Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ בשסתום - פולו 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום קניתי ברוך השם בשעה טובה פולו 16V שנת 97 ואני מרוצה מעל ומעבר :-)

בטופס בדיקה של האוטו רשום לחץ בשסתום אני צריך להביא את הדף מהאוטו היה רשום עוד משהו עם אחוזים...

הבנתי שזה אוכל גם יותר דלק וגם לא בריא לאוטו

למישהו יש רעיון איפה הכי טוב לעשות כיוון שסתומים?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שמתי לב לעוד משהו לא יודע עם זה קשור לשתסום

שאני משלב לחמישי יש רעש כאילו שההילוך לא נכנס כזה "פחחש" חלש לא רציני אבל יש גם שריקות בחמישי עם הסל"ד יש לציין שאני לוחץ את הקלאצ' חזק שאני מכניס הילוך ועדין עושה רעש כאילו הילוך לא נכנס מי שנוהג על ידני יודע למה אני מתכוון

בעלי הפולו אייל וכול השאר איפה אתם??

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אוקקי תודה

בקשר לגיר ששאלת אייל בטופס זה רשום העברת כוח לא?

אז ככה גומיות מגן צירית שמאל פגומות, נזילת שמן תיבת הילוכים - לשטוף ולבדוק במוסך, רעש מתיבת הילוכים, ידית הילוכים משחוררת

עד פרט שרשום בהערות כלליות זה דליפת לחץ בצילנדרים 1-2-3-4 8%

בכמה ומה אתם מעירכים את הבלאי??

איפה הכי טוב לטפל?

ועוד שאלה קטנה איזה שמן מומלץ למנוע הזה?

רדיאטור מים ירוקים או אדומים?

תודה ענקית מראש יש לי הרבה ללמוטד על האוטו בקרוב אני יעלה תמונות

האוטו מעבר למה שציפיתי ובנסיעה לא מרגישים בכלל שיש ליקויים לרכב אבל על הטופס יש ואני רוצה שהאוטו יהיה במצב מושלם

EAT SLEEP BOOST

פורסם

ראשית מזל טוב על רכישת המכונית, אני מאוד מקווה שתהנה ממנה (אתה יכול לשנות את החתימה סוף-סוף:wink: )

לגביי שמן מנוע ושמן גיר, תבדוק בקישור הבא:

http://www.liqui-moly.de/web/lmhomeen.nsf/pages/index_produkte

בהצלחה, איתמר ג'ורג'

פורסם
רדיאטור מים ירוקים או אדומים?

ורודים > G12Plus

זה הנוזל קירור היעודי של פולקס'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חצי סינטטי \ 10W40.

התשובות לכל השאלות מצויות בספר הרכב, וברוך השם, הרכב מגיע עם הרבה מאוד חומר קריאה.

(אלא אם כן קנית רכב בלי ספר)

מקווה שטיפלת בגומייה של הצירייה כי אתה ממש לא רוצה להצטרך לקנות ציריית (ABS) של פולו.

בנוגע לגיר, הדבר היחיד שתקין ואופייני זה ידית מעט משוחררת. כל השאר, מקווה שכסת"ח ,אבל הייתי בודק בשביל להבטיח שאתה לא תשפוך גיר בקרוב...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דליפת לחץ של 8% בצילינדר המנוע זה תקין.

בדוק ודא מתי בוצע טיפול לרכב ואיזה ומתי הוחלפה רצועת תזמון (טיימינג) ובצע לפי הצורך טיפול

של "יישור קו".

בברכה ונהיגה זהירה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה לך

היום גם ראה בן אדם שמבין את הרכב עשה עליו סיבוב פתח מכסה מנוע ואמר לי שהאוטו במצב מצויין רק להחליף את הדיסקים רפידות משהו כזה של הגלגל...

EAT SLEEP BOOST

פורסם

איך אני שונא את ה "מבינים " האלה...

הוא רק פתח מכסה מנוע, מה כבר אפשר לראות?

אני לא אומר שהרכב שלך לא במצב מצויין, אבל זה נשמע לי קצת מצוץ .

מזכיר לי את ה"מבין" שבא אלי לפני חודשיים , כשסיכמתי עם מישהו על מכירת הרכב ב5 מעל המחירון , הבחור הביא את ה"מבין" שהחליט שאין מצב שהצבע של הרכב כל כך שמור, ולכן הרכב עבר צבע כללי...

שלחתי אותו לכל הרוחות. שיקרא בפורום ,אולי יבין למה הצבע נראה כמו חדש..

בכל מקרה , תקן את הגומיה של הציריה בדחיפות.

ושיהיה בהצלחה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני יעשה את זה בהקדם ההאפשרי יש מקום ספיציפי שאתה ממליץ לי ללכת אליו?

כמה אמור לעלות טיפול כזה?

עוד שאלה כללית אני יודע ששמן מסוג אחר אסור למלות על שמן מסוג שני זה תופס גם לגבי מים לרדיאטור?

יש לי עוד הרבה מה ללמוד הא...

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לא הייתי ממליץ להכנס למוסך מורשה כדי לטפל בכזה דבר , כי אתה תצא עם נזק כספי גדול. פשוט גש למוסך שאתה או חבריך סומכים עליו.

לגבי מים לרדיאטור, אין לך שום סיבה למלא משהו אחר.

40 ש"ח ל1.3 ליטר של תרכיז G12 PLUS שיעורבבו 1:1 עם מים מזוקקים , לא יהרגו אותך,ויעשו רק טוב למנוע.

אני מבצע החלפה של הנוזל הזה כל שנה ,למרות שלפי ספר הרכב לא צריך להחליף אותו בכלל...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...