Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי את הרכב שלי ואני מעוניין לקנות גולף 1.8 בין השנים 93 ל 96.

בדקתי את הנתונים באתר WWW.CARFOLIO.COM

ומתברר ש 1.8 מוציא רק 75HP איך??:shock:

הדגם הוא CL למרות שיש גם GL אך לא ראיתי דגם זה כלל!

עד כמה שאני יודע יש HP וייש קג"מ.

מה ההבדל בינהם ?

האם כח סוס גבוהה מעיד על האצה טובה ומהירה יותר וקג"מ גבוה מעיד על סחיבה (עליות ) טובה יותר?

נאמר לי שאין לדגם הנ"ל הרבה כח סוס ביחס ל 1.8 . אבל בגלל שהנפח גדול יותר הקג"מ שלו טוב יותר .

וזה אומר...........מה???

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

תשמע יש לי גולף 1.8 CL שנת 94' עם 90 כוחות סוס.

ואני אומר לך אחלה אוטו הוא מהיר מאוד, ומה הקטע? ששלי אוטומט.

אם תביא ידני מן הראוי שהאוטו יהיה טיפה יותר מהיר. חוצמיזה האוטו אוכל קצת דלק 1:8 בערך.

בסך הכל, אוטו טוב שמספק אותי כמו שצריך (חוץ מהגיר), לא עושה בעיות, לא נכנס למוסך.

בדיוק מה שילד צריך.

פורסם

שלום,

בשנים 1992-1998 יצאו מספר דגמים של גולף עם מנועים באותו נפח 1.8L אבל עם הספק שונה.

יש כאלה עם הספק של 73H.P ויש כאלה עם 90H.P.

עלייך לבדוק את קוד המנוע על-מנת לדעת בוודאות את הספק המנוע.

במידה ותספק לי את קוד המנוע הרשום ברשיון הרכב אוכל לספק לך את כול הנתונים שאתה מחפש.

איזה כייף לי :)

פורסם

תשמע עד לפני חודש גם לי הייתה אחת כזאת גולף 1800 90 כ"ס שנת 1993 מכרתי אותה ועברתי למאזדה 3 ספורט מנוע 2000 150 כ"ס, שתיסע עלייה תבין מה זה מנוע גרמני ותראה שאין יותר כיף ממנוע גרמני יחסית ל90 כ"ס היא סבבה למשל את העליות שלפני ירושלים (העליות של הקסטל) הייתי עולה איתה על 120-130 ועם המאזדה אני עולה על 160-170 בכללי אחלה אוטו הגולף, לא עושה בכלל בעיות חוץ מדבר אחד שהגיר שלה לא הכי אמין בעולם. מכרתי אותה בכלל שרציתי להתחדש סוף סוף באוטו חדש וגם בגלל הגיר אפשר להגיד...

בקיצור אחלה אוטו אבל אם אתה כבר קונה אחת אל תקנה אוטומט!

פורסם
תשמע עד לפני חודש גם לי הייתה אחת כזאת גולף 1800 90 כ"ס שנת 1993 מכרתי אותה ועברתי למאזדה 3 ספורט מנוע 2000 150 כ"ס, שתיסע עלייה תבין מה זה מנוע גרמני ותראה שאין יותר כיף ממנוע גרמני יחסית ל90 כ"ס היא סבבה למשל את העליות שלפני ירושלים (העליות של הקסטל) הייתי עולה איתה על 120-130 ועם המאזדה אני עולה על 160-170 בכללי אחלה אוטו הגולף, לא עושה בכלל בעיות חוץ מדבר אחד שהגיר שלה לא הכי אמין בעולם. מכרתי אותה בכלל שרציתי להתחדש סוף סוף באוטו חדש וגם בגלל הגיר אפשר להגיד...

בקיצור אחלה אוטו אבל אם אתה כבר קונה אחת אל תקנה אוטומט!

לא ספורט ולא נעליים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מה השטויות האלה , אני עליתי את הקאסטל עם פיאסטה 1100 שנת 86 ... זה לא מעיד הרבה , דוושה ברצפה וסל"ד בשמיים . אפשר עם כל אוטו . (טוב לא עם כל אוטו ) 160 170 בעליות של הקאסטל נשמע לי טיפהלה תמוהה , נראה לי שגם עם מאזדה 2000 סמ"ק צריך ישורת ארוכה והרבה גז לרצפה כדי להגיע לשם ...

ים long time no

פורסם
הגולף שלי שנת 99 1800(אוטומט) עם 125 כוחות סוס השנה היחידה עם 125 כוחות סוס משנת 2000 ה1800 נמצאים בגולף GTI וזה כבר סיפור אחר .

השרשור מתייחס לגולף דור 3. לך יש דור 4.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה לכולם.

מרקו10 כאשר יהיה לי רכב על הכוונת אני יעזר בך. תודה.

מה בקשר לנושא מומנט /כוח סוס?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

הנה הגדרה למומנט והספק שקראתי לא מזמן ועזרה לי להבין קצת יותר.

הספק - יכולתו של המנוע לבצע עבודה בזמן נתון. הספק המנוע (הנמדד במקומותינו בכוחות-סוס) הוא מכפלה של המומנט המופק מהמנוע, בסיבובי המנוע. אם נביט בגרף ההספק של מנוע המייצר מומנט קבוע בכל סל"ד (מנוע חשמלי), נראה כי ככל שעולים בסל"ד, מתקבל יותר הספק – המנוע יכול להאיץ את המכונית מהר יותר. כוח-סוס 1, הוא היכולת להרים משקל של 75 קילוגרמים לגובה של מטר בשניה אחת.

מומנט פיתול – יחידת מדידת כוח סיבובי. את תפוקת המנוע נהוג למדוד בארץ בקילוגרם\מטר (קג"מ).

הגדרה פיסיקלית: מנוע המפיק מומנט של 1 קג"מ, מסובב את גל הארכובה בעצמה השווה להפעלת כוח של 1 ק"ג על זרוע באורך מטר. במפרט הטכני של מכונית תמצאו את נתון המומנט סמוך לנתון נוסף – סל"ד המנוע. למשל: 15 קג"מ @ 5500 סל"ד – פירושו מומנט הפיתול המקסימלי של המנוע הוא 15 קג"מ שמתקבלים ב5500 סל"ד.

ההגדרות נלקחו מהעמוד הזה:

http://planet.nana.co.il/maser/dict.htm

• תוכן חדש...