Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל סלבה אין שום קשר למצבר או קבל.

לגבי החיתוך,מה שאמרו לך 70HZ,כל התקנה לגופה אין פה ניחושים

צריך לשמוע את הסט על ההגברה שלו והבניה שלו בדלת ולפי השמיעה לחתוך

אותו ככה שהוא ינגן בתדר נמוך שאותו האלמנט יכול לנגן מבלי להתעוות,

יש כאלה שינגנו טוב 100HZ ומעלה ויש סטים שיוכלו לנגן 50HZ ומעלה,

כמו שאמרתי כל מקרה לגופו.

פורסם
בקשר לחיווט לקוי ממש לא נראה לי כי שמתי ברוב המקומות שרשרים וגם בדקתי כבר פעמיים את החיווט שאין איפשהו חוט גלוי. אני גם לא יכלתי להגביר עד אתמול לפול ווליום כי היה לי HU ישן שהיה מכניס את המגבר לפרוטקשין,כל זה קרה לאחר שחיברתי בבוקר HU חדש(פיוניר 7750) ובקושי הספקתי לשמוע איתו(לא הגברתי איתו לפול ווליום כי לא היה לי זמן לשחק איתו עד השריפה) ובערב נשרף,כך שלא הייתה פה הגברת יתר לפני השריפה. מה שכן יש לי מצבר של 74 אפר"ש(יכול להיות שזה קצת מוגזם לאוטו שלי) וקבל של 2 פאראד,ובקבל יש פוטנציומטר שבעזרתו ניתן לקבוע מתח טעינה את האמת לא בדקתי לכמה הוא מכוון מה שכן הקבל מראה לפעמים מתח של 14.5 וולט יש מצב שבכל זאת הייתה טעינת יתר וזה מה שגרם לכל הבאלגן? למה הטוויטרים לא נשרפו?

אז מה שאתם אומרים לשים את הקומפוננט ל HP ולחתוך אותו בסיבות ה 70 HZ?

סלבה,

1. אין דבר כזה HU שמכניס מגבר לפרוטקשיין, יש כיוון לא נכון בהשוואת מתחי כניסה למגבר(גיין).

2. הסיבה היא עכשיו ברורה, לא כיוונת בהתאם ולכן נוצר עיוות קבוע(קליפינג) ומכן מגבר מוציא עיוות , וזה מה שגרם להם להשרף.

מאוד קשה לשרוף וופרים, זה בעיקר נובע מעיוות או ממגבר לא תקין שמוציא DC באופן קבוע.

under construction..

פורסם

או קיי! תודה לכולם!,תמיר רק לא הבנתי דבר קטן אתה אומר שיש סבירות שיש לי בעיה במגבר? איך אפשר לבדוק זאת?

בקשר לכיוון לקוי כנראה אתה צודק אבל בכל זאת משהו מוזר לי מכיוון שלא הייתי יכול לשמוע את המערכת על ווליום גבוהה עד השריפה למרות הכיוון הלקוי ולפי דעתי סט קומפוננט כמו פיקאסו של סאונדסטרים 150 RMS היה צריך לעמוד ב"עומס",גם השאלה למה דווקא הוופרים נשרפו קודם ולא הטוויטרים?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...