Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בצילום-מינולטה Z6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע המצלמה מאוד חובבנית ואם קנית אותה ואין לך שום ידע בצילום עשית בשכל כי איתה הכי כדאי לך להתחיל!

עכשיו ככה , אני יודע איך זה בקנונים אבל במינולטה אולי יש לך את זה גם, תנסה לחפש בתפריטים של המצלמה או מקש במצלמה שמצוייר עליו פרח, הפרח נועד בשביל צילום של חפצים ממש מקרוב (הפרש של 4,5 ס"מ)

עכשיו אם אתה מצלם בלי פלאש (אני מניח שאתה מצלם על מצב AUTO) אז יש לך דבר שנקרא חשיפה,זה כמו מין טריס קטן בעיינית של המצלמה , לרוב המצלמה קובעת כמה זמן הטריס הזה יהיה פתוח (שניה או יותר) עכשיו ברגע שאתה מצלם עם זום כל תנועה הכי קטנה שלך תטשטש את התמונה ורמת הטשטוש תלויה ברמת התזוזה שלך,

עכשיו ,כשאתה מצלם ברגע שהחשיפה נכנסת לפועל תנסה כמה שיותר לא להזיז את המצלמה! כמה שפחות תזוזות תמונה יותר חלקה,מבין?

בשלב הזה תצלם חופשי אבל אם אתה תרצה יותר איכות בהמשך תקנה לעצמך חצובה וצלם איתה חופשי בלי לפחד.

פורסם

יש פרח, לפרח יש 2 מצבים,לא יודע מה ההבדל. ניסיתי גם עם פרח וכשהמצלמה עושה פוקוס אז לחצי שניה רואים טוב וזה ישר חוזר להיות מטושטש. בזמן הצילום שמתי את המצלמה לגמרי על הריצפה ,ככה שהידיים לא רועדות

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תראה, אם ה2 אופציות שלך זה מה שאני חושב אז ככה: האופציה הראשונה שלך היא קודם כל כמה מרחק אתה רוצה מהחפץ, ופה אתה אמור ללחוץ לחיצה ממושכת לא מלאה על מקש הצילום(כלומר שלא יהיה צילום אבל הכנה לצילום)

ובעזרת החצים אם יש לך אתה קובע מה המרחק ואתה פשוט כשאתה רואה את התמונה חלקה ולא מטושטשת אתה נותן לחיצה עד הסוף על מקש הצילום.

באופציה השניה הכי כנראה הפוקוס, אוקיי אז בחרת את המחרק הכול טוב ויפה עכשיו המצלמה אומרת לך בעצם על מה אתה רוצה להתמקד, באופציה אמור להיות לך ריבוע קטן שזה בעצם ה"פוקוס" והוא קובע מה יהיה מרכז התמונה הכי חד וחלק וכל השאר יטושטש , ע"ע פוקס: מתמקד בדבר אחד .

אני יראה לך דוגמא למשל צילום באופציה הראשונה שאתה מצלם חפץ מקרוב , אין פוקוס.

Picture11 050.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש Z3, מצלמת חובבים מאד חביבה עם תוצאות חצי מקצועיות !!!

לצילום כזה אתה חייב מאקרו, אצלך יש 2 מצבים, נסה את שניהם.

כמו כן, צילום תקריב + תאורה לקוייה כמו שאצלך יוצרים את התוצאה.. או אולי זו הBMW :)

הנה תצלום טוב מבחינת תאורה וכיוון מצלמה של רכב קטן (שלי) מקרוב, זה לא BMW

50437392.0014.jpg

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

את ספר ההוראות של המצלמה קראת?

אמור להיות שם הסבר מלא על כל מצבי הצילום שהמצלמה מאפשרת ואיך להשתמש בהם בתבונה.

אם זה לא מספק אותך, יש מבחר עצום של ספרים לרכישה או ספרים וירטואליים להורדה.

או שאתה יכול פשוט לחפש קצת באתרים ולמצוא דברים כאלו:

http://www.shortcourses.com/using/index.htm

פורסם

מצאתי מדריך גם בYNET. אבל זה פשוט לא מצליח לי. בכל המדריכים כתוב לבחור בפרח ואז להחזיק חצי לחיצה של כפתור הצילום ואז כהתמונה תיהיה ממוקדת לצלם, הבעיה אצלי שזה זז מאוד מאוד מאוד מהר ואי אפשר להספיק לצלם. המצלמה מנסה להתמקד והיא משנה את ראות התמונה אבל מאוד מהר, לעשירית שניה זה מגיע למצב שרואים ממש ממש חד אבל אי אפשר להספיק לצלם, זה קורה מאוד מהר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...