Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מהמגש הזה!

לנטיס שנת 2002 לא מותקנים לי רמקולים מאחורה..

ישנו רק סאב(305) עם הגברה סבירה ואני כל הזמן גם בווליום נמוך שומע את המגש שלי רועד..

זה משגע אותי..

בעבר ניסיתי להגביה את פלטת הפלסטיק המכסה בעזרת ספוגים ובכך להקטין את המגע עם הפח וזה לא עזר..

מה עושים??

:wink:

פורסם

מי צריך מגש אחורי בכלל...

תחליף את המאזדה!

לא סתם... תבדוק איפה הרעש במגש מגיע ותשקיע שם את מירב המאמצים - תנסה ספוג דק חצי קשיח... תנסה פסי איטום של חלונות עם הדבקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק את הפנס האחורי הוא מחובר עם 2 קליפסים מתחת למגש ...תגביר ווליום עד שתשמע את הרעש

תלחץ עלהים ותראה אם הוא מפסיק .

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

הייתה לי תופעה דומה במאזדה שלי, לא לאנטיס

323 GL

בכל מקרה על המגש תסתכל יש 2 קליפסים

אחד בצד ימין, אחד בצד שמאל, אצלי כנראה לא הספיק.

עשיתי על המגשעוד 2 חורים לקליפסים ועשיתי קומבינה עם חתיכת פלסטיק שהדבקתי לפח והקליפס נכנס בתוך המגש אל תוך הפלסטיק, תופס אותו נורא יפה וחיזק את המגש, היום הוא כבר לא רועד ומאוד אסתתי ויפה.

פורסם
תבדוק את הפנס האחורי הוא מחובר עם 2 קליפסים מתחת למגש ...תגביר ווליום עד שתשמע את הרעש

תלחץ עלהים ותראה אם הוא מפסיק .

אתה מתכוון לפנס הברקס?

בודדתי אותו מכל כיוון. החלפתי את הגומיה שמפרידה בין בית הפנס למגש הפלסטיק.. וגם שמתי ספוג כדי שבית הפנס לא יבוא במגע עם החלון האחורי(מוכר לי מרכבים של חברים שזה יוצר רעש)..

:wink:

פורסם

בתוך הפנס של האור ברקס יש מין ברזל שמפריד בין הפלסטיק למנורה עצמה כדי שחום המנורה לא ימיס את הפלסטיק, חתיחת הברזל הזאת היא שגורמת בדרך כלל לרעשים, גם אצלי הייתה הבעיה הזאת עד שהדבקתי את הברזל לפלסטיק.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הייתה לי אותה בעיה , לקחתי השבוע אקדח סיליקון שקוף ושמתי באזורים שבין המגש לפלסטיקה הרועשת , זה פתר את העניין טוב מאוד , לא שומעים זימזום יותר , הבאס יוצא נקי כמו שצריך

אחחח...סיליקון איזה חומר , כל כך הרבה שימושים יש לו שזה משהו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

חחח גם לי יש את אותה הבעיה

ודווקא רציתי לקנות ספוג ולהשים שם

למה זה לא עזר לך?...

מי שלא בוכה, לא גודל!

• תוכן חדש...