Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

היום היום לאחר שנים של המתנה, אבא שלי אמר לי שהוא מתכוון לקנות לי אוטו , ומה עוד שאני אוכל לבחור אותו !

אז ככה , התקציב הוא 50 אלף ש"ח (מה שגם אמור להספיק לביטוח ואחזקה לשנה הקרובה), מעדיף רכב קטן כמו

פיזו 206, אופל טיגרה, גולף \ פולו , רנו מגאן קופה (אולי האוטו שאניי הכי רוצה , מה אתם אומרים ?) וכו ..

אבל אני פתוח אולי לעוד הצעות של רכבים בסגנונות שונים אם למישהו יש. עוד משהו שחשוב מאוד שהתא מטען

לא יהיה ממש קטן כי צריך להכנס לשם תיבה של סאב של 55 ליטר , אז אם אפשר שעוד ישאר ממנו משהו, בכיף.

אם אפשר בבקשה רק מי שמבין באמת שיעזור , זה לא צחוק בוודאי שאני לא אחליט על הרכב רק מההמלצות פה

אבל לדעה פה תהיה השפעה, אז בבקשה רק רציניים עם ידע שיעזרו.

בתודה מראש לכל העוזרים !

פורסם

בפורום שלנו יש רק אנשים רציניים.

לשאלתך - פרט לתקציב, מה אתה מצפה מהרכב?

נוחות,איבזור,ביצועים,פוזה,אוטומט (כן או ממש לא)? וכו'.

בן כמה אתה? האם הרכב אמור לשרת אותך למספר רב של שנים (לפי הצפי כמובן)?

בקיצור - תוסיף כמה שאתה יכול

פורסם

אני אתרום את חלקי :)

אמנם אני לא יכול להמליץ לך על רכבים אבל מאחר וציינת 206 וסאב אז אצלי ב206 הסאב נכנס ממש על הס"מ והוא בתיבה של 40+ ליטר

אמנם שלך 55 ליטר אבל תלוי בצורה שלה

תבדוק טוב

פורסם

היי!

שכחת לציין מה התקציב שלך?

אוטומט או ידני?

וכו'..

בכל מקרה אנ אציע לך את הפולו 16V מנוע 1400.

הרכב מהיר!

יפה!

במידה ויש לך רגל חלשה על הגז אז הוא לא בזבזן רציני בדלק!

וניכנס לך במחיר בערך שנת 98.

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
היי!

שכחת לציין מה התקציב שלך?אוטומט או ידני?

וכו'..

בכל מקרה אנ אציע לך את הפולו 16V מנוע 1400.

הרכב מהיר!

יפה!

במידה ויש לך רגל חלשה על הגז אז הוא לא בזבזן רציני בדלק!

וניכנס לך במחיר בערך שנת 98.

לאון.

עקביות.

אם המגאן מוצאת חן העינייך וראיתי שגם ציינת את הטיגרה אני מציע גם שתצרף לרשימת האופציות גם את היונדאי קופה. באגאז' לא קטן, עיצוב פצצה, אמינות טובה וביצועים די פושרים אך לא נופלים ממשפחתומטית ממוצעת.

haters will hate

פורסם

ראשית, הביצועים של היונדאי קופה יותר טובים מכל משפחתומטית!! האמינות טובה.

רנו מגאן אכן רכב מעוצב מאוד לטעמי, לא קל למצוא אחת במצב טוב, האמינות לא בשמיים..

באופל טיגרה תא מטען קטן יחסית, תבדור רכב כזה ותראה עם נכנסת שם תיבה כמו שלך.

בכל אופן, רכב מעוצב ויפה מאוד, לא יותר מזה, רכב "פוזה"..

פורסם

כמובן חשוב שהמכונית תהיה אמינה , לא בא לי לראות את המוסכניק שלי כל שבוע, לא משנה כל כך ידני \ אטו'

כמובן די חשוב שהמנוע לא יהיה מטורף (בגלל צריכת הדלק) כמו שאמרתי הרנו מגאן קופה 1.6 סמ"ק נשמע לי

אחלה מה אתהם אומים על האוטו , מבחינת אמינות , ביצועים , ועוד ? (אמרו לי שיש לו הרבה בעיות חשמל..)

ואיזה שנה יכנס לי בתקציב ? (בוא נגיד שאחרי שיחה עם אבא שלי הנבתי שאם תהיה הזדמנות טובה אז התקציב

יכול להיות גם 60 אלף ש"ח , כמובן לא לשכוח שזה גם צריך להספיק לביטוח לשנה ולאחזקה לשנה + -)

את המראה הישן של היונדאי קופה אני לא כך כל אוהב, וגם המנוע שלה כמו שהבנתי די זולל דלק,

האופל טיגרה חמודה אבל אני לא אוהב אותה כל כך , לא יודע למה , אבל פשוט לא עושה לי את זה.

פורסם

מקפיץ ..

אם אפשר בבקשה תגובות על הרנו מגאן קופה 1.6 , אמינות , התנהגות , נוחות וכו ....

ואם מישהו יכול לעזור לי גם ולהגיד איזה שנתונים בערך נכנסים בתקציב של 50K ? (לא כמו בהתחלה הביטוח והאחזקה בתקציב אחר..)

פורסם

קודם כל לגבי הסאב - תצטרך לבדוק במקום. התא מטען של המגאן קופה הוא 298 ל' אבל הפתח יחסית

צר לכן רק בבדיקה במקום תוכל להיווכח.

בכללי הרכב בסדר גמור. צריכת הדלק היא 1 ל' ל-10 ק"מ בנהיגה מאוד מאומצת, כלומר תוכל להגיע גם לצריכה של ליטר ל-14 ק"מ.

בגיר אוטו' אל תגע.

האמינות טובה בתנאי שטיפלו כראוי. יש בעיות חשמל שכדאי לשים לב אליהן כמו חלונות חשמליים, הגג שמש ועוד...

ההתנהוגת טובה (לא כמו הפ'זו למיניהן אבל...) עם תת היגוי מורגש במגבלות שניתן למתן אותו מאוד ע"י סט צמיגים טובים. כמו כן הרכב לא ממש נוח. מושבים קדמיים נוחים מאוד ובעלי תמיכה צידית מעולה. אל תבנה על להושיב מישהו מגודל מאוחרה. המקום שם הוא תיאורטי ויספיק אולי לשני ילדים קטנים.

תעשה חיפוש - נכתב לא מעט על המגאן קופה.

חשוב שתחפש את הדגם לאחר מתיחת הפנים - המנועים עם 16 שסתומים ובכללי הרכב נחשב כטוב יותר לאחר מתיחת הפנים בשנת 2000.

חג שמח.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...