Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שצורב של פלקסטור לא מגיע לרמה שלו?

ולי גם יש נסיון לא רע בכלל עם MSI.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

MSI צורבים טובים מאוד כמו LG ו- SAMSUNG , אבל כמובן שייש רמה אחת מעלייהם , הצורב של פיוניר דגם 109 או 110 שזה צורב מעולה אבל עולה מאוד יקר בערך 340 ש"ח , ויש את ה- NEC שלפי דעתי הוא צורב מעולה כמו הפיוניר וחלק מאנשים שאני מכיר אומרים שהוא טוב יותר והמחיר שלו הוא 250 ש"ח .

( ואני מדבר איתך על צורבי DVD כמובן ) .

פורסם

אתה מצחיק מאזדה עם הקביעות הלא קשורות לכלום שלך.

איתמר דיבר על פלקסטור. ואתה אומר שצורב של 250 ש"ח הוא הצורב הטוב בשוק?? אתה מצחיק.

זה כמו שיבוא פה מישהו ויגיד שמגבר JBL 7.54 זה המגבר הטוב בשוק היום. ויזכירו אותו בנשימה אחת עם מגבר של GENESIS.

לא צריך להשתולל עם צורב או עם דיסקים מיוחדים כשמדברים על הבעיה של הבחור. כל צורב בשוק בהנחה והוא תקין יעשה את העבודה. בקשר לדיסקים יכול להיות שיש בעיה עם סוג דיסקים מסוים אבל לא צריך להשתולל עם דיסקים יקרים.

פורסם
הדיסקים שהזכרתי למעלה הם הדיסקים הטובים ביותר שייש ואני עובד רק איתם ותאמינו לי אני עובד איתם המון , דבר שני זה שקרה לך את הבעיה בדיסק של TEAC זה לא אומר שהדיסק לא טוב יכול מאוד להיות שהצורב שלך עשה את שלו או שצרבת בצורה לא נכונה ( תשים לב גם שרשמתי TEAC GOLD ולא TEAC , יש הבדל משמעותי ) . דבר שלישי כשאתה צורב מוסיקה תצרוב במהירות הנמוכה ביותר

וששום תוכנה לא עובדת ברקע ומומלץ גם לנתק אינטרנט ( ניתוק אינטרנט כבר לתוי במהירות המחשב שלך , אם הוא איטי אז נתק אינטרנט ) .

דבר אחרון , לא משנה איזה צורב מציעים לך ובאיזה מחיר , צרוב רק עם צורבים של nec ואל תחשוב אפילו על משהו אחר , ניסיתי את כל הצורבים שקיימים בשוק

ואף אחד לא מגיע לרמה שלו , וגם זה הצורב היחיד שאתה מקבל עליו שנתיים אחריות .

אני צורב עם המהירות הכי נמוכה {דיסק בערך 10-15 דקות},ושכול החלונות סגורים,לי נראה שזה בעיה בדיסקים כי לפני זה לא קרה לי מחר אעדכן אתכם...

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אתה מצחיק מאזדה עם הקביעות הלא קשורות לכלום שלך.

איתמר דיבר על פלקסטור. ואתה אומר שצורב של 250 ש"ח הוא הצורב הטוב בשוק?? אתה מצחיק.

זה כמו שיבוא פה מישהו ויגיד שמגבר JBL 7.54 זה המגבר הטוב בשוק היום. ויזכירו אותו בנשימה אחת עם מגבר של GENESIS.

לא צריך להשתולל עם צורב או עם דיסקים מיוחדים כשמדברים על הבעיה של הבחור. כל צורב בשוק בהנחה והוא תקין יעשה את העבודה. בקשר לדיסקים יכול להיות שיש בעיה עם סוג דיסקים מסוים אבל לא צריך להשתולל עם דיסקים יקרים.

