Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בHU המליצו לי על פיוניר 5750 משום מה אני רואה אפחד פה לא סובל פיוניר ואם תוכלו להסביר למה זה יכול להיות נחמד כי ממה ששמעתי הם בין הטובים בשוק האודיו. כנראה שיקרו לי..

נפתח בזה שנגיד שמה שאני מתכנן להשקיע במערכת הכוללת יהיה בסביבות ה3 ככה הכי הרבה.

אני הולך לקנות את זה בחלקים ב10 לחודש אמורים להיות לי 1500 ככה אז תכננתי לקנות עם זה HU ואם ישאר כסף אז גם רמקולים לאחורה.

היו לי פיוניר 6*9 350W 80RMS עם רדיו דיסק זבל שלא ניצל עשירית מהם אבל הם עדיין היו משו טוב וחשבתי לקנות שוב ועכשיו אחרי שהתחלתי לקרוא פה אני מתלבט אז אמרתי לעצמי שלשאול לא עולה כסף וננסה.. מה שאני רוצה מהמערכת זה SPL בעיקר לא ממש מחפש את האיכות אבל גם לא רוצה מערכות כאלה של 800 שקל מערכת קומפלט עם סאב והכל וכל מה שהיא עושה זה להרעיד תאוטו ולא מבינים מילה. אני מניח שהמוזיקה שאני שומע משנה אז אני אגיד מקסימום אני סתם אצא טמבל. אני שומע בעיקר דאנס, האוס, טראנס וגם מזרחית אבל זה לא קשור כל כך אני חושב כי גם ככה הזמרי מקלחת האלה מקליטים בבית אז האיכות גרועה. חח

אני מעוניין גם לקבל המלצה למגבר לאחוריים ולעוד מגבר וסאב כי ממה שהבנתי רצוי 2 עכשיו אני לא רוצה משו חזק מדי כי אחרי הכל האוטו שזה יורכב בו זה פיאט פונטו ואני רוצה אפשרות לנסוע עם אורות כל הדרך ולא לשים טראנס ולהראות כמו מנאייק עם אורות מהבהבים.. אז משו סביר אבל שייתן תקצת עוצמה. וגם המלצה לסאב מן הסתם ורמקולים קדמיים אני לא יודע מה תמליצו כי יש לי מקום בקדימה ל3.5 אינץ' ולא ממש בא לי לעשות חור בדלת וזה. חשבתי לבנות קיק פאנל אבל זה נראה לי מסובך מדי ואין לי ממש תקציב לשלם למישהו בשביל זה לא יודע מה שתמליצו ואם יש לכם פתרון טוב. אז אולי להביא קומפוננט לשם או לא שווה ואם צריך לחבר אותו למגבר או לא כי ממה שאני חושב 3.5 יעשה אולי בזזז וזהו.

המון תודה

רותם

רותם

פורסם

באוטו כמו הפונטו אם לא בא לך להכנס לבניות ועניינים אל תשים כלום מקדימה רמקול3.5 אינץ' זה לא רמקול ולא יתן לך כלום אולי סראונד ממש ממש מעאפן וזהו ממש לא יותר מזה זה יהיה רמקול שיתעוות תיק תק בהשוואה לאחוריים..

אז ההמלצה שלי אלייך היא כזו:

הד יוניט:

הייתי הולך על ה 356 של קלריון מכשיר מעולה אגב כל אלה שאמרו לך פיוניר לא טוב זה כל אלה שחיים בסרט שאלפיין על מצב פלאט ינגן מוזיקה בצורה נאמנה יותר למקור אתה יכול להגיד לאנשים להפסיק לדבר שטויות כי אין באמירות האלה יותר מזה

הרדיו דיסק עולה בערך 900 1000 שקל

מגבר 4 ערוצים:

מאק אודיו Z4100 מגבר מעולה לא חלש מדי לא חזק מדי...

1000 שקל גם כן

רמקולים אם היית מרוצה מהפיוניר שלך אני אמליץ לך שוב עליהם אבל בגרסה של 400 וואט שזה עניין של 500 ושוב סאב של פיוניר 800 שזה גם 500 שקל המערכת מאוד פשוטה אבל גם התקציב וגם המגבלות שלך בעניין הרמקולים קדימה עושים אותה לכזו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אחי תודה רבה דבר ראשון. עכשיו בקשר לרדיו דיסק אז סתם נכנסתי לזאפ עכשיו כמה שזה אתר יחסית אפשר להגיד לא נוגע לתחום וזה אבל יש שם ביקורות על מוצרים והביקורות אומנם נחמדות עליו חוץ מאחת (מתוך 3) אבל עדיין אני מבין שהתצוגה שלו לא משו יפה וזה גם דיי חשוב לי אז אם יש אולי עוד הצעות..

לינק לזה ד"א שתדע על איזה תגובות דיברתי אחי

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=151936

רותם

פורסם

מה עם יד שניה?

תוכל לחפש שם דברים יותר זולים וכך תמצא מערכת טובה יותר מזו שתקנה חדשה...

פורסם

איפה אני אחפש אבל אחי? כאילו אם יש לך הצעות סבבה. ראיתי פה בפורום מלא אבל אני לא משו מבין בתחום וזה אם למישו יש הצעות אני אשמח..

רותם

פורסם
מאיפה אתה?
עכשיו ראיתי שכתוב לך רעננה

אם יש לך יכולת וזמן לבוא לאזור גבעתיים כנס אלי לפרטי...

ובגדול אני ממליץ לך אם בא לך תצוגות ב-hu זה פיוניר

ומגבר בשבילך זה אחד מהלאנזר סדרה vibe

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

שמע אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה...

גם תצוגות וגם סאונד וגם אופציות ופונקציונליות ביחד עולים הרבה כסף..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יד שניה חפש טוב בפורום אם אני בריפרוף מהיר של 5 דקות בלוח מצאתי כמה רכיבים חמודים גם אתה יכול למצוא

והשילוב ,הרכיבים שאני ממליץ לך הינם:[יד שניה כמובן]

הגברה - JBL 75.4 כ900 שח

יחידת ראש-PIONEER 750Pכ850 שח

רמקולים לאחור-תישאר בנתיים עם הפיוניר שלך בהנחה והם יחוברו ל2 ערוצים מהJBL הם ינוצלו פצצה ותישמע איתם מעולה [די והותר לאוזן של סאונדר מתחיל]

סאב-לאנזר MAX12כ450 שח עם תיבה או Kenwood KFC-W3005 12כ250 שח ללא תיבה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...