Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא הייתי ממליץ להשקיע בסט שבעתיד גם תוכל להנות מאוד

לי כיום יש רביעיית פולס של 6וחצי ו6X9 מוגברת

ואם אתה שואל אותי אז הייתי מוותר בשניה על ה6X9 ומשקיע את זה בדוטק ורמקולים זולים של פיוניר מאחור בשביל הצליל ההיקפי

באמת יהיה קשה ך להבדיל אם מאחורייך יש פולס או פיוניר

מצטער חבר,

אתה מדבר איתי סינית, אני לא מבין בדברים האלה כ"כ טוב..

מה זה, "דוטק"..

אם אפשר קצת הסבר.

תודה רבה

פורסם

אתה חדש בפורום אז ככה:

בחלקו העליון של האתר ,נוטה לצד שמאל של הדף-ישנה את אופציית ה"חיפוש". להבא ערוך נא חיפוש .

*הפעם אני יחסוך לך ובעזרת חיפוש קצרצר בערך :"דוטק",הניב את התוצאות הנ"ל:

http://carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=629373

*חיפוש נוסף קצרצר בערך :"Dotech MKII",הניב את התוצאות הנ"ל:

http://carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=629385

*רוצה תמונה של הדוטק,הינה קיבלת:

2004000105_LS.JPG

*רוצה מידע אודות מחיר ומפרט של הדוטק,הינה גם קיבלת:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=150456

בהצלחה.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה אתם אומרים על המערכת שאני הרכבתי לעצמי(עוד לא קניתי - אבל עשיתי לפי הדעת שלי)

פאנל-

Pioneer DEH-P6750MP

1250 ש"ח

רמקולים קדמיים 6.5 -

LightningAudio B1.65.3

150W 50RMS

388 ש"ח

או

Magnat BullPower 1630

120W 55RMS

399 ש"ח

רמקולים אחוריים 6X9-

Pioneer TS-A6971E

350W 80RMS

335 ש"ח

1980 ש"ח, לא כולל התקנה.

מה אתם אומרים?

ולגבי הקדמיים, איזה מהם כדאי? או שכדאי אחרים בכלל?

פורסם

יעקוב,

אני מבין שאחרי יומיים ו17 תגובות, אתה עדיין לא שמעת לשום דבר ממה שחברי הפורום ואני המלצנו לך?

טוב, אם ראש בקיר לא מתווכחים,בהצלחה.

under construction..

פורסם
יעקוב,

אני מבין שאחרי יומיים ו17 תגובות, אתה עדיין לא שמעת לשום דבר ממה שחברי הפורום ואני המלצנו לך?

כנ"ל..

בהצלחה!:screwy:

פורסם
יעקוב,

קודם כל, יעקב זה בלי ו'...

שנית כל, מי אמר שלא שמעתי? אמרתי שהזמנתי?

רציתי רק לשמוע את הדעה שלכם על המפרט הנ"ל..

ברור שאתם מבינים הרבה יותר ממני בגלל זה אני שואל לא?

אגב,

אודה לך אם תוכל לענות על השאלה שלי בתגובה אלייך..(לא התגובה הזאת, אלא התגובה ששאלת אותי למה לא סאב).

פורסם

כבר עזרו לך וחשפו בפניך את הכל[כולל אני]

אתה כניראה מתעלם ולא מפנים את מה שייעצו לך וממשיך בשלך,פתחת דיון כדי לקבל חוות דעת והסברים.

בנתיים אתה רק דוחה אותם במקום לקבל עיצות אמיתיות מקצועיות וכנות שבספק אם ב"חוץ" היית מקבל יחס כזה והתייחסות רצינית לשאלותייך.

יתרה מכך אתה חצוף,אני בספק אם בכלל ימשיכו לעזור לך פה.

יחס גורר יחס [זכור את המשפט הזה ,לא רק בתחומי הרשת אלה גם בחיים באמיתיים]

פורסם
כבר עזרו לך וחשפו בפניך את הכל[כולל אני]

אתה כניראה מתעלם ולא מפנים את מה שייעצו לך וממשיך בשלך,פתחת דיון כדי לקבל חוות דעת והסברים.

בנתיים אתה רק דוחה אותם במקום לקבל עיצות אמיתיות מקצועיות וכנות שבספק אם ב"חוץ" היית מקבל יחס כזה והתייחסות רצינית לשאלותייך.

יתרה מכך אתה חצוף,אני בספק אם בכלל ימשיכו לעזור לך פה.

