Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי ברכב קומפוננט מורל פולס והם מחוברים למגבר של אלפיין mrv f-504 הוא מוציא בסביבות ה70 ליציאה.

עד היום שמעתי בסבבה ורציתי להגביר קצת את הקומפוננט וראיתי שהם היו במגבר על המינימום של הגיין אז הגברתי אותם טיפה יותר מהחצי של הגיין ושומעים הרבה יותר חזק ממקודם והם מסתדרים על זה מצויין אין עיוותים או משהו אבל רציתי לשאול ליתר ביטחון אם זה בסדר..

יש איזשהו גבול לכיוון של הגיין? אפשר להגביר עוד קצת את הקומפוננט אם הם מסתדרים עם עוד קצת עוצמה?

ועוד שאלה קטנה - יש לי פאנל של פיונר סדרה 7 ויש כיוון של high mid low המיד זה הקומפוננט? תקנו אותי אם אני טועה.

תודה לעוזרים. :)

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

את הגיין לקומפ' תכוון במצב כזה

שים את הגיין על מינימום

שים את הרדיו דיסק על 3\4 עוצמה.

אקולייזר מצב פלאט

תתחיל להגביר תגיין לאט,לאט

ברגע שאתה שומע עיוות הכי קטן מהקומפ' תוריד בטיפה את הגיין וסגור עניין.

תדאג שהכיוונים של low, hi מכוונים במגבר טוב לפני שאתה עושה את זה.

פורסם

לשאלתך, לא, הMID - לא רק הוא מעביר את שינוי הכיוון של הצליל לקומפוננט, אלא גם הוא.

גם הHI (תדרים גבוהים ) גם המיד, וגם הLOW (התדרים הנמוכים לכל היציאות כולן)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ואת הכיוונים של high mid low באקולייזר של הפאנל להשאיר בפלאט?

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

• תוכן חדש...