Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) הרץ ESK130

http://www.hertzaudiovideo.com/sche...cat=2&numprod=1

כמה הייתם משלמים עליהם חדשים מהחנות עם אחריות ?? (חשוב לי מאוד לדעת)

2) המגנט XTREMA213

http://www.magnat.de/content/carhif...17426&pl=9&s=60

3) infinity kappa

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA50.7CS'&Ser=KAP&Cat=COS

4) XETEC GRAVITY 5.25 יד שניה מהבחור יותם (משתמש פעיל פה בפורום)

אני חייב עזרה ממכם בבקשה !

אני בכיוון של המאגנט או הזטק , אבל אני מעדיף לקנות רמקול חדש.

תודה ,כפיר

פורסם

במקרה הזה אני ממליץ לך על האינפיניטי

ההרץ לא מוכרים לי ואני ממש לא מכיר את אופי הצליל שלהם - אז לא יכול להמליץ.

המגנט - לדעתי - תתרחק - נקודת החיתוך בין המיד לטוויטר היא 4 קילו מה שאומר שהמיד יבוא לחלוטין מהוופר ואם זה 6.5 אינטש - אתה לא אמור לקבל מיד טוב - יהיה חסר לך הרבה מהתחום הגבוה של המיד.

הזטק - משומש - מפחיד אבל זה סט טוב, אין ספק.

אינפיניטי - זאת חברה שאני מאוד אוהב את המגברים ואת הרמקולים שלהם. והנתונים של הסט שהראית נראים ממש בסדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע את כולם ותחליט ,אני הייתי הולך על המגנט .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

הזטק בכלל לא באותה קטגורייה של האינפיניטי והמאגנאט. הזטק הוא ייצור מיוחד של ויפא מדנמרק.

הרץ היא חברה טובה שלא מוכרת כל כך בארץ, ולא יכול לחוות את דעתי עליה.

קח את הזטק. בלי לחשוב פעמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממליץ בחום על ההרץ, וזאת לאו דווקא שברשותי הסט מהסידרה הגבוהה שלהם. רמקולים מדוייקים, איכותיים שכמובן בשילוב מגבר טוב ו- HU טוב ישמעו מצויין.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אצלי מותקנים מגנט אקסטרמה 2160. הסט מנגן מעולה, נקי ומדוייק. אם אני אשתמש בפלצנות אודיופילית אז אפשר לקרוא לצליל שהוא מפיק "קליני". מדובר בעיניין של טעם אבל לפי דעתי הם עדיפים על סטים שעולים 50% יותר. והם עדיפים באופן משמעותי, לפי דעתי, על האינפיניטי קאפפה אך קאפפה פרפקט עדיפים על המגנט.

את ההרץ והזטק לא שמעתי.

בכל מקרה אין סיבה שתדר החיתך יגרע מאיכות הצליל. ההמלצה היא להתקין את הטוויטר קרוב ככל האפשר למידבאס. בכל מקרה יש סטים רבים וטובים עם תדר חיתוך מעל 4K למשל ריינבו SLX:

http://car.rainbow-audio.de/products/technical.php?lan=2&pro=1&lin=9

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

המחיר הוא בסיבובת ה1300-+ מקווה למינוס.

כעיקרון את הסטים החדשים אני מביא במחירים טובים , השאלה היא לגבי הזטק.

האם שווה לקחת את הסיכון באמת הם עולים על כל הרמקולים שנרשמו כאן ?

האם אין לי מישהו שיוכל לתקן את הרמקול חס וחלילה במידה וקורה משהו ?

עופר, בתור אחד שעבד ב soundfx והתנשא עם המוצרים של החברה הנ"ל אשמח אם תשפוך לי קצת אור בנושא.

בכל אופן תודה לכולם על העזרה אשמח לעוד תגובות כי אני חייב לסגור את הסיפור הזה , זה נמשך יותר

מידי זמן ההתלבטויות הללו.

עריכה: אני חייב בבקשה הערכת מחיר לסט של הרץ ... תודה

פורסם

היחידים שאני מכיר מהרשימה הנ"ל (כלומר שיצא לי לשמוע....) הם המגנט והאינפינטי ואני חייב לציין שהאינפינטי בכמה

רמות יותר מוצלח , הצליל שלו הרבה יותר נעים וכיפי לאוזן (לטעמי ....) , אני מאוד אוה את הסאונד של הסטים של אינפינטי

סטים ברמה - מומלצים.

פורסם

הזטק סט ברמה מאוד רצינית אני לא מאוכזב ממנו בכלל והייתה גם לי בחירה בין אינפינטי קאפה לעוד כמה סטים די יקרים אפילו קצת יותר משלך כפיר והלכתי על הזטק ואין לי חרטות לשניה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הסט שציינת של ההרץ נע בסביבות מחיר של כ- 1,800 ש"ח.

אם אתה מעוניין צור עימי קשר בה"פ.

שוב, אני ממליץ בחום.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לגבי ההרץ הייתי חייב לעשות טובה למישהו ולהגיד לו פשוט את המחיר לצרכן -+

אז שאלתי פה.

כעיקרון אני פחות רוצה את הסט הזה, נראה לי שאני ילך על הזטק ויקח את הסיכון....

פורסם

הזטק זה סט מצויין. בוודאות יתן לך תמורה גדולה יותר מהאינפיניטי ומהמאגנט, לא יודע לגבי ההרץ.

לגבי אמינות - אצלי הוא כבר מותקן שנה בלי שום בעיות.

אני חושב שאתה יכול להיות רגוע עם צעצוע שרשום עליו made in Denmark וטוויטר שרשום עליו made in Germany...

קח אותם ותהנה...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בואו אני ישתף אותכם בין ההתלבטויות שלי.

אני יודע שכולכם ממליצים על הזטק כה-סט והכל ואכן אני מבין אבל אני ממש ממש ממש מפחד מהקטע של לקנות בלי אחריות או בלי מקום אפילו לתיקונים.

1300 זה הרבה כסף, והדבר היחידי שמתריד אותי זה שאם יקרה משהו לרמקול.

כעיקרון עכשיו אני מתלבט בין האינפינטי קאפה חדש עם אחריות שנה לבין הזטק הללו.

מיואש כבר.. כפיר

• תוכן חדש...