Jump to content

ilanis1

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ilanis1

  1. המועמדות שלי לבחירה הם: סקודה פאביה 1.2TSI תיבת הילוכים DSG דייהטסו סיריון 1.3 אוטומט יונדאי I20 1400 אוטומט אופל קורסה החדשה 1.4 אוטומט אני סטודנט ואני רוצה אוטו הכי חסכוני בדלק אבל בהתחשב בזה שאני גובה 1.93 מ' אני רוצה משהו שיהיה לי נוח. אין מצב לידני כי אחותי בעייתית בקטע הזה. מה אתם חושבים? יש המלצות? או המלצה אחרת שלא רשמתי?
  2. שאלה קטנה וטיפשית סליחה שאני שואל אבל אני חייב בשביל זה יש את הפורום לא? כמה אמפר המצבר במאזדה 3 מנוע 2000? אני שואל כי המצבר שיש לי על האוטו מת ולא כתוב עליו עליו נתונים בכלל!
  3. כמה היא עושה מ0-100 ואם אפשר שמישהו ייתן לינק לכל הנתונים של האוטו כי אני לא מוצא לא באתר הישראלי ולא באמריקאי
  4. קיבלתי חידוש לרישיון נהיגה (סיום נהג חדש תקופה של שנתיים) והחידוש הוא ל5 שנים בלבד לא כמו כל מי שאני מכיר שקיבל חידוש ל10 שנים, התקשרתי שאלתי אמרו לי שזה שיקולים של משדר הרישוי ואי אפשר לבדוק את זה דרך הטלפון חייבים להגיע למשרד הרישוי... יש לי אולי 2 נקודות על זה שלא אותתי בפנייה וחוץ מזה קנסות על חניות. מישהו יכול לפתור את התעלומה?
  5. אני רוצה לשים באוטו נורות יותר לבנות איזה נורות מתאימות לאוטו (ולא אני לא מתכוון לקסנון!)
  6. אם יש לך את כל הכלים ואתה יודע איך לעשות את העבודה החומר הכי טוב לניקוי משקעים הוא ספירט (קרוסין)
  7. באיזה מצב האחיזה של הצמיגים היא הכי גבוהה? 1. צמיגים קרים, כביש קר. 2. צמיגים חמים, כביש קר. 3. צמיגים קרים, כביש חם. 4. צמיגים חמים, כביש חם. לדעתי התשובה היא 2 כי ככה אני מרגיש באוטו ובכלל בכל אוטו... מוטי ואנשים שמבינים בבקשה תענו לי על התשובה שאני יידע מה התשובה הנכונה פה!
  8. היום חזרתי מאילת הגעתי הביתה לפני חצי שעה משהו כזה, הסיפו הוא כזה: אני אחד שאוהב לנהוג מהר מהיום שהוצאתי רישיון ואף פעם לא תפסו אותי על מהירות (יש לי רישיון כמעט שנתיים) היום נסעתי בחזר מאילת אם אני לא טועה בכביש מספר 25 על 160-170 משהו כזה ופתאום אני קולט ניידת משטרה (כביש ללא אורות) הניידת כמובן הייתה בלי אורות דלוקים, עד שראיתי אותה לא הספקתי לעצור וקיבלתי פלאש חזק חבל על הזמן... מה הסיכוי שהוא צילם אותי? מה הסיכוי שאני יכול לצאת מזה? ובכלל אם יש לכם עוד משהו להגיד דברו חופשי אבל תעשו טוב בלי הטפות וכאלה כי בכל זאת גם הכביש היה כמעט ריק לגמרי ויש לי אוטו בטיחותי למהירויות כאלה (גם הכביש הוא אחלה כביש).
  9. לא הגזמתי אני רציני לגמרי... 160 על הסקאלה והיה לי עוד פשוט היו מכוניות...!
  10. תשמע עד לפני חודש גם לי הייתה אחת כזאת גולף 1800 90 כ"ס שנת 1993 מכרתי אותה ועברתי למאזדה 3 ספורט מנוע 2000 150 כ"ס, שתיסע עלייה תבין מה זה מנוע גרמני ותראה שאין יותר כיף ממנוע גרמני יחסית ל90 כ"ס היא סבבה למשל את העליות שלפני ירושלים (העליות של הקסטל) הייתי עולה איתה על 120-130 ועם המאזדה אני עולה על 160-170 בכללי אחלה אוטו הגולף, לא עושה בכלל בעיות חוץ מדבר אחד שהגיר שלה לא הכי אמין בעולם. מכרתי אותה בכלל שרציתי להתחדש סוף סוף באוטו חדש וגם בגלל הגיר אפשר להגיד... בקיצור אחלה אוטו אבל אם אתה כבר קונה אחת אל תקנה אוטומט!
