Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את אותה הבעיה!!!

אני מתכוון לקנות גולף שנת 2000 (שזה כבר לא 15000...)

ואני נהג צעיר (עד-21) אבל כבר לא נהג חדש,

וביררתי ביטוחים וכולם רוצים מקיף בערך ש"ח7000, וגם שמעתי שהחובה עלה (לבערך-2500),

זה כמעט 10000 לשנה!!! המון כסף!

אז אני מצטרף לבקשה, אם מישהוא יודע איך או איפה אפשר לעשות ביטוח יותר זול אז בבקשה תעזרו,

תודה.

פורסם

טוב, אני השלישי שנתקל באותה הבעיה :roll:

אני חייל ואני מתכוון לרכוש בקרוב רכב ב20-25K, ולא נראה לי הגיוני לשלם %25 מערך הרכב כל שנה רק על ביטוח כדי להיות ב"ראש שקט" שבבוקר אני אקום ובוודאות אראה את האוטו. (או את הכסף)

מה עושים? :|

פורסם

שיסתיים לך הנהג חדש, תהיה נהג צעיר עד גיל 24.

ביטוח מקיף לנהג צעיר שיש לו שנתיים רשיון יהיה זול אולי ב-5% בערך ממה שזה היה עולה לך בתור נהג חדש.

הוזלה מיינורית.

זה לפי הנסיון שלי

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
שיסתיים לך הנהג חדש, תהיה נהג צעיר עד גיל 24.

ביטוח מקיף לנהג צעיר שיש לו שנתיים רשיון יהיה זול אולי ב-5% בערך ממה שזה היה עולה לך בתור נהג חדש.

הוזלה מיינורית.

זה ממש לא מדויק ותקף אולי למקרים ספציפיים מאוד. מהניסיון שלי ההבדל בין "כל נהג מעל גיל 17" ו"כל נהג מעל גיל 21" יכול בקלות להגיע למאות שקלים ואף למספר ארבע ספרתי (תלוי ברכב ובעוד גורמים). בנוגע ל-21 מול 24, אצלי לפחות, בקליאו שנת 2001, ההפרש היה כ500 שקלים (3100 בערך מול 2600).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

והרי לפתרון:

להסתדר עם הרכב של ההורים (מי שיכול)

להסתדר עם הרכב הנוכחי, ללא כל הצורך הבעייתי בביטוח מקיף לרגל הסכום הענקי (יוסי)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בקרוב ימלאו לי 19 שנים (בע"ה ), ברשיון הרכב יהיה כתוב (כמובן..) שנוהג הרכב הצעיר ביותר יהיה בן 19, כחודשיים אחרי יום ההולדת אני אמור לקבל רשיון קבע.

כפי שציינתי אין לי תביעות עם הביטוח.

זה לא יכול לעזור? אני מוכן לבטח חובה+מקיף בסכום של 4 או 5 אלף שקל ביחד. אבל יותר מזה, זה פשוט שחיטה. במיוחד כשאני עומד להתגייס, אם לא הייתי מתגייס וממשיך לעבוד אז זה היה כבר שונה לגמרי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אתה חושש דווקא מגניבות?

ומה עם תאונות? עם הג''ונגל של היום וכל הביריונים שבורחים... צריך לחשוב גם על זה. חוץ מזה שכולנו לא מושלמים...

פורסם
זה ממש לא מדויק ותקף אולי למקרים ספציפיים מאוד. מהניסיון שלי ההבדל בין "כל נהג מעל גיל 17" ו"כל נהג מעל גיל 21" יכול בקלות להגיע למאות שקלים ואף למספר ארבע ספרתי (תלוי ברכב ובעוד גורמים). בנוגע ל-21 מול 24, אצלי לפחות, בקליאו שנת 2001, ההפרש היה כ500 שקלים (3100 בערך מול 2600).

רוני

בחברת הביטוח שלי, מחיר הביטוח לנהג מעל גיל 21 זהה למחירו לנהג מעל לגיל 24.

zx וולקן

פורסם
אתה חושש דווקא מגניבות?

ומה עם תאונות? עם הג''ונגל של היום וכל הביריונים שבורחים... צריך לחשוב גם על זה. חוץ מזה שכולנו לא מושלמים...

לא אכפת לי לחזור לאוטו ולגלות שהמערכת חסרה או שגירדו לי את הדלת (טפו טפו טפו), אני מקווה לא לגלות את זה, אבל בגדול אני רואה את זה בתור אחריות שלי, לחנות את הרכב במקום הכי טוב שאפשר (ליד אנשים ואור ולא במקום חשוך או לחנות קרוב לסיבובים או לחנות את האוטו בצד ימין של הכביש במקומות שאפשר לפתח בהם מהירות).

בגדול אני רואה בחניה אחריות שלי, לגבי תאונות עוד אפשר לדבר - אבל גניבה ? זה ה"פרס הגדול".

נראה לי בכל מקרה שאני ארד מהרעיון של המקיף. אזעקה, קודן ונועל הילוכים יספיקו לדעתי לרכב ב20 25 אלף ש"ח.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חס וחלילה אם האוטו יהיה מעורב בתאונה לא תוכל לשקר , הרי אם אתה הנהג העיקרי אז אין דרך להתחמק.

אל תחפש לשחק עם חברות ביטוח, הם לא פריירים.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...