Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי סיבוכים שנהיו לי בסאב ובלאגן החלטתי לקנות סאב +רמקולים אחוריים חדשים!

חיפשתי ברשת ומצאתי את אלה :

האם כדאי לקנות אותם והאם המגבר שיש לי עכשיו יוכל להפעיל אותם טוב?

רמקולים אחוריים :

6x9ואינטש PioneerוTSA6971ו

וסאב:

תגידו לי מה הכי כדאי מבין שלושת אלה:

1.סאב וופרו12ואינטשוPyleוPLSQ12Dו

2.סאב וופרו12ואינטשוKickerוCOMP C12ו

3.סאב וופרו12ואינטשוPioneerוTSW306Cו

והאם המגבר LIGHTNING AUDIO S4.300 יחזיק את אלה ??

עוד שאלה אחרונה האם הסאב שהיה לי PUNCH XLC 12

חזק יותר משלושת אלה שציינתי קודם ?? (לא כולם ביחד כל סאב וסאב)

פורסם

אז ככה , מה יש לך מקדימה ? אם כלום \ רמקולים מקוריים של האוטו לא הייתי ממליץ לקנות 6X9 אלה סט קומפוננט לבמה הקידמית.

לגבי הסאב מהשלושה שציינת הכי מומלץ הוא הקיקר (לטעמי ...אבל שוב על טעם וריח כל אחד עם העדפה שלו..)

המגבר הנ"ל של לייטינג אודיו הוא אחלה של מגבר , אמור לעשות עבודה סבירה עם החלקים.

פורסם

הפייל ראיתי שיש לתמיר 2 באוטו אין לי מושג איך הם נשמעים אבל לפי מה שהבנתי זה שהם זבל שרק תמיר הצליח לעשות איתם משהו נורמלי

הפיוניר לדעתי זה חרא של סאב סתם עושה כאב ראש וכל קשר בינו לבין מוזיקה מקרי בהחלט

אז לדעתי לך על הקיקר הכי מדיוק גם דופק יפה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

חבל לך לשים 6*9 קנה לך מורל פולס יכול לעבוד הרבה יותר טוב מהפיוניר בעעע!!!

תיקח את הקיקר הסאב הזה הכי נורמלי מכל הזבל שציינת שם

המגבר שיש לך יכול לעשות עבודה חמודה ביותר בעתיד תשדרג תמגבר שלך למשו יותר מכובד

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

קודם כל שלום.

רמקולים :

הייתי ממליץ לך לחכות קצת בעיניין ה6*9 (הסבר בהמשך).

ממליץ מחום על קומפוננט, שמתאים לתקציב שלך כמובן. לדעתי (בניחוש של תקציב) הקומפוננטים האלה יתאימו

morel pulse, LIGHTNING AUDIO, lanzar opti.

סאב :

הקיקר הוא הבחירה הנכונה מכל הסאבים שרשמת. (וגם פחות או יותר למגבר שלך).

מגבר :

front 30X2 @ 4ohm

rear 90X2 or 270X1

זה הנתונים שלו. המגבר הוא לא מספיק חזק כדי להרים מספיק טוב את כל הציוד שלך. הייתי ממליץ ללכת על משהו שהוא קצת יותר חזק. ( אני לא אומר שהוא לא יעשה את העבודה אבל הוא יעשה אותה מצורה לא ממש טובה, סך הכל מגבר טוב, לשיקול שלך בלבד.)

6*9 :

ממליץ לך לוותר או לחכות קצת ולקנות לך COAXIAL 6*9 שזה הוא בעצם קומפוננט 6*9 בעל קרוס שמפריד לך את הצלילים בצורה יפה. בתקציב של 750 -1100 אתה יכול לרכוש lanzar opti או rockford.

בהצלחה.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

6*9 :

ממליץ לך לוותר או לחכות קצת ולקנות לך COAXIAL 6*9 שזה הוא בעצם קומפוננט 6*9 בעל קרוס שמפריד לך את הצלילים בצורה יפה. בתקציב של 750 -1100 אתה יכול לרכוש lanzar opti או rockford.

איך אתה יכול להמליץ לו ללכת ולקנות אחוריים ב 1100 ש"ח כאשר הם בכלל אפילו לא יוגברו אצלו ?!?!?!?

פורסם
איך אתה יכול להמליץ לו ללכת ולקנות אחוריים ב 1100 ש"ח כאשר הם בכלל אפילו לא יוגברו אצלו ?!?!?!?

נקודה טובה...

אבל שים לב לזה שאמרתי להמתין קצת... אם הזמן מגיע השכל לקנייה איכותית.

חוץ מזה אפשר לרכוש מגבר קטן בעל שתי ערוצים בתקציב דל יחסית שיתן תוצאה טובה.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

גם אם הם יקבלו הגברה אין למה להוציא את הסכומים הנ"ל על רמקולים אחוריים , הרבה טוענים שחייבים משהו מאחור כדאי

"להשלים" את הסאונד - זוג 6X9 הכי בסיסיים פיוניר \ קנווד \ מורל \ JBL וכו ... יספיקו.

• תוכן חדש...