Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DXZ945MP VS DXZ855MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שה 945 , יצא לי לשמוע את שנייהם באותו רכב כשהייתי אצל שמעון ( SOUNDSTORM ) ,

מכשיר פשוט מדהים , והוא גם יותר זול מה 855 בגלל שלזה יש מסך ציבעוני ול 945 מסך לא צבעוני ,

אבל שנייהם מסכי מגע .

פורסם

הדגם התחתון יותר חדיש ויותר קטלני מכל החינות ואם תרצה אתה יכול ללכת ל S.G בת"א הם היבואנים של קלריון לארץ ותראה מה דעתם ומה המלצתם

פורסם

אני הלכתי ושמעתי את שניהם ואין בכלל מה להשוות. ה855 לוקח את ה 945 בהליכה מבחינת ה DAC והסאונד הרבה הרבה יותר חם.

אני קניתי את ה 855 ואני מרוצה מכל רגע!!

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

שניהם ברמה מאוד גבוה, כך שלא כ"כ משנה מה תיקח בכל מקרה יהיה לך מכשיר ברמה. כמו כן ה945 מכשיר ישן יחסית (דגם 2004?) ואם עד עכשיו מוכרים אותו אז מן זה אומר שהוא מכשיר מוצלח. וד"א, ראיתי באתר שנתת שיש כבר מחליף של ה945 והוא ה955...

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2560

פורסם
אני הלכתי ושמעתי את שניהם ואין בכלל מה להשוות. ה855 לוקח את ה 945 בהליכה מבחינת ה DAC והסאונד הרבה הרבה יותר חם.

אני קניתי את ה 855 ואני מרוצה מכל רגע!!

באמת? איזה הבדל בסאונד אתה מרגיש ברמות כאלה וגם מכשיר מאותו חברה.

אני אישית הייתי מתלבט הרבה זמן כי שני המכשירים הם מאוד מוצאים חן בעיני

וקשה לבחור פה. הייתי נוטה אולי בכיוון של ה 855 כי הוא נירא לי רציני יותר בעיצוב שלו.

אני אוהב את קלריון.

פורסם

רומן תראה, בשביל זה הלכתי ל SG.. רק כדי לשמוע את שני המכשירים עם אותו דיסק בדיוק על אותו SETUP.

ואין מה להשוות בכלל בין המכשירים.. קשה לתאר סאונד במילים, אבל הרבה יותר חם, מדוייק, עמוק.. ולא שטוח ומפציץ. אבל זה טעמי, בשביל זה חשוב מאוד לשמוע מכשירים כאלה על אותה מערכת, בכל זאת, מדובר פה בהשקעה כספית לא קטנה.

ד"א, אני קניתי את הדגם האמריקאי Dxz855mp ולא את זה שמוכרים בארץ Dxz856mp ולא ניתן לכייל אותו לפי פורומים בעולם (כמו את כל שאר דגמי 2005), אבל עשיתי את זה מכיוון ו SG דרשו עליו 5500 ש"ח וקניתי אותו בארה"ב ב 350$.

לעומת זאת אם תקנה בארה"ב את ה 945 תוכל לכייל אותו לתדרים של הארץ, אבל ת'כלס, זאת לא סיבה לא לקנות.

הכי חשוב לך תשווה, תשמע ותשתכנע לפי הטעם שלך ולא לפי מה שאחרים אומרים לך.. אנשים פה מייעצים כדי לתת כיוון כללי לגבי ציוד טוב בטווח מחירים מסויים אבל את ההחלטה הסופית צריכה לעשות האוזן שלך ולא נתונים יבשים.

שיהיה בהצלחה!!

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

במפגש הבא אני בטוח מגיע.. התנאי להגעתי הוא ההתקנה של ההייברידים מקדימה (פאדיחות לבוא עם ה MAC AUDIO שמורכב שם היום) ולפני זה אני צריך לשים קצת DYNAMAT EXTERME בדלתות (שכבר נקנה, רק מחכה להדבקה.) וזהו בסה"כ.. אם לא היה גשם מז*** אז הכל כבר היה גמור.. (:

אבל אני אגיע, מבטיח!

פורסם

לא..

היה עיכוב כי הייתי חודשיים בארה"ב, חזרתי לפני שבועיים, וגשם ובלאגן.. אני מקווה שזה יקרה באמצע השבוע וליהודים תהיה שמחה וגאווה (-:

• תוכן חדש...