יחס גורר יחס [זכור את המשפט הזה ,לא רק בתחומי הרשת אלה גם בחיים באמיתיים]

דווקא מאוד נענתי לעצה של green monster שעזר לי מאוד,

המפרט שהבאתי זה מפרט שחבר הציע לי, רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו....אסור לשאול?

הייתי צריך לפתוח דיון נוסף?

וכשאמרתי לך כשהתגובה שלך הייתה מיותרת, כי היא באמת לא הייתה נחוצה, "כנ'ל" אחלה תגובה, לא חבל על ההקצפה המיותרת? זה לא צ'אט פה.. אין צורך להגיב סתם תגובות, רק כדי שיהיה כתוב "asafay1" שכתב את המכתב האחרון..

וסתם בשביל הידע הכללי שלך,

90% שאני הוךל על המפרט ש green monster נתן לי, אבל עם שינויים קלים(כי אני לא מתכוון להתקדם עם מגבר) אז אין צורך לקנות קומפוננט, זה בדיוק מה שכתבתי לו בגלל זה כתבתי לו שיגיב לי על זה.. מה הוא ממליץ איזה רמקולים...

יכול להיות שהייתי צריך להמשיך שיחה זו איתו בהודעות פרטיות.

פורסם

ממש לא זו הייתה כוונתי בכך שציטתי את ניר[הציטות שלי נבע מכך שלא ראיתי התייחסות ראליסטית לתגובה הראשונה והמפורטת שקיבלת ממני בתחילת העמוד הנ"ל וקפצת שוב מעל הפופיק ובתגובה לאחר מכן]גם לך יש דאבל פוסט בעמוד הזה אם תשים לב..

אני פה בישביל לעזור ולא שום דבר אחר[וכך גם ניר ושאר המשתמשים].

אנחנו מציעים לך הצעות טובות לתקציבך שאני בספק אם במקום אחר[כמו חנות] אתה תקבל אוביקטיביות כזו . לקחת אותן איתך או לגרוס אותן? פה זו החלטה שלך .

פורסם
ממש לא זו הייתה כוונתי בכך שציטתי את ניר[הציטות שלי נבע מכך שלא ראיתי התייחסות ראליסטית לתגובה הראשונה והמפורטת שקיבלת ממני בתחילת העמוד הנ"ל וקפצת שוב מעל הפופיק ובתגובה לאחר מכן]גם לך יש דאבל פוסט בעמוד הזה אם תשים לב..

אני פה בישביל לעזור ולא שום דבר אחר[וכך גם ניר ושאר המשתמשים].

אנחנו מציעים לך הצעות טובות לתקציבך שאני בספק אם במקום אחר[כמו חנות] אתה תקבל אוביקטיביות כזו . לקחת אותן איתך או לגרוס אותן? פה זו החלטה שלך .

ברור, אני יודע את יתרונו של פורום זה, זה פורום מעולה !!!....

מן הסתם אני יקח את העצות האלה איתי.... יש פה אנשים שמבינים יותר ממני פי אלף ואלף..

תודה...

פורסם

90% שאני הוךל על המפרט ש green monster נתן לי, אבל עם שינויים קלים(כי אני לא מתכוון להתקדם עם מגבר) אז אין צורך לקנות קומפוננט, זה בדיוק מה שכתבתי לו בגלל זה כתבתי לו שיגיב לי על זה.. מה הוא ממליץ איזה רמקולים...

יכול להיות שהייתי צריך להמשיך שיחה זו איתו בהודעות פרטיות.

יעקב,

במידה ואתה לא מתכוון לרכוש מגבר (אגב, זאת לא הוצאה מטורפת יש גם מגברי 4 ערוצים פשוטים במחירים שווים לכל כיס עד כ400-500 ש"ח גם).

אז אתה יכול לרכוש רמקולים קדמיים קואקסליים של מורל דגם פולס, וכנ"ל גם רמקולים 9*6 מאותה סדרה.

זה הקישור לאתר של מורל לסדרה המדוברת:

http://www.morelhifi.com/products/mob_pointspeakers_pulse.html

בכל אופן, אני הייתי ממליץ לך(ומתעקש על כך) לרכוש HU(רדיו דיסק) + סט קומפוננט קדמי של מורל פולס, על מגבר 2 ערוצים של לייטנינג אודיו 250.2, ובעוד XX זמן, תאסוף עוד כ450 ש"ח, ותרכוש לך רמקולים 9*6 של מורל פולס, ותחבר אותם על ההגברה הפנימית של הHU.

