Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו כאן ניסה פעם להתקין מערכת בחיפושית (72), האם האלטרנטור מספיק חזק או שצריך להחליף כל יומיים מצבר?

מדובר על סאב ושני מגברים, וHU כמובן.

פורסם

ניחוש פרוע - צריך לשדרג משמעותית את כל מעכת החשמל...

אני חושב שאם מכוניות יפניות ואירופאיות שיוצרו ב-3 שנים האחרונות לא מסגולות לעמוד בעומסים כאלו, לבטח שגם רכבים שיוצרו בשנות ה-70 לא יעמדו בעומס.

קצת הגיון בריא למען השם :-P.

בברכה, שי.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה בחיפושיות שנת 72 אין אלטרנטור יש להם דינמו נכון??

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

אז בואו אני יספר לכם סוד,

לחברה שלי אחותי יש חיפושית 1302 מודל 71

אחרי שהחיפושית עברה שיפוץ כללי (למצב מדהים) התקנתי לבחורה מערכת

רדיודיסק של פיוניר סדרה 7 נראה לי

מגבר JBL GTO 4000

מגבר JBL GTO 2000

קומפוננט מקדימה

6X9 מאחורה

סאב 10 אינטש ברווח בין הכסאות האחוריים לתא המנוע

וכל זה על אלטרנטור יחסית קטן,

זה לא יהיה רכב SPL, אבל בשילוב מצבר קצת יותר גדול ממה שהיה שם במקור,

זה עבד נהדר.

ולא רק זה - ההתקנה הייתה ההתקנה הכי קלה שעשיתי אי פעם, המצבר נמצא 30 ס"מ מהמגברים (מתחת למושב האחורי)

אני חושב שאם הדינמו המקורי הוחלף באלטרנטור יציב וממוצע, העסק יעבוד עשר. תמיד אפשר לשדרג אלטרנטור אבל בשלב ראשון לפי דעתי זה לא יהיה מומלץ.

חוצמזה, אם המתקין יתאמץ קצת, יהיה אפשר למקם את הסאב בתא המטען (מקדימה :) )

זה יכול להיות מגניב :)

פורסם

שאלה שעלתה לי כ"דרך אגב", בהנחה וסאב ממוצע+ ניכנס לאוטו הזה ומקבל הזנה ראויה ממגבר X

האוטו יתפרק? השילדה של הדבר הזה תעמוד בנטל?

:roflmao:

אגב אלון איך לדעתך האקוסטיקה בחיפושית בתור אחד שהתקין ושמע מערכת קומפלט בעגלה הגרמנית?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתפלא לשמוע, (במלוא מובן המילה :))

אבל האקוסטיקה הייתה הרבה יותר ממה שציפיתי לרכב בן יותר משלושים שנה.

הקומפוננט היה 5.25 וישב בדלתות הקדמיות במן בניה מרובעת כזאת

והטוויטרים ישבו על הדשבורד (אם אפשר לקרוא לזה דאשבורד :))

ה6X9 היו בתוך המגש האחורי והסאב למרות שהיה 10 אינטש וישב מתחת למגש האחורי, נשמע מעולה

בכללי אני לא מומחה לאקוסטיקות וכד', אבל הסאונד היה ממש טוב בשביל הרכיבים שהיו - אני לא זוכר איזה רמקולים היו מקדימה ואחורה, אבל לא משהו מיוחד, מאחורה היו פיוניר אבל אני לא בטוח..

בוא נגיד שהסאונד שהיה בחיפושית ההיא, היה הרבה יותר טוב מהסאונד שהיה בסופר לאנסר שהייתה לי פעם - שבתקופתה הטובה שמעו בה ממש טוב (הכל יחסית..)

אלון

פורסם

זה רק אני או שבחיפושית עם תא מטען מקדימה אפשר להגיע למיקום אופטימלי לסאב?

נראה לי שזה פשוט הרכב המושלם לבמה קידמית

תקנו אותי עם אני טועה

פורסם

יהיה אפשר למקם את הסאב בתא המטען (מקדימה :) )

זה יכול להיות מגניב :)

פעם ראשונה שאני מצטט את עצמי,

איש הפיבר - סתכל 3 הודעות למעלה :)

פורסם

קודם כל חיפושית זה אגדה מוטורית!!! הרכב מסרב למות ואין שום סיבה שזה גם יקרה.

הדבר השני - זה לא רכב, זה טנק!!! פח של חיפושית חזק מאוד, חוזר ואומר - מאוד! זה פולקסוואגן אם שכחתם במקרה...

קצת היסטוריה - הדגם המקורי הומצא ע"י היטלר עבור העם הגרמני ומכאן השם פולקסוואגן (עגלת העם) החיפושית העממית נבניתה ע"פ הדגם הצבאי שלה במלחמת העולם השניה. בשנת 81 אם אני לא טועה הפסיקו לייצר את החיפושית בגרמניה והמשיכו לייצר אותה בברזיל בייצור המוני עד שנת 83

בעקבות בקשות חוזרות ונשנות המפעל בברזיל וגם מפעל נוסף במקסיקו המשיכו לייצר את הדגם הזה עד שהייצור הופסק סופית בשנת 2001 ירדה החיפושית המקורית האחרונה מפס הייצור. כמובן הדגמים האלה יוצרו בהזמנה אישית ועלו הרבה מאוד כסף - מדובר על פריטים בודדים בשנה - הייצור ההמוני הופסק עוד בשנות השמונים.

לגבי מערכת ברכב הזה - אידאלי ליצירת במה קדמית, רכב קל מאוד לפירוק והרכבה, אין שום סיבה שלא תהיה בו מערכת טובה. אני חושב שיש תמונות של התקנה מטורפת בחיפושית בשני אתרים האחד זה caraudiomagazin והשני זה carstereo.com רק צריך לחפש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בבקשה - לא חשבתם על מערכת כזאת בתוך חיפושית? הא?!?

http://www.carstereo.com/installs/photo_gallery_album.cfm?galleryid=1826

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...