Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מחפש רדיו דיסק עד 1000 שקל בנתיים והוא חושב להתקדם עוד מעט למערכת יותר מובנת

מה אתם אומרים על הדגם הזה

KDC4028 KENWOOD

http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4721

למי שיש עוד המלצות אשמח לקבל

תודה אלון .:lol:

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

אני מעולם לא הייתי חובב של קנווד, אבל למערכת יש פיצ'רים טובים סה"כ למחיר הזה, לדעתי הצליל שיוצא ממערכות של קנווד הוא חד מאוד, לפחות זאת התוצאה הסופית שיצא לי לשמוע ממערכת ראש ברכבים ששמעתי כאן בארץ - אבל זה גם תלוי מאוד ברמקולים שמחברים לHU ובדרך כלל מי שקונה קנווד גם קונה רמקולים של פיוניר או של קנווד ובגלל זה מקבלים כזאת תוצאה... ההבדל בשמע בין מערכת ראש אחת לאחרת הוא בד"כ מזערי - ההבדל הרציני נגרם מהרמקולים ומכוונים של הגברה וחיתוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...