Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום ברכב שלי יש KENWOOD 4029 ואני מתוודה שאני לא מרוצה במיוחד.

מוסיקה הוא מנגן סביר (אני לא שםוט אותו כי הוא מחובר על הרמקולים הג'נריים של יונדאי)אבל הטיונר שלו מזעזע.

בכל מקרה, אני חושב להחליף מערכת ולהתקין רמקולים אחוריים.

אין לי שמץ של מושג מה לבחור.

אני לא אגדיר תקציב, אני כן אגדיר שאני לא מפוצץ מוסיקה, אבל אני המון על הכביש ואני מעוניין במערכת שיהיה נעים לשמוע.

אני -לא- מתכוון לשים מגבר.

לא נדרש שיהיה כמו אצלי בחדר, אבל שיהיה טוב יותר ממה שיש היום.

אסטטיות במערכת היא דבר נדרש.

(בואו נשתדל לא לעבור את ה1500 לכל המערכת... )

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אז ככה נתחיל בחלוקה נכונה של התקציב (לדעתי ...) :

רדיו דיסק - עד 700 ש"ח - 800 ש"ח

רמקולים לקדימה של הרכב - עד 500 ש"ח

רמקולים לאחורה של הרכב - 200 ש"ח - 300 ש"ח

אז ככה HU - כבר אמרתי בעבר מניסיון אישי המכשירים הבסיסיים של JVC נותנים תמורה מלאה למחיר שלהם - לא יקרים יחסית

ויש בהם את כל מה שצריך למערכת בסיסית מוצלחת , דגם ? KDG300 \ KDG310 יתאימו .

מחיר : 750 ש"ח גג.

רמקולים לקדימה של האוטו - בגדול אפשר להסתפק בזוג רמקולים פשוטים לפי הגודל שנכנס בדלת , לדעתי אולי שווה ללכת על סט

קומפוננט שיעבוד טוב ללא מגבר (המורל פולס \ הסט של לייטינג אודיו ...).

מחיר : לזוג רמקולים פשוטים - 200 ש"ח.

לסט קומפוננט (יותר מומלץ) - 400 ש"ח - 500 ש"ח.

עכשיו רמקולים אחוריים בגודל 6X9 , מכיוון שלא יהיה מגבר לא כל כך משנה איזה רמקולים - פיוניר \ קנווד \ JVC \ JBL מה שנכנס

בתקציב יתאים , או אם לא נכנס 6X9 ולא רוצים לחתוח גם זוג רמקולים בגודל שנכנס כדאי להשלים את הסאונד.

מחיר : ל 6X9 - אפשר למצוא גם ב 300 ש"ח + -.

לזוג 6.5 (או כל מידה אחרת שנכנסת) - 200 ש"ח גג .

סה"כ אמורה לצאת מערכת בסיסית לא רעה בכלל.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

זיו, מכיוון שאתה לא הולך להתקין מגבר ברכב, אז אתה לא כלכך יכול להתפשר על הHU("מערכת" כלשונך).מכיוון שהמגברים הפנימיים של מכשירים פשוטים לרוב מעוותית את הסאונד בצורה נוראית כבר בווליום בינוני, ואין לך שליטה על כך.

מעבר לכך, אני אמליץ לך דווקא לא ללכת על מכשיר חדש,אלא לפנות לכיוון של יד שניה, ניתן למצוא מכשירים שנמכרו לפני כחצי שנה- שנה בכ1400-1600 ש"ח באיזור ה800 ש"ח וחלקם אף עדיין במסגרת האחריות.

תמורה טובה יותר למחיר לא תמצא, במקרה זה הייתי ממליץ לך לחפש מכשירים של פיוניר מסדרות 5-6-7, או מכשירים של JVC מסדרות 5-7-9 וכן הלאה וכן הלאה, הרעיון הכללי מובן.

פרט לכך זה כן יהווה לך קרש קפיצה טוב יותר אם וכאשר אולי בעתיד תחשוק נפשך ברכישת מגבר.

בקשר לרמקולים, אז אתה יכול לרכוש סט קדמי של מורל פולס קומפוננט במידה המתאימה לרכבך.

וזהו, ללא כל תוספות.

מעבר לכך תידרש הגברה ע"י מגבר חיצוני.

אגב, אתה סוגר את הסיפור בכ800 ש"ח למכשיר יד שניה.

וכ450 ש"ח לסט קומפוננט של מורל דגם פולס.

סה"כ 1250 ש"ח + עוד כ200 ש"ח להתקנה ונשאר לך עודף של 50 ש"ח להתפנק על איזה ארוחה עסקית חביבה בזמן שמתקינים לך את הHU החדש והרמקולים.

תתחדש.

under construction..

פורסם
זיו, מכיוון שאתה לא הולך להתקין מגבר ברכב, אז אתה לא כלכך יכול להתפשר על הHU("מערכת" כלשונך).מכיוון שהמגברים הפנימיים של מכשירים פשוטים לרוב מעוותית את הסאונד בצורה נוראית כבר בווליום בינוני, ואין לך שליטה על כך.

אז באמת במערת בסיסית כמו שהוא רוצה , הרדיו דיסק הפשוט יכול להיות לא רע כל כך , כי גם ככה לא "מפציצים" בווליום.

המלצתי ספציפית על ה JVC כי כשאשר לי הספיקה מערכת בסיסית הוא הספיק לי , והייתי מרוצה ממנו מאוד.

לפחות ככה זה היה אצלי בהתחלה , אבל זה באמת יכול להיות שונה אצל כל אחד.

אם באמת תמצא פיוניר סידרה 6 \ 7 ב 800 ש"ח אולי כן שווה ללכת עליהם , אלה אם אתה רוצה חדש בלבד.

פורסם

הקידמיים סבבה לגמרי :-)

ר"ד - פיוניר, פנסוניק, ג'י וי סי.

אחוריים - שים ג'י בי אל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

השמועה אומרת שהרמקולים הקדמיים טובים.

(מי אני שאתווכח )

כך שמדובר רק על אחוריים וHU.

ההמלצות משתנות?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

האחוריים אמרו לך פה... הג'י בי אל פועלים יפה מאוד בלי מגבר.

ולגבי המערכת כמו שאמרו עדיף למצוא מערכת יד שניה במצב טוב והיא תתן לך אחלה תמורה...

סם.

פורסם

אל תמהר להחליף את הרדיודיסק - עיקר הצליל הגרוע נובע אצלך מהרמקולים המקוריים של היונדאי - תחליף אותם קודם כל.

לגבי הקליטה - תחליף לאנטנה יותר טובה.

רק אחרי שתעשה את הצעדים האלה - במידה ועדיין הצליל לא ירצה אותך תחשוב על להחליף את הרדיודיסק או אולי על הגברה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...