Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי רדיו דיסק של פיוניר{אין לי מושג איזה דגם},קורא צרובים,עכשיו קניתי דיסקים לצריבה

וקורה שלפעמים הוא קורא את הדיסק, ואם הוא קורא אז הוא עובד שיר אחד {לפעמים גם זה

לא}, אחרי זה שעה לוקח עד שהוא עובר לשיר הבא ולפעמים גם לא עובד בכלל,זה קורא רק עם הדיסקים האלה...{לא ניסיתי עם דיסקים אחרי אחרי המקרה...}

האלה,השאלה שלי מה לא טוב,הרדיו?,הדיסקים?,או הצורב?,

**עריכה**-הדגם הוא DEH-143OR,והחברה של הדיסקים היא TEAC.

תודה לעונים,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא נראה לי שקשור לדיסקים.

בדוק עם דיסקים מקוריים מה קורה.

נראה כבעיה של צריבה או של העיין במכשיר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה בעבר. בסוף גיליתי שהצורב שלי מקולקל:( פשוט כל דיסק ששמתי הוא פשוט הסתובב על ריק ולא השמיע דבר. לפי דעתי, הצורב שלך גמור. תנסה דיסקים אחרים כמו שקודמי אמר (מקורי או צרוב אחר שלא נצרב בצורב שלך) ותראה מה יקרה. תגיד לנו בכל מקרה מה היתה הבעיה (מסקרנות).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זהו, שבדיסקים מקוריים זה לא קורה,גם דיסקים אחרים שצרבתי איתם לפני זה לא קרה לי דבר כזה, אנסה לצרוב עם דיסקים אחרים ונראה מה קורה....,למישהו יש המלצה על דיסקים לצריבה?

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אני משתמש בsky דיי זולים נראה לי בין 70 אגורות לשקל

אבל כמובן שאם אתה רוצה ללכת על רמת צריבה מה שנקרא על חברה

זה silver line למרות שלדעתי אין הבדל בשמיעה!

פורסם

דיסקים לצריבה רק סילבר ליין , TDK GOLD , או TEAC GOLD .

אלו דיסקים שמיועדים למוסיקה והאיכות שלהם טיפה יותר טובה .

ההבדל בין דיסקים אלו לאחרים זו לא האיכות אלא איכות הדיסק מבחינת שמירת מידע לאורך זמן . לדיסקים האלו יש אורך חיים שיכול להגיע ל 12 שנים , וכל הדיסקים הפשוטים יותר מחזיקים בים חצי שנה ל 3 שנים וגם לפעמים לא יותר משבוע

וחלקם נהרסים כבר בזמן הצריבה וזה המצב שקורה לך שאתה צורב והרדיו דיסק פעם קורא אותם ופעם לא .

פורסם

עידן,

כך דיסק TEAC ותצרוב אותו בצורב אחר. כך תדע אם הבעיה הם הדיסקים, או שהצורב שלך התקלקל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חכה רגע לפני שאתה מספיד את הצורב או הרדיודיסק,הדיסקים של חברת Teac גרועים ביותר,היה מקרה שאחי צרב בteac ודיוידי מסויים לא קרא אותו,לאחר מכן צרבנו באותו צורב על Benq וזה כן קרא.

עצה שלי תלווה ממישהו או קנה דיסקים אחרים רק לא Teac ,המומלצים הם של Verbatim או Benq .

פורסם

הצורב שלי הוא RENQ-אני יינסה לצרוב עם דיסקים אחרים ואעדכן...

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

תצרוב את הדיסק במהירויות יותר נמוכות. את הדיסקים שלי אני צורב ב X24, ואף פעם לא היו לי בעיות קריאה. (גם עם טיאק + פיוניר 1500).איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חיקוי של BenQ כנראה, יש לי תחושת בטן שהצורב שלך הלך פייפן.

לי היה אותו דבר עם צורב של LG ששירת אותי נאמנה כמעט 5 שנים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הדיסקים שהזכרתי למעלה הם הדיסקים הטובים ביותר שייש ואני עובד רק איתם ותאמינו לי אני עובד איתם המון , דבר שני זה שקרה לך את הבעיה בדיסק של TEAC זה לא אומר שהדיסק לא טוב יכול מאוד להיות שהצורב שלך עשה את שלו או שצרבת בצורה לא נכונה ( תשים לב גם שרשמתי TEAC GOLD ולא TEAC , יש הבדל משמעותי ) . דבר שלישי כשאתה צורב מוסיקה תצרוב במהירות הנמוכה ביותר

וששום תוכנה לא עובדת ברקע ומומלץ גם לנתק אינטרנט ( ניתוק אינטרנט כבר לתוי במהירות המחשב שלך , אם הוא איטי אז נתק אינטרנט ) .

דבר אחרון , לא משנה איזה צורב מציעים לך ובאיזה מחיר , צרוב רק עם צורבים של nec ואל תחשוב אפילו על משהו אחר , ניסיתי את כל הצורבים שקיימים בשוק

ואף אחד לא מגיע לרמה שלו , וגם זה הצורב היחיד שאתה מקבל עליו שנתיים אחריות .

• תוכן חדש...