תתפלא שכן צורב שעולה 250 ש"ח צורב יותר טוב מאחד שעולה 350 ש"ח ,

במקרה אני מתעסק בזה ואני יודע בדיוק מה טוב ומה לא טוב , בקשר לדיסקים

אם לא חשוב לך מה שאתה צורב אז תקנה דיסק גם בחצי שקל , אבל כשאני צורב משהו אני רוצה שהמידע על הדיסק ישאר לי לאורך זמן אז אני אשקיע על דיסק שקל וחצי ולא חצי שקל . עובדה שייש לי דיסקים עוד מלפני 8 שנים שצרבתי אותם אני זוכר עם צורב ימאהה ועד עכשיו אני יכול להשתמש איתם מה שבדיסקים פשוטים לא קורה .

פורסם
תתפלא שכן צורב שעולה 250 ש"ח צורב יותר טוב מאחד שעולה 350 ש"ח

כנראה שיש לך בעיה קלה בהבנת הנקרא. לא אמרתי שלא יכול להיות שצורב ב 250 יהיה יותר טוב מצורב ב 350. אמרתי שלהגיד שצורב ב 250 ש"ח הוא הצורב הטוב בשוק זה שטות, ושאי אפשר להזכיר בנשימה אחת עם צורב של פלקסטור.

אתה יכול אולי להסביר לי רק לידע הכללי איזה הבדלים מצאת ובמה הם באים לידיי ביטוי?

פורסם

הבנתי מה שכתבת , מין הסתם צורב שצורב הכי טוב אז הוא הצורב הכי טוב וזה שהוא עולה פחות מצורב שמתיימר להיות הכי טוב לא עושה אותו לכמעט הכי טוב .

פורסם

צורב טוב זה צורב שמחזיק לך הרבה זמן במקסימום צריבות , כל דיסק שהוא צורב ישמע לך בלי קפיצות ובלי עיוותים למיניהם , יצרוב לך על כל דיסק שתכניס מבלי לעשות סלקציה לדיסקים ( וכן תאמין שייש דבר כזה בחלק מהצורבים בימינו על מנת שתקנה סוג מסויים של דיסקים לצריבה ) , ואתה רואה את מהירות הצריבה שלו שהיא יותר מהירה לדוגמא מהירות 16 לעומת צורב אחר שגם מהירותו 16

וגם דבר לא פחות חשוב אתה מקבל שנתיים אחריות במקום שנה אחריות על כל הצורבים האחרים שייש בשוק .

דרך אגב אני לא מתעצבן אני רק מנסה להבהיר נקודה , כי כל מה שאני אומר לך אני אומר לך מניסיון של שנים על עבודות מחשב בבדיקת חומרה וציוד למחשבים .

אבל שורה תחתונה , מה אני אגיד לך אם בא לך לקנות צורב שעולה 350 ולא ב-250 תשמע כסף שלך .

פורסם

ח'ברה צרבתי הרגע עם דיסק של GPT ועובד,לא לוקח לו שעה לקרוא את השיר וכלום,פשוט חלק...

מסקנה:

הדיסקים לא היו טובים....

תודה לכולם,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תצרוב במהירות קצת יותר נמוכה ותבדוק אולי לא עשית פינלייז לדיסק שלך ואז הוא בעצם נשאר פתוח לצריבה והדיסק שלך מן הסתם לא ידע לקרוא דיסק במצב כזה...

מעבר לכך - אם זה לא עובד אם טיאק - תעבוד עם חברות אחרות... זה לא משמעותי ואין הבדל בשמע בין דיסק לדיסק - רק באורך חיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך המון חברות מוכרות, ורבטים, טי די קיי, מקסל, סוני וכו' וכו'... לכולם יש אורך חיים ארוך ויש לך חברות קצת פחות מותגיות כמו סילוור ליין שהם מצויינים לדעתי ועד היום לא נהרס לי דיסק אחד שלהם, GPT, סקאיי ויש את הנחותים ביותר שרצוי להזהר מהם, כל מיני חברות שנעלמות אחרי תקופה קצרה שאתה לא תמיד רואה אותם בכל רשת בסופר מרקט וכאלה... אה! ודיסקים של אופיס דיפו - אל תיגע!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי את אותה הבעיה

מה שפתר את הבעיה זה לעשות FINALIZE לדיסק שאתה צורב

תנסה את זה עם הדיסקים הישנים ותבדוק

זה אמור לסדר את הבעיה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...