Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר PHILIPS dap 600 mk2

מוציא 4*75RMS הצרכנים הם 2 אחוריים 2 קדמיים(קומפוננט).

הרמקולים האחורים הם של PIONEER TS-A6910

הספק 80 RMS כל אחד.

אני צריך קומפוננט 5.25 עד 500 ש"ח לבמה הקדמית.

אני מתלבט לגביי עוצמת הרמקולים שצריך

לדוגמה:

קומפוננטו5.25ואינטשוMorelוPULSE5.25ו 110RMS

מהי עוצמת הרמקולים שצריך ? נמוך מ 75RMS?

גבוה מ 75RMS?

בדיוק 75 RMS?

אני מודע לנקודה שהבמה הקדמית צריכה להיות דומיננתית. אבל המגבר מגביל.

נ.ב

מחובר סאב וופר אם מגבר יעודי בשבילו

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

המורל פולס יעבדו מצויין עם הגברה של 75 RMS באוטו הישן שלי הם היו מחוברים עם הגברה של 50 RMS של לייטנינג אודיו בולט והם עבד מצויין אז בדוק שאם ההגברה שלך הם יעבדו טוב, למרות שאני לא מכיר את המגבר הזה אבל לפי הנתונים שלו הם אמורים לעבוד יופי.

(דרך אגב המורל פולס הם 120RMS)

בעיקרון עדיף שעוצמת הרמקולים תהיה קצת יותר גבוהה מעוצמת המגבר, אבל זה לא תלוי רק בזה אלא יותר תלוי בכיוונון של המגבר ובאיכות שלו, מגברים גרועים יכולים לשרוף לך את הרמקולים בקלות, אפילו אם הרמקולים הם ממש טובים. צריך לדעת לכוון את המגבר כך שינצל את הרמקולים כמו שצריך.

פורסם

120 זה לא כמה הוא מוציא , זה כמה הוא יכול לקבל

ותלוי באילו תדרים תחתוך אותו

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זהו גם אני שמתי לב שאצלי הקומפוננט קיקר שהוא מוצהר 60 מקבל יותר מהמורל פולס...כאילו הקיקר מחזיק ב 75 RMS המוראל לא...

פורסם

הסט הזה בחיים לא יכול לקבל 120 RMS ולהשאר בחיים בשום מצב שבעולם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אצלי הוא עבד על 140 במשך כמה זמן על גישור של הסוליד אודיו MS40...

אבל המידים היו של הפולס והטוויטרים של ההיבריד אז אולי זה לא בדיוק אותו דבר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

המגבר לא מתעוות רומן רק הרמקול יכול...

המגבר יכול להיות בקליפינג...

רום אצלך הסיפור הוא שונה לגמרי אצלך המערכת עברה כיוון פאזות מקצועי וגם שתינו יודעים טוב מאוד שב140 RMS הממברנה של המיד באס שלו הייתה משתגרת החוצה...

קומפוננטים שמסוגלים לספוג כאלה עוצמות עולים הרבה הרבה יותר:

DLS UR

פוקאל אוטופיה

מוראל אלייט

לסטים האלה ראיתי שמזרימים גם 160 בערך או קצת פחות והוא ניגן מעולה!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הקרוס של המורל פולס לא יכול לספוג יותר מ110-120 וואט RMS.

שלא נדבר על 140 וואט RMS, עם הספק כזה יש סיכוי לפרוק קבל בקרוס.

בפועל לא הייתי ממליץ לתת לסט הזה יותר מ65-80 וואט RMS.

מעל 80 וואט RMS, זה לשחק באש( או יותר נכון בחשמל).

שמעתי את הסט הזה כל כך הרבה פעמים, וגם עם 40-50 וואט RMS הוא נשמע מספיק חזק וטוב.

under construction..

• תוכן חדש...