Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לסתום חור בבלוק מנוע בגודל של חצי שקל בעזרת ריתוך מיוחד או כל חומר אחר?

כמה יעיל ריתוך כזה בהנחה שהוא אכן מבוצע בצורה טובה ומיקצועית?

מה המחיר בערך עבור ריתוך ועבודה שכזאת? אגב החור נמצא בבלוק מנוע אבל בחלק העליון ליד

המיכסה של השסתומים וניתן לראות ולהגיע אליו בקלות

במידה ולא ניתן לסתום חור כזה גדול בשיטה הזאת האופצייה הבאה היא רק להחליף את כל הבלוק מנוע

בחדש?

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין כדיי לפתור את הבעיה המטרידה בהקדם האפשרי

תודה מראש וחג שמח לכל חבריי הפורום

אגב שכחתי לציין שהרכב המדובר הוא שברולט קמארו שרואים בתמונה שלי בצד ימין ואני לא ממש יודע

עם המנוע עשוי מאלומיניום או ברזל אז בבקשה מי שיודע בוודאות אם ניתן לרתך את המנוע הזה מוזמן

להגיב

המלצות על רתך טוב באיזור חולון שמתעסק עם עבודות כאלה יתקבלו בברכה

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

חברה מה דעתכם ? מחכה לפיתרון יצירתי והמלצה לרתך מומחה בתחום התיקוניי מנועים

תודה וכל טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

פניתי כבר שבוע שעבר לחברת "אמריקן אינטרנשיונל מוטורס פרטס"הזאת שמייבאת מנועים והם הציאו לי מנוע קומפלט מייבוא

מארה"ב והם דרשו 9000 ש"ח רק על המנוע+עבודה פירוק והרכבה עוד 3000 ש"ח וכל זה לא כולל מע"מ

המחיר נראה לי מאוד יקר ולכן החלטתי לחזור ולנסות לתקן/לרתך את החור במנוע המקורי הקיים על הרכב

ולנסות לדחות כמה שאפשר את החלפתו בחדש/מיובא

במידה ואפשר לרתך חור שכזה כמה בערך המקסימום שכדאיי לי לשלם עבור העבודה הזאת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני יכול להעיד רק מניסיוני שבעבר תיקנתי בלוק אלומיניום של אופנוע (דוקאטי פנטה 500) באמצעות מרק אפוקסי שהופך לחומר מתכתי חזק עם התייבשותו (משמש גם לסתימת סדקים וחורים בצנרת מתכת).

יהיו כאן כאלו שירימו גבה אך הדבר עבד פנטסטי. השבר היה ליד גלגל השיניים הקטן ביציאה מהגיר (נקרעה השרשרת ופגעה בבלוק),נסעתי עם האופנוע עוד קרוב לשנה,מכרתי למישהו שאני מכיר ושנסע עוד תקופה לא קצרה במהלכה עשה מספר תאונות,כמעט הכל באופנוע נשבר אצלו...חוץ מהתיקון שעשיתי.

אצלי זה עבד וחסך בשעתו הון כסף!

הייתי משקיע 80 ש"ח ומנסה.....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני יכול להעיד רק מניסיוני שבעבר תיקנתי בלוק אלומיניום של אופנוע (דוקאטי פנטה 500) באמצעות מרק אפוקסי שהופך לחומר מתכתי חזק עם התייבשותו (משמש גם לסתימת סדקים וחורים בצנרת מתכת).

יהיו כאן כאלו שירימו גבה אך הדבר עבד פנטסטי. השבר היה ליד גלגל השיניים הקטן ביציאה מהגיר (נקרעה השרשרת ופגעה בבלוק),נסעתי עם האופנוע עוד קרוב לשנה,מכרתי למישהו שאני מכיר ושנסע עוד תקופה לא קצרה במהלכה עשה מספר תאונות,כמעט הכל באופנוע נשבר אצלו...חוץ מהתיקון שעשיתי.

אצלי זה עבד וחסך בשעתו הון כסף!

