Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

כמו שאתם יודעים , תחום הסאונד בארצנו אינו מפותח בצורה מספקת.

כפי שכולכם יודעים וכאלה שלא רק לפני מספר שנים , תחום הסאונד בארץ התחיל לעלות איך למרות זאת מרבית הציבור אינו מודע לכך , עקב זאת רמת הסאונד בארץ בארץ היא מהנמוכות.

מפגשי הארץ תורמים רבות לכך כמו מפגשי הצפון , מפגשי המרכז והאירוע המרכזי שמתקיים פעם לשנה EMMA ISRAEL אנשים שמציגים את היכולת שלהם ומתחרים בקטגוריות שונות על מנת לשאוף לרמה המקצועית והרמה הגבוה ביותר שניתן להשיג מהמוצרים והרכיבים שנמצאים ברכב.

לכן , עקב חוסר המודעות בתחום נפתחה בפנינו הזדמנות פז , והיא יצירת כתבה אשר מטרתה היא לחשוף את תחום הסאונד לעייני בציבור .

הכתבה תבוא להראות את חשביות הסאונד ומטרתו , כיום אלפי ישראלים באים בגישה של "וואלה ה6*9 שלי מספק אותי אני מבסוט מהמערכת שבאה מהחברה "

אנו מודעים לכך שישנם אנשים שאכן אין ביכולתם להרשות לעצמם מערכת ברמה גבוה וכמו כן ישנם אנשים שפשוט לא מתעניינים בתחום.

למרות זאת אנו מאמינים שישנה קהילה גדולה בארץ אשר כן מתעניינת ושואפת לפיתוח התחום בארץ למימדים גדולים יותר מאשר כיום .

אז מה בעצם הכתבה הולכת לכלול ?

הכתבה תציג מרואיינים אשר ברשותם מערכות אשר לא סטנדרטיות ומהות המפגשים שנערכים על ידי כל קהילת הסאונד שמעוניינת בפיתוח אך שומרת על גדר פרסום מסויים , הכתבה באה להעלות את אותה המודעות הזאת שאינה קיימת כלל בארץ.

לפי דעתכם יש בידכם את הידע הנדרש , על מנת להתראיין ולחשוף מידע שימושי לעייני הציבור או בניות מיוחדת אשר קיימות ברכבם ,

ב10.3 בחסות אוטופרט ורדיו ליין תערך תחרות SPL , באירוע הנ"ל יהיה איסוף החומר הראשוני לכתבה , סיום אסיפת החומר והתחלת עריכתו וחל אחרי תחרות EMMA 2006 ,

הכתבה תיהיה באורך של 10-7 דקות שתוקרן פעמיים בחודש בYES ובHOT בערוץ הקהילתי בשתי הרשתות.( ערוץ מדויק ושעה יתפרסו לאחר הכנת הכתבה)

במידה ותיהיה הענות וחומר מספק לכתבה הראשונית תינתן אפשרות לכתבה נוספת ובכך נוכל להעלות את רמת המודעות וההשתתפות בתחום.

אנחנו נשמח אם תתרמו למשימה ותוכלו לתת מזמנכם לכתבה שאני מאמין שתועיל לכל חובב סאונד בארץ , במידה והינכם מעוניינים בזאת תשאירו את :

שמכם :

הרכב בו תגיעו :

מה יש ברשותכם בתחום הסאונד ברכב (כלומר פירוט המערכת והרכיבים ) .

ואם יש בניה מיוחדת ניתן להשאיר תמונה (על מנת שנמיין ונבחר חומר צילומי לכתבה).

ומספ' בו נוכל ליצור עמכם קשר , כאילו שלא מעוניינם לשחוף את פרטיהם ניתן לשלוח הודעה פרטית לי או לGETZ שהוא יענה לכם על השאלות הקשורות לעשיית הכתבה (מאחר ואני סוגר שבת בבסיס)

*לבעלי חנויות עסקים כתבה זו לא באה לפרסם שום עסק בארץ אלא באה להעלות א מודעות הסאנד חשפתו לעייני הציבור.

לכן אנו נשמח לראות בעלי עסקים שרוצים ומעויינים לתרום מידע .

*אנשים המעוניינים לקריין להתראין ספציפית ובעלי כשר דיבור מתאי לכתבה טלויזיונית נא להדגיש זאת.

*פניה בהודעה פרטית בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...