Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגרה או אימפרזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די זריזה גם עם מנוע ה-1.5 ובמיוחד מנוע 1.7, לא הכי יציבה, זוויות גלגול די מפחידות, לא ממש ספורטיבית. אמינות בעייתית מאוד. אני לא הייתי הולך לכיוון הזה במיוחד אם יש לך תקציב של 50K, שאלפא כזו עולה 10-15 אלף ש"ח. זה אחד הדגמים הפחות מוצלחים של אלפא..

פורסם

בתור בעל טיגרה אני יכול להעיד שמדובר ברכב דיי יציב ובטוח יציב יותר מהיפניות למיניהם...

מנוע ה- 1.6 מספק מספיק כוח אבל לא מדובר ברכב ספורטיבי כדוגמת האסטרה GSI, אישית, אני מאוד נהנה לנהוג בו...

רכב אמין במיוחד, בחצי שנה פלוס שיש לי אותו הייתי צריך לעשות טיפולים רגילים ולהחליף מיסב גלגל שהתקלקל...

למרות שיש לי גיר ידני, אני יכול להעיד(מנסיון) שהתיבות האוטומטית של אופל טובה ומהנה במיוחד כאשר מפעילים את מוד ה- SPORT

צריכת דלק בין 9 ל- 12 ק"מ לליטר...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם
אתם בטח תתעצבנו..... אבל לצרפתיות אני לא כ"כ רוצה להתקרב.... יש לי ניסיון ממש לא טוב איתן

אם אני צריך להגדיר הנאה מנהיגה: תגובות מהירות של תיבת ההילוכים (אני לא פוסל את הגיר הידני, אבל מעדיף אוטומט- בדיוק מהסיבה הזו של הבלאי), היגוי מדוייק (הכי חשוב!), תחושה של אחיזת כביש טובה וכאלה... בעיקר אוטו שייתן לי להרגיש את הכביש

שלום רב!.

א. אנחנו לא מתעצבים, כנראה שהנסיון שלך גרר חוויה אחרת ולא ממש נעימה.

ב. התפיסה שלך לגבי רכב ספורטיבי היא קצת מוטעית, ודווקא על הדרישות שכתבת "תגובות גיר מהירות" "היגוי מדוייק" "אחיזת כביש", דווקא אני יכול לחשוב על כמה צרפתיות שיעשו לך את זה...:wink: .

ג. ההשוואה בין טיגרה לאימפרזה היא גם קצת תמוהה.

האימפרזה לא מציעה שום דבר מיוחד , פשוט רכב משפחתי נטו ללא זיק של משהו שציינת כאן.

הטיגרה גם לא מציעה הרבה למעט העיצוב שלה, והיא אינה רכב ספורטיבי או מתיימרת להיות.

אני לא כלכך מבין מה אתה בדיוק מחפש כי שניה אחת אתה רושם אימפרזה 1.6, שניה אח"כ טיגרה, ואח"כ מוסיף אלפא 33.

אם אתה מחפש רכב להשקיע בו עוד קצת, אז עדיף שתציג את זה כך, כרכב במחיר X, עם עוד סכום Y למקצה שיפורים.

בפועל אם אתה מחפש רכב עם התנהלות שונה ממשפחתית אטומטית סטנדרטית, אז אני הייתי שוקל את עניין הצרפתיות מחדש.

בסכום שהצגת אתה יכול לרכוש 106 GTI, או ראלי דור שני, ולהנות מנסיעה שונה לחלוטין ממה שאתה מכיר.

אבל זה כבר לשיקולך.

under construction..

פורסם

אתה חושב שאלפא 33 תהיה יותר אמינה מצרפתיה?

לך על 206 XS משנת 99 (נראה לי שזה נכנס לתקציב) ותהיה מרוצה. 206 נחשבת ליותר אמינה משאר הצרפתיות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אחי אני חדש פה ולא ממש מבין גדול אבל לפני כחודשיים גנבו לנו את האימפרזה (1.6 משפחתית שנת 94 גיר רגיל ) ולפי דעתי כל מה שנאמר פה על האיפרזה הוא ללא נסיון אני מנסיון אומר לך לך על האיפרזה אחרי מעט שיפורים הכוללים מגנזיום פשוט כנף קטן וטיפולים בזמן הרכב היה יותר נוח יותר חזק ויותר יפה לטעמי מהאיפמרזה החדשה( 2004 )שקנינו

פורסם

אה אגב עם אתה כבר מחפש רכב ספורטיבי במקצת ותקציב נמוך ורצון ליפאנית ולא משנה לך עניין השתי דלתות לך על המציבושי קולט אחד הרכבים החזקים שנסעתי אליהם

פורסם

קולט זה לא רכב חזק מידי וגם לא מתקרב להיות ספורטיבי!

המנוע הוא של מיצובישי סופר לאנסר, סע על סופר לאנסר ידנית זה אותו ההרגשה.

לגבי האימפרזה , זה אוטו משפחתי נטו, יפה ששיפרת אותו אבל זה לא הופך אותו ליציב ובטח לא כדאי לפי הדרישות של פותח השירשור שירכוש את הרכב הזה כי זה לא משהו מחפש.

לפותח השירשור-

הציעו לך את ה206XS ידנית 99-00 לדעתי יכנסו לך בתקציב, לא סובלות מבעית האמינות אתה תהנה ממנה.

תוכל לחפש גם ב50K אולי איביזה שנתון 00-01 , 1.6 ליטר , לא ספורטיבית במיוחד אבל נחמדה.

עוד אופציה זה הפולו 16V שהיא זריזה יחסית ומפנקת ותשאיר לך כסף קצת לטיפולים..

או שתוכל לרכוש את הGTI שנתון 99 -+ ולהישאר בלי כסף לטיפולים.

רנו קליאו B 90 כוחות סוס 1.6 תיכנס לך גם בתקציב בשנתון 01...אבל זה סיגנון של רכב יותר רגוע.

עוד אופציה היא מגאן קופה שנת 99 -+ מנוע 2000 140 כוח סוס, תיתן לך קצת כוח אבל היא לא כל כך ספורטיבית כמו הצרפתיות ואולי זה יספק אותך

יש גם מנועי 1.6 יכנס בתקציב שנתון 01-+ בעלת 115 כוח סוס.

זה כל האופציות שלך לדעתי, תעשה חושבים...

פורסם
אני מנסיון אומר לך לך על האיפרזה אחרי מעט שיפורים הכוללים מגנזיום פשוט כנף קטן וטיפולים בזמן הרכב היה יותר נוח יותר חזק ויותר יפה לטעמי

:shock::?

קולט זה אחד הרכבים החזקים שנסעת עליהם?? :shock::?

מוזר!

פורסם

מצטרף להמלצה על 206XS.

אגב - פולו GTI קיימת רק בשנת 2000, אין שנתונים אחרים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...