כי בגדול, רוב הסאונד אמור להיות מקדימה, אתה יושב בהופעה עם הפנים ללהקה ולא עם הגב, ולכן חשוב יותר להתמקד ב"במה הקדמית", וזה יתן לך את התוצאה הטובה ביותר שתוכל להשיג בתקציב המאוד דל הזה (לא שאני מזלזל- פשוט שמדובר על סטריאו זה מותרות נטו, ולכן נדרש תקציב על מנת להגיע לתוצאות טובות).

אני לא אומר שחייבים לשים 20,000 ש"ח על מערכת כדי לשמוע בהנאה, אבל אם אנחנו מנסים למצוא מה הכי טוב בגדר התקציב הנתון, אז אני יכול להגיד שזו אופציה מעולה- לדעתי.

under construction..

פורסם
יעקב,

במידה ואתה לא מתכוון לרכוש מגבר (אגב, זאת לא הוצאה מטורפת יש גם מגברי 4 ערוצים פשוטים במחירים שווים לכל כיס עד כ400-500 ש"ח גם).

אז אתה יכול לרכוש רמקולים קדמיים קואקסליים של מורל דגם פולס, וכנ"ל גם רמקולים 9*6 מאותה סדרה.

זה הקישור לאתר של מורל לסדרה המדוברת:

http://www.morelhifi.com/products/mob_pointspeakers_pulse.html

בכל אופן, אני הייתי ממליץ לך(ומתעקש על כך) לרכוש HU(רדיו דיסק) + סט קומפוננט קדמי של מורל פולס, על מגבר 2 ערוצים של לייטנינג אודיו 250.2, ובעוד XX זמן, תאסוף עוד כ450 ש"ח, ותרכוש לך רמקולים 9*6 של מורל פולס, ותחבר אותם על ההגברה הפנימית של הHU.

כי בגדול, רוב הסאונד אמור להיות מקדימה, אתה יושב בהופעה עם הפנים ללהקה ולא עם הגב, ולכן חשוב יותר להתמקד ב"במה הקדמית", וזה יתן לך את התוצאה הטובה ביותר שתוכל להשיג בתקציב המאוד דל הזה (לא שאני מזלזל- פשוט שמדובר על סטריאו זה מותרות נטו, ולכן נדרש תקציב על מנת להגיע לתוצאות טובות).

אני לא אומר שחייבים לשים 20,000 ש"ח על מערכת כדי לשמוע בהנאה, אבל אם אנחנו מנסים למצוא מה הכי טוב בגדר התקציב הנתון, אז אני יכול להגיד שזו אופציה מעולה- לדעתי.

הממ אוקיי תודה רבה..

תקשיב אני יודע שאתה צודק..

אבל תשמע אני בן אדם שממש אוהב באס, מאחורה בגב..

ומה שאני קונה כרגע אני לא מתכוון להוסיף, כרגע אני מוציא על זה 2000-2500 גג' שקל..אבל אחריי זה אני לא מתכוון לשדרג.

מה שעכשיו זה מה שיהיה אתה מבין?

בגלל זה אני לא רוצה לבוא על אופציות של "בעתיד" אז לכן אני מעדיף כרגע קדמיים ואחוריים, בלי מגבר.. וגם HU

פורסם

רמקול 9*6 ללא הגברה, לא יפיק לך צליל באס חזק, מכיוון שרמקולים כאלו הם יחיסית חזקים ולא נצילים, ובגלל שאתה לא מתכוון לשים את הרמקולים האחוריים על הגברה, לכן אני ממליץ על ה9*6 של מורל פולס בגלל שהם יחסית נצילים יותר וגם עם הגברה יחסית חלשה הם יתנו תוצאה טובה.

גם הרמקולים ה9*6 קואקס של דרגסטר נותנים תוצאה יפה ללא הגברה יצונית של מגבר.

זו גם אופציה.

under construction..

פורסם
רמקול 9*6 ללא הגברה, לא יפיק לך צליל באס חזק, מכיוון שרמקולים כאלו הם יחיסית חזקים ולא נצילים, ובגלל שאתה לא מתכוון לשים את הרמקולים האחוריים על הגברה, לכן אני ממליץ על ה9*6 של מורל פולס בגלל שהם יחסית נצילים יותר וגם עם הגברה יחסית חלשה הם יתנו תוצאה טובה.

גם הרמקולים ה9*6 קואקס של דרגסטר נותנים תוצאה יפה ללא הגברה יצונית של מגבר.

זו גם אופציה.

אוקי,אז בוא ניצא מנקודת הנחה, שלא יהיה מגבר..

מה הקדמיים ואחוריים הכי נצילים שקיים בשוק..?

נשים את ה HU כרגע בצד.

• תוכן חדש...