Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט קניתי לתקופת מעבר עד שאני ארכוש גולף

ואיטומים

השאלה האם זה יעשה את העבודה בינתיים לעשות קצת רוח?

תודה לעונים

פורסם

על פי ההמלצות של תמיר.א, (והדברים שתמיר כותב הם רציניים ואחראיים) אז הסאבים והמגברים של פייל אכן מוצלחים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105032

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=867231#post867231

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

"זבל של מישהו אחד, הוא אוצר של מישהו אחר"

הערה: משפט זה לא תופס לגבי מוצרי אלקטרוניקה שהורכבו על ידי ילדים בני 5 בסדנאות יזע בסין הרחוקה.

סתם...:-P

אני סומך על תמיר...

תכנס לקישורים שקיבלת ותראה מה הוא הצליח לעשות מהם.

אם זה זבל סיני- אז רק מהסוג המשובח.

בברכה, שי.

פורסם

לא יודע עם זבל סיני אבל כשהיה לי ברכב סאב של וגה וי מקס הייתי אצל המתקין שלי וניסינו להתאים לו מונובלוק ברמת תקציב מסויימת שמנו אחד של פייל עד כמעת סוף הגיין ואפילו הוא לא הזיז אותו ולא קשה להזיז וי מקס תאמין לי את שיקולים שלך לגביי פייל תעשה בעצמך אני בפייל לא הייתי נוגע

תגיד מה אתה מחפש ובאיזה רמות תקציב נתאם לך משהו אחר יותר טוב

הכול יהיה בסדר

פורסם

פייל יש להם מוצרים סבירים......למחיר הם מאוד טובים,

פייל זו אותה חברה כמו לנזר פירמיד לגאסי ובליטז.

זה המונו של פייל:

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Amplifiers&model=PLA3000D

הוא בדיוק 1:1 כמו המונו של לנזר הידוע 1200D

הנתונים שלו ב14.4V

4 אום 400W

2 אום 800W

1.3\1 אום 1200W

והוא עולה כ1350 שקלים חדש בארץ.

עוד אחד:

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Amplifiers&model=PLA4100D

יש שמה עוד מונו דגם 4100

שרשום עליו 2000W

http://www.pyleaudio.com/manuals/Blue%20Wave6.pdf

אבל בדפי הנתונים מוצהר הספק אמיתי:

ב4 אום 200W

ב2 אום 350W

ב1.3\1 אום 600W.

[/url]

http://www.pyleaudio.com/list.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Amplifiers&varpagenum=1

ועוד מונו מהסדרה הגבוהה DRIVE שהוא יותר חזק משנייהם.

בכול המגברים שלהם תראה 1000W -2000W זה סתם, אבל אם תכנס לדפי מידע של המגבר תמצא את הנתונים שהחברה מצהירה ב14.4V ב1KHZ שהם הרבה יותר הגיוניים.

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Amplifiers&model=PLA4240

דוגמה מגבר "1600W"

בדפי נתונים שלו הוא מוצהר:

50WRMS X4 ב4 אום

ו75W RMS X4 ב2 אום.

לדעתי הנתונים נכונים.

בסהך הכול חברה ותיקה שנותנת מוצרים בינוניים לאנשים שלא מחפשים את הטופ, ולדעתי אחלה מוצרים, יצא לי לתקן כמה מגברים בודדים, והם בנויים בצורה טובה לא כמו שאר הזבל, קליפורניה בום, בוס חיקויי, פרו סאונד וכו...

תמיר

פורסם

דווקא לי אמרת שקליפורניה בום יש להם מעגלים יחסית טובים לזבל סיני..

ותמיד המלצת לי עליהם בהגברה בתקופת "הזבל סיני" שלי..

מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

:-) אז לא מכרו את הפייל במחירים הללו, עכשיו מוכרים את הפייל יותר זול מהקליפורניה בום, וגם מוצרי "קליפורניה בום" כמעט לא נימכרים היום. השם כנראה לא עזר להם להימכר טוב.

תמיר

פורסם

לא הייתי נוגע בפייל ולא בקליפורנייה בום אפילו לא בצחוק , אל תנסה אפילו להשוות אותם ללאנזר , מאיפה

הבאתם את כל השטויות האלו .

זה פשוט האמא של הזבל הסיני ועוד במיוחד מבחינת האמינות .

לחיזוק דבריי , יש לי חבר שהוא סוכן של "הניצוץ" שהם היבואנים של פייל ובליץ , אם הוא אומר לי שזה זבל של סחורה אז אין מה להתווכח .

דרך אגב ,בליץ חברה לא ממש מוכרת אבל יש להם מגברים ורמקולים ממש נחמדים בעלי מחירים ממש סבירים , יצא לי להתקין שני מגברים שלהם , אחד מפעיל מורל פולס והשני קאדנס , שומעים ממש פיצוץ .