  11. למכירה רדיו דיסק JVC KDAR-400 קורא אמפי3 4*50 מכשיר איכותי לאלא היה אצלי באוטו כמעט שנה (קניתי אוטו חדש ויש רדיו דיסק מקורי של האוטו אז אני משאיר אוטו ובגלל זה אני מוכר) 700 ש"ח המכשיר עדיין פועל כמו חדש הכל עובד טוב מאוד ויש גם רמקולים KENWOOD 350W 6*9 250 ש"ח לפרטים אילן - 0544203081
  12. זה לא אינטגרלי...! עוד מישהו?!
  13. עוד כמה ימים בעזרת השם אני קונה אוטו חדש כנראה סיאט איביזה! אני רוצה להשקיע במערכת עד 6000 ש"ח מקסימום אני רוצה שתהיה שמיעה חזקה ואיכותית עם סאב כמה שיותר איכותי החוזק שלו גם חשוב אבל אני מעדיף שיהיה יותר איכותי מאשר חזק! האוטו הוא סיאט איביזה שנת 2004 או 2005 עוד לא סגור בדיוק על אוטו ספציפי (לא שאמור לעניין אותכם איזה אוטו אבל אין לי מושג איזה רמקולים נכנסים שמה בגלל זה אני אומר לכם) אני רוצה המלצה לHU 2 רמקולים קומפוננט 2 רמקולים אחוריים הכי חזקים ואכותיים שאפשר לקנות בכסף הזה... סאב ומגבר
  14. גולף סי אל מנוע 1800 שנת 1993 הממיר קטליטי כנראה שבור מבפנים (מבדיקה במוסך) אחרי 13 שנים הוא עדיין מתפקד נראה לכם? אם אני מוריד אותו אני יוכל להוריד אותו לבד עם קצת ידע טכני או שזה מסובך מדי?
  15. גולף CL 1800 אוטומט מי אמר סופר לאנסר??
  16. לא להגזים... לא מהירות האור וגם לא מתקרבת למהירות האור... בטופ גיר בדקו את המהירות המינימלית שהמצלמה לא תופסת ואם אני זוכר טוב זה היה 270 או 272...!
  17. לא היה פלאש ב100 אחוז זה אני בטוח... אם לא היה אז אני יכול להיות רגוע?
  18. אתמול בלילה בשעה 3 בערך עברתי ליד שוטר על 190 קמ"ש (סתם שיגעון שלי בכביש תל אביב ירושלים שהכביש ריק) הסיפור הוא כזה: נסעתי על 190 פתאום אני רואה שוטר יושב בתוך הבי 4 שלו ואיך שנראה לי כנראה שהיה לו לייזר אני לא בטוח אם היה לו או לא וגם חבר שלי שישב לידי לא כך כך ראה, יש לי למה לדאוג?
  19. היום הייתי אצל צמיגי אנטון 440 שקל לשתי צמיגים חדשים של דנלופ! אין על המחירים שלו... רח' יפת 88 יפו
  20. מחפש גולף ג'יטיאיי לא כל כך משנה איזה צבע, במצב טוב כמה שאפשר, רציני ביותר! 0547-377-638
  21. שלום לכולם, לפני חודש נסעתי על אוטו של מישהו ופתאום באמצע הנסיעה הברקסים הפסיקו לעבוד בצורה יעילה כמו שפעלו מקודם, דוגמא לבעיה: מתי שלוחצים על דוושת הברקס היא נכנסת עד הסוף ללא שום תגובה כמעט ואחרי שיחרור הרגל מהדוושה ולחיצה עלייה עוד פעם התגובה היא רגילה והברקס יעיל כמו שהיה. הבן אדם טוען שהלכה לו משאבת ברקס כמה שאלות: 1. יש מצב שבאמת הלכה משאבת ברקס? 2. כמה היא אמורה לעלות כולל עבודה? 3. הוא טוען שהוא שילם 1350 על התיקון האוטו הוא דיהטסו שרייד שנת 1987 מנוע 1000
  22. 108000 ק"מ מחירון בלבד! לפרטים 0547377638
  23. אני רוצה לעשות ניקוי מזרקים באוטו, יש המלצות לאזור רמת השרון, הרצליה, חולון ותל אביב? מי הכי טוב ומה המחיר?
  24. הסתכלתי עכשיו בספר של האוטו כתוב תצרוכת דלק בעיר 1ל 10.5 נשמע לכם הגיוני להגיע לכזאת תוצאה במציאות??
×
×
  • תוכן חדש...