Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי לא היה מגבר של פייל אבל היה לי מסך+DVD של החברה לפני די הרבה זמן כשאר DVD לרכב היו מאוד מאוד יקרים, קניתי אותם אז במחיר די זול משהו כמו 3500 שקל שאז מכשיר ומסך היו עולים המון משהו כמו 10000, בכל אופן, די נהנתי מהמכשיר והמסך והם היו באיכות טובה ובמחירי העבר הם היו תמורה מאוד משתלמת לכסף, כיום אני לא יודע מה המחירים אבל אני מניח שהם עדיין זולית ביחס לשוק והמוצרים טובים, לא משהו מיוחד אבל בטח שלא מכשיר סוג ז'.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
... אל תנסה אפילו להשוות אותם ללאנזר , מאיפה הבאתם את כל השטויות האלו ...

... לחיזוק דבריי , יש לי חבר שהוא סוכן של "הניצוץ" שהם היבואנים של פייל ובליץ , אם הוא אומר לי שזה זבל של סחורה אז אין מה להתווכח ...

פייל, פירמיד, לאנזר, לגאסי ובליץ הם מותגים בבעלות חברה אחת בשם "SOUND AROUND". מאיפה הבנו את זה?

תקרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103656

ללנזר היתה את סדרת אופטי הישנה "OLD SCHOOL" שיוצרה עבורם על ידי זד אודיו - "ZED AUDIO" אותה חברה שמייצרת עבור נאקאמיצ'י את מגברי הרכב. מלבד סידרה זו אין היום הרבה דברים מרשימים במיוחד בלנזר או בחברות האחיות מלבד המגברים הדיגיטליים של שהם "כוח זול" - מייצרים הספק מרשים בעלות נמוכה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא ידעתי עד היום שלנזר זה אותו דבר כמו פייל , וטוב שאני יודע עכשיו . אבל רציתי להבין משהו אם כל אלו אותה חברה עם מדבקות אחרות מדוע יש מחירים שונים? ומדוע יש טענות שונות לגבי אמינות? האם כל זה זה שמועות בלבד ?

כלומר אתם בטוחים לחלוטין במה שאמרתם ?

בתודה על הידע יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מחירים שונים = יבואן שונה = כול אחד והתמכור שלו.

ובקשר לאמינות זה לא דבר קבוע משום שכול אחד והשימוש שלו ואיך הוא עבד עם המגבר ומה הניסיון שלו איתו, בעיקרון הם צריכים להיות זהים מבחינת אמינות,

כמובן לכול "חברה" יש סידרה שהיא תהייה הטופ ואולי היא תהייה יותר אמינה מהשארץ.

תמיר

פורסם

ללנזר היתה את סדרת אופטי הישנה "OLD SCHOOL" שיוצרה עבורם על ידי זד אודיו - "ZED AUDIO" אותה חברה שמייצרת עבור נאקאמיצ'י את מגברי הרכב. מלבד סידרה זו אין היום הרבה דברים מרשימים במיוחד בלנזר או בחברות האחיות מלבד המגברים הדיגיטליים של שהם "כוח זול" - מייצרים הספק מרשים בעלות נמוכה.

כן רק אל תשכח ש "ZED AUDIO" היא חברה של מתכנן מגברים והוא היה גם בזפקו וממנו היא קבלה את שמה ובעוד כמה חברות , היכן הוא היום אנני יודע אבל הוא נחשב מתכנן על , שמשאיר אחריו שם .

ועד כמה שידוע לי נאקמיצ'י לא נהנהתה משירותיו , אבל בזה אני לא בטוח

.

ולתמיר תודה . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הוא ייצר גם מגברים לפלנט אהודיו...**** אם אפשר להוסיף.

תמיר

• תוכן חדש...