Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 שאלות תם + בקשה:

1. מגבר נוסף - הבנתי שאפשר לחבר את המינוס שלו לאותה נקודה בשלדת הרכב (מינוס) של המגבר הנוכחי, נכון?

2. המגבר החדש יגושר מ 4 ערוצים לשני ערוצים. מה עדיף: לקחת שני RCA (ימין + שמאל) מההד יוניט ולשים להם מפצלים בכניסה למגבר או לקחת 4 RCA מההדיוניט (פרונט + ריר = 2 ימין, 2 שמאל) ולחבר אותם למגבר?

3. רימוט: הבנתי שהזרם של הרימוט מאוד נמוך ואם רוצים שהרימוט יפעיל שני מגברים יש צורך בממסר. מאיפה משיגים ריליי כזה?

4. אם למישהו יש טבעת כמו זו שמתחברת בסוף של הכבל מינוס, אודה לו אם יוכל להביאה מחר למפגש. שלי עברה שיפצור לא מוצלח במיוחד. כמו כן אם למישהו יש פיוזי זכוכית 30A ו 50A אשמח לקבלם.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

. מגבר נוסף - הבנתי שאפשר לחבר את המינוס שלו לאותה נקודה בשלדת הרכב (מינוס) של המגבר הנוכחי, נכון?

2. המגבר החדש יגושר מ 4 ערוצים לשני ערוצים. מה עדיף: לקחת שני RCA (ימין + שמאל) מההד יוניט ולשים להם מפצלים בכניסה למגבר או לקחת 4 RCA מההדיוניט (פרונט + ריר = 2 ימין, 2 שמאל) ולחבר אותם למגבר?

3. רימוט: הבנתי שהזרם של הרימוט מאוד נמוך ואם רוצים שהרימוט יפעיל שני מגברים יש צורך בממסר. מאיפה משיגים ריליי כזה?

4. אם למישהו יש טבעת כמו זו שמתחברת בסוף של הכבל מינוס, אודה לו אם יוכל להביאה מחר למפגש. שלי עברה שיפצור לא מוצלח במיוחד. כמו כן אם למישהו יש פיוזי זכוכית 30A ו 50A אשמח לקבלם.

תשובות:

1. נכון , וגם רצוי מאוד.

2.סט RCA ומפצלים בחיבור, (יש מגבירים שיש להם מתג ואז לא צריך מפצלים)

3.לא חייב ריליי לשני מגברים. אבל לא מזיק, בכל אופן אם ריליי אז רצוי כזה עם דיודה בין חיבורים 85 ו 86 ,וחיבורי חיוט הפקודה בהתאם.

4.אם לא תמצא טבעת ונתיכים, אז בכל חנות התקנות ישמחו למכור לך תמורת שקלים מספר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

את סעיפים 1 ו 2 הבנתי, תודה.

לפירוש סעיף 3 אני אבקש הסבר מהמורה הפרטית שלי לסינית.

לסעיף 4 - בחנויות שהייתי בהן יש רק נתיכים של 60A. ודווקא בחנות התקנות די פופולרית באיזור המרכז שמעתי את אחד הדברים האידיוטיים ביותר: "שים גם פיוז 160 אמפר. זה אותו דבר. הוא עושה בדיוק אותה פעולה".

מקצוענות לשמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול לשים גם מינריליי רגיל.

לגבי נתיך, הנכון הוא למדוד את צריכת הזרם (בעזרת מד זרם השראתי) כאשר המערכת פועלת ובעוצמה, בדוק בזמן סאב וופר "נכנס" (דופק) מה צריכת הזרם, והתקן נתיך בעל ערך נומינלי של 10-20אחוז יותר.

בגדול אם המערכת חזקה מאוד ולא מטורפת, נתיך של 60 אמפר זה בסדר.

אתה יכול גם לסכם את כמות האמפרים לפי הנתיכים המקוריים במגבר/מגברים ולשים פיוז בערך של סך כל נתיכי המגבר. ואפילו 5-10 אחוז יותר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מגבר אחד דורש 50A וכרגע יש לו פיוז של 60A - ניחא.

המגבר השני דורש 30A ויש לו 60A. זה נראה לי לא בסדר.

• תוכן חדש...