)

המון תודה.

• תוכן חדש...