פורסם

מה אתה מבלבל , אתה יודע כמה 6*9 וקוואקסיאלים 5.25 מכרתי שלהם?

מעל 20 יחידות מה אתה מדבר..

היום אתה צודק אני כבר לא רואה בחנויות את הקליפורניה BOOM .

היו להם פה ושם מוצרים נחמדים...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לי יש ניסיון רע עם המוצרים שלהם אני לא נוגע בהם אפילו בצחוק אפילו חבר שלי לא רוצה להביא אותם אם יש לי מישהו שעומד על כך שהוא רוצה פייל , מבחינת אמינות לאורך זמן הם פשוט על הפנים .

פורסם
לא הייתי נוגע בפייל ולא בקליפורנייה בום אפילו לא בצחוק , אל תנסה אפילו להשוות אותם ללאנזר , מאיפה

QUOTE]

בעניין שפייל ולנזר ופיירמיד בליטז ולגאסי אותה חברה... אל תווכח בכלל.

תמיר

פורסם

תמיר בבקשה תפסיק לקחת גלולות בצבע ורוד... תרכוש פעם אחת משהו איכותי ותבין את ההבדל.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

זה פשוט האמא של הזבל הסיני ועוד במיוחד מבחינת האמינות .

לחיזוק דבריי , יש לי חבר שהוא סוכן של "הניצוץ" שהם היבואנים של פייל ובליץ , אם הוא אומר לי שזה זבל של סחורה אז אין מה להתווכח .

דרך אגב ,בליץ חברה לא ממש מוכרת אבל יש להם מגברים ורמקולים ממש נחמדים בעלי מחירים ממש סבירים , יצא לי להתקין שני מגברים שלהם , אחד מפעיל מורל פולס והשני קאדנס , שומעים ממש פיצוץ .

ידידי היקר,

כנראה שאתה אדם שאוהב להתווכח גם ללא סיבה מובהקת.

פייל,לאנזר,בליטז,לגאסי זה אותה חברה, וחלקם בנויים באותו סגנון ,חלקם עם אותם בורדים,וחלקם גם זהים לחלוטין.

"זבל סיני" כהגדרתך יכול להיות גם אלפיין שמיוצר בסין, וגם עוד חברות רבות אחרות.

אני מכיר למשל את המפעל בסין שמייצר לאוריון, אז מה? זה גם זבל?

מחר אני יכול להזמין לך 500 יח' של "אוריון 4004" רק שיקראו לו "MAZDASPEED 4004".

או במילים אחרות, אל תנסה להתווכח בנושאים שאין לך שמץ של מושג בהם, במיוחד עם כמה וכמה אנשים שמדברים מתוך נסיון אומרים לך.

בפועל יצא לי להתקין ולכוון המון מגברים של פייל, במיוחד ה4170, אחלה מגבר ביחס למחיר המאוד נמוך שלו, אומנם לא לצפות להספקים מטורפים ואחוזי עיוות נמוכים, אבל בתמורה למחיר שלהם, הם לא רעים.

בנוסף, אם כבר, לאנזר זו חברה שתפסה שם בארץ, למה? כי ככה, הקהל החליט, מגברים זולים, אמינים בצורה סבירה ונותנים תמורה למחיר.

אותו דבר אני יכול להגיד על פיוניר, וגם על עוד חברות אחרות, בפועל לא מדובר על מוצרים מדהימים, אבל דעת הקהל בשוק הישראלי דווקא אומרת אחרת, אתה יודע לא כולם רצים לשים אלפי שקלים על מגברים ויש כאלו שמגבר ב600 ש"ח זה מספיק בהחלט מבחינתם.

ודבר אחרון, שתהיה מתקין או מישהו שמתעסק עם אותה סחורה, תדבר אז על אמינות,אבל שאתה ניזון משמועות בלבד, תשאיר את הביקורת בצד כי אין לך שום זכות בכלל להביע אותה.

יש ויש, אני יכול לציין שאני עד למאות מגברי פייל 4170 נמכרים ולמעט מס' מגברים שניתן לספור על כף יד אחת, כולם עבדו ללא תקלות ולאורך זמן, ואת זה כמות ההחזרות לאותו סוכן\יבואן יעידו.

אני גם מוכן לעשות איתך ניסוי ולתת לך לשמוע מערכת עם במה כמו שצריך, וסאונד מאוזן שבחיים לא תגלה על איזה מגבר המערכת יושבת.

ותאמין לי, אני גם מוכן לשים על כך את כספי.

וזה רק נובע מכך שאתה מדבר מחוסר נסיון פרופר, ופשוט ניזון משמועות ומנסה לשכנע בעזרת אותן שמועות.

וכפי שאמרת בעצמך, והדגשתי כך באדום, אם שומעים בבליטז הללו "פיצוץ" כהגדרתך, אין שום סיבה שמגבר של פייל לא ישמע לך "פיצוץ" כי זו פשוט אותה חברה!.

לילה(יותר נכון בוקר ) טוב.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...