Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני מחפש מערכת בתקציב 3500 ש"ח עם כמה שיותר נטייה לSQ, אני יודע שהתקציב שלי יחסית נמוך אבל זה מה שיש לי...

בכל מיקרה, HU יש לי פיוניר 7700, האוטו הוא בורה והמידת רמקולים היא 6 וחצי, כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש קומפוננט מגבר וסאב עד 3500 ש"ח.

חשבתי על הרכיבים הבאים:

מגבר: או הJBL הידוע או האינפינטי אחיו התאום.

קומפוננט:מוראל דוטק.

סאב: סרווין V-MAX.

אם יש לך עוד הצעות אשמח לשמוע.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אחלה קונפיגורציה - לך על זה.

אם אתה יכול להביא את המגבר הזה מהדיוטי חסכת חצי מחיר - ממליץ לך על הסאב של אינפיניטי קאפה פרפקט 12 אינטש בתיבה אטומה 28 ליטר של היצרן עצמו - שווה את המאמץ ונראה לי שאתה עדיין נשאר בתקציב. (במידה והבאת מהדיוטי)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce, קודם כל תודה על התגובה, אבל על פי מה שראיתי האינפינטי הוא 350RMS והשאלה היא האם המגבר יצליח לפתוח אותו בצורה מכובדת?

וזה הסאב נכון?

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=kappabox1203&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

רועי אבל השיבה הוא סאב מאוד חזק אם אני זוכר נכון הוא בסביבות ה600RMS והמגבר שלי אפילו לא ידגדג לו.

לפי מה שהבנתי המגבר שאני חושב עליו יכול להחזיק סאבים עד 300RMS בצורה מאוד מכובדת.

פורסם

חשבתי על הרכיבים הבאים:

כמו שכבר ציינו - לך על זה ! לא ניראה לי שתמצא שילוב יותר טוב (אולי את ה P2 במקום ה VMAX , אולי ..).

פורסם

תאמת לא ממש התלהבתי מה P2, בכלל לא אהבתי את הסאבים של רוקפורד.

איך האינפינטי בהשוואה לV-MAX?

פורסם

swiftoren, תודה קודם כל אבל השאלה היא האם הסאונד שלו הוא כמו של הVMAX או שונה כי אני די אהבתי את הVMAX, בקשר לתקציב, אם אני ממש יאהב אותו אני כבר יסתדר.

פורסם

אני אשמע אותו וניראה מה אחליט, מקווה שמישהו מהצופים בתחרות שתהיה בחיפה יבוא עם סאב כזה כדי שאוכל לשמוע,בכל מקרה תודה על ההצעות swiftoren.

אשמח לשמוע גם דעות נוספות.

פורסם
חברים, אני מחפש מערכת בתקציב 3500 ש"ח עם כמה שיותר נטייה לSQ, אני יודע שהתקציב שלי יחסית נמוך אבל זה מה שיש לי...

בכל מיקרה, HU יש לי פיוניר 7700, האוטו הוא בורה והמידת רמקולים היא 6 וחצי, כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש קומפוננט מגבר וסאב עד 3500 ש"ח.

חשבתי על הרכיבים הבאים:

אם יש לך עוד הצעות אשמח לשמוע.

עם הרכיבים האלו לא נראה לי שהיית צריך לשאול..

מצויין! לך על זה!

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

יש לי את המגבר של JBL וניסיתי כמה סאבים שונים עליו והגעתי למסקנה שכדי לנצל טוב את הסאב על המגבר הזה הסאב צריך להיות בין 200 -250 RMS גג.

חיברתי את הP2 שהוא 200 RMS והוא נשמע טוב מאד וגם מתפקד טוב ורואים שהוא מנוצל.

מצד שני חיברתי את V-MAX 10 והמגבר לא מרים אותו ( הממברנה זזה ממש טיפה למרות שלסאב הזה יש מהלך יפה מאד של 17 מ"מ)

דרך אגב V-MAX ישן עם גומי אדום הוא 300RMS ואין להשיג חדש כזה מאוטופרט ( שאלתי )

לאומת זאת V-MAX החדש של 2006 עם ממברנה כסופה הוא 600RMS וגם אותו חיברתי למגבר שלי לנסיון והוא לא זז בכלל ( נרדם עם המגבר של JBL )

תנסה לשמוע את HED הישן של CERWIN VEGA הוא 250 RMS או חדש שהוא 300 RMS

יש גם INFINITY REFERENCE שהוא 300 RMS עם נצילות גבוהה של 93DB וגם זול יחסית ונשמע טוב על המגבר של JBL (ניסיתי אותו ).

• תוכן חדש...