Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות סיימתי שיחה עם חבר שלי שאמר לי שמציעים לו מגבר של החברה הנ"ל , המחיר שהוא אמר שהציעו לו הוא

5000 ש"ח למגבר 4 ערוצים, לא שמעתי אף פעם על החברה הזאת , למישהו אולי יש פרטים עליה ?

והאם היא חברת Hi-end שמצדיקה את המחיר הגבוה ?

פורסם

חברה מעולה, אכן יצרנית מגברי היי-אנד, אך לצערי 5000 ש"ח, זה ה-מ-ו-ן כסף למגבר כזה, במחירים האלו כדי כבר להתעסק עם ייבוא אישי.

כי ב5000 ש"ח , אפשר לייבא מגבר 4 ערוצים שעולה באיזור ה650-700 דולר, והיתרה תלך בין היתר על משלוח + עלות מכס.

בפועל יש מספיק מגברים של זאפקו\ארק אודיו\אקליפס ועוד' שיספקו את הסחורה גם במחירים של 300-400-500 דולר.

כמובן תמיד קיים את הסיכוי שמישהו ירשום לכם את זה כמתנה ובמקרה פקידי המכס יחתימו לכם את החותמת של ה"פטור ממיסים" ואז חסכתם עוד כמה מאות-אלפי שקלים.

או שסתם למזלכם פסחו לכם על החבילה וקיבלתם "מתנה".

under construction..

פורסם

אני לא יודע עד כמה החברה הזאת טובה

אבל לפי דעתי 5000 זה מחיר יקר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...