Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

KENWOOD KRC-387

audio_kenwood.jpg

קניתי רכב וזוהי המערכת שהייתה בה.

היא כוללת רדיו-טייפ + ג'נג'ר מבית Kenwood.

כשלוחצים על כפתור ההפעלה פעם אחת מופעל הרדיו וכשלוחצים בפעם השניה על כפתור ההפעלה הוא עובר אל קטגוריית DISK, שמתי דיסקים בג'נג'ר והפעלתי את מערכת הדיסקים, כשהעברתי אל מערכת הדיסקים המערכת בודקת מ-00 עד 09 (מקומות) אם קיים דיסק באחד מהם.

שמתי דיסק במקום מספר-01 ומופיע לי דבר כזה תחילה: "LOAD 01" מהבהב, אני ממתין, ואז מופיע לי מסך כזה: "T00 99:01 01"

שזה אומר: T00 מספר הטראק שבדיסק ו-01 מספק הדיסק שנימצא בג'נג'ר.

הבעיה היא המספרים באמצע: 99:05 המספרים האלה רצים, עולים יורדים ולא משמיעים מוזיקה.

ניסיתי לשחק קצת במערכת להחליף טראקים ואותו סיפור.

לבסוף שיחקתי במספרים אשר קובעים עליהם את תחנות הרדיו של הרדיו, שגיליתי שבעצם הם כפתורים שימושיים גם למערכת דיסקים, לבסוף הגעתי למצב שהטראקים רצים והמספרים רצים בצורה רנדומלית והצלחתי איך שהוא לעצור את זה וזה עצר על טראק מספר 5 והחל להשמיע את השיר, ניסיתי להחליף שיר ושוב אותה הבעיה: "T00 99:01 01"

אינני יודע מה לעשות איך לכוון שזה יהיה הכי פשוט שאפשר.

וד"א מה זה ATT שמהבהב לי במערכת?

פורסם

אני לא מצליח להבין את הבעיה , התיאור, עבורי בכל אופן מאוד מסורבל, צלם את הצג ותעלה סירטון....

סתם.. מישהו אחר יבין , ויסביר.

בכל אופן ATT זה מיוט. בטל את המיוט דחוף. או בלחצן בפנל, או בשלט אם יש לך כזה בכלל בדגם הזה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן אני שומע מצויין זה לא קשור לATT יש לכם הצעות?

ניסיתי גם ללחוץ על כפתור הריסט...לא עזר..אני כבר נואש הרדיו עושה מה שבא לו פעם משמיע פעם לא, אם אני מצליח להפעיל את הדיסק מהשיר הראשון הוא משמיע את כל הדיסק אבל אם אני מתחיל לבחור שירים הוא חוזר למצב הספירה ולא מגיב.

אף אחד לא נתקל בבעיה?

פורסם

אוקיי לפי שניראה זה שהצ'נג'ר לא כל כך מסתדר עם צרובים זו הסיבה הכי הגיונית משום שאין הרבה אפשרויות כיונון בפאנל הרדיו-טייפ הזה.

אפילו הטוויתרים חזקים מידי ומציקים לי באוזניים ואין אפשרות כיוון אלה רק של הבס עד רמה 4.

• תוכן חדש...