הייתי משקיע 80 ש"ח ומנסה.....

אתה מתכוון לחומר בעל 2 צבעים כמו פלסטלינה שלשים אותו עד לקבלת צבע אחיד וכאשר הוא מתיבש

הוא מתקשה כמו ברזל?

אני צריך את הסוג שעומד בטמפרטורה גבוהה ומיועד לסתימות /סדקים בבלוק מנוע נכון? בדר"כ בצבע שחור/אפור הוא מגיע נכון?

היכן רוכשים את החומר ?

אתה סגור על המחיר הזה?

גם ממש חור גדול בגודל של כחצי שקל כפי שציינתי שווה לנסות לסתום עם החומר הזה או שאין סיכויי והוא יעיל רק לסדקים ממש קטנים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

רפי מה דעתך על מה שהמליץ spidrman לא שווה לנסות קודם עם החומר הזה ואם זה ייכשל להמשיך

לאופציות היותר מיקצועיות ויקרות ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כיוון שאתה אומר שהחור בגודל חצי שקל אני חושב שאולי פשוט עף לך הפקק מים בראש מנוע ואין צורך לרתך כלום אלא לנקות ולהכניס פקק חדש.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
כיוון שאתה אומר שהחור בגודל חצי שקל אני חושב שאולי פשוט עף לך הפקק מים בראש מנוע ואין צורך לרתך כלום אלא לנקות ולהכניס פקק חדש.

אופיר

אופיר החור הוא לא עגול יפה כמו חצי שקל אני פשוט נתתי קנה מידה פחות או יותר לגודל החור ,לא

נראה כמו חור שהיה לו פקק תואם אלא יותר ארוך כזה

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כדי שהחומר ידבק אני חושב שעליך לנקות את האזור ולייבשו ודאג שהוא יכסה שטח גדול יותר מהחור עצמו כדי שאם יפול גוש החומר המודבק שלא יכנס א תוך המנוע עצמו אלא יפול החוצה.

לפי מה שבררתי עם מוסכים שונים אז הדבקת חומר כזה טובה יותר לסדקים או לחורים קטנים ולא לחור כזה גדול. גם לגבי ריתוך החור משפצי מנועים שונים היו סקפטיים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
כדי שהחומר ידבק אני חושב שעליך לנקות את האזור ולייבשו ודאג שהוא יכסה שטח גדול יותר מהחור עצמו כדי שאם יפול גוש החומר המודבק שלא יכנס א תוך המנוע עצמו אלא יפול החוצה.

לפי מה שבררתי עם מוסכים שונים אז הדבקת חומר כזה טובה יותר לסדקים או לחורים קטנים ולא לחור כזה גדול. גם לגבי ריתוך החור משפצי מנועים שונים היו סקפטיים.

בברכה - רפי לין :-)

רפי לגביי הריתוך ממה שבררת יש אלקטרודות מיוחדות לזה או רגילות

זה ריתוך חשמלי או ארגון ?

למלות חור כזה זה בוודאיי קשה ומצריך מיומנות רבה אבל אפשר לשים על החור פלח טיפה יותר גדול

מקוטרו ולתפור אותו טוב טוב מסביב ככה נראה לי זה יהיה יעיל וחזק לא?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

"אין כמו קמארו עצבנית"

איך אתה יודע ? ? ? :?

(שלך לא נוסעת אם אני מבין...)

אתה משוכנע שזה לא פקק מים?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
"אין כמו קמארו עצבנית"

איך אתה יודע ? ? ? :?

(שלך לא נוסעת אם אני מבין...)

אתה משוכנע שזה לא פקק מים?

הרכב במצב נסיעה רק שאני מעדיף כרגע לא להחמיר את המצב ולכן הוא "נח" קצת

כן אני דיי משוכנע שזה לא פקק מים אלא חור שנעשה כנראה מהתחממות ייתר של הבלוק והוא בצורה

לא סימטרית

ולגביי התמונה אין לי אפשרות להעלות כי אין לי מצלימה דיגיטלית

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...