Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את הסיפור? :roll:

אז עידכון:

בקיצור היום קיבלתי באמצע העבודה שיחה מהסוכנות ביטוח של האישה ואמרו לי שהיא תובעת אותי.

והכי מצחיק זה שסכום של הנזק הכולל הוא כ....2000 שקל!

אני רק שרטתי לה את האוטו .

ואפילו אם הייתי דופק לה את האוטו כמו שהיא חושבת אז הנזק לא היה אפילו מתקרב ל1000 שקל!

(דיברתי על זה בזמנו עם פחח רכב).

יוגב

שלא יודע אם לצחוק או ליבכות :|

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הראת לפחח תמונות?

הפחח ראה את המכה?

ואם לא? אז איך הוא קבע את הסכום מבלי לראות את המכה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי אין תמונות אבל יש לשמאי רכב שלה .כי הבנתי שהיא כבר תיקנה את האוטו שלה.

(עדיף מיכלום :roll: )

ליטל, פחח זה חבר משפחה שעוסק בזה וראה את את האוטו שלה .

יוגב

פורסם

ליטל ניתן לקבוע מכה גם בלי לראות אותה

לדוגמא : מכה קטנה בכנף,

הפחח יכול להגיד לעצמו "400 שקל כנף, + 300 שקל צביעה, 100 שקל ריזיקה...הסכום תיקון הכלל לא יעלה על 800 שקל בכל מקרה גם אם הכנף תוחלף!"

הבנת ? פחח יודע שמכה קטנה בפינה היא מקסימום : תיקון קל לטמבון ולכנף ואולי אולי בקלית וינקר שבורה - גם לפי התיאור של הבן אדם

פורסם

הנח לה לתבוע אותך.

הודע לסוכן הביטוח שאינך מודה , ושלא ישלם את הנזק.

בבית המשט תוכל להעלות את טענותיך , בתקווה שתשכנע את השופט.

אל תשכח לרשום לעצמך (בתור כתב הגנה) את כל הפרטים שסיפרת כאן. הקפד על רישום מסודר של המקום ,ההתרחשות והתאריכים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ישראליים נוכלים רמאים שקרנים נצלניםםםםם הכל!!

מה לעשות אחי אלו הישראלים..

נכון שזה עצוב אבלל זאת המציאות..

שטויות אחי תלמד מטעויות פעם הבאה תצלם ואז שהם יקפצו עד מחר..

פורסם

לא נורא אל תתרגש שיתבעו את מי שבא להם חברת הביטוח כבר תשבור את הראש.

גם עלי הגישו תביע בגלל שנכנסתי ברכב אחר. חוץ מהשתתפות עצמית לא שילמתי כלום. לא סתם אנחנו משלמים הון לא קטן לחברת הביטוח.

זאת הסיבה שצריך נייד עם מצלמה בארץ :? .

השתתפות עצמית כבר שילמתה?

מקרה דומה שקרה לרכב של ההורים שלי. רכב אחר פגע ברכב שלנו שיפשף את הפגוש. התיקון נעשה על חשבונם ללא התערבות של חברת הביטוח.

פורסם

מה אכפת לך מה הנזק? אם אתה ממילא מערב את הביטוח שתסתדר עם השמאי. מצידך גם אם יקנה לה אוטו חדש אתה תשלם רק את ההשתתפות העצמית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בפעם הבאה, לצלם!!!!!

לכל אחד כמעט יש מצלמה בפלא פון, וכמובן לפני "שנפרדים" מהפוגע או הנפגע לכתוב את מקום הפגיעה, ומה נפגע, כדי שלא תואשם במשהוא אחר.

ל'

צילום מלאפון לא כביל למיטב זכרוני...

פורסם
צילום מפלאפון לא קביל למיטב זכרוני...

למה לא???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
כביל כביל .. מניסיון.

קודם כל קביל ולא כביל.

דבר שני כמו ששמר אומר, תודיע לביטוח שאינך מודה ושיתבעו אותך.

דבר שלישי ואחרון, לא רק הישראלים כאלה, למען האמת אצלנו התופעה יחסית קטנה מאוד לעומת ארה"ב, שם על כל שריטה אתה עלול להיתבע על גרימת נכות לצמיתות ועל פגיעה ברכוש.

לכן אם אפשר להוריד בכמה דרגות את רמת ההשמצות פה כלפי ישראלים, אנחנו ניחנים בנקיפות מצפון חזקות מאוד כשמדובר בישראלים אחרים ולא תמיד רואים את עצמנו ביחס לשאר העולם.

אמנם יש בנו כל מיני 'פגמים' שונים ומשונים אבל כל הכדור שלנו כזה וגם כל אחד מאיתנו עשה/ עושה/ יעשה דברים שלא תמיד צריך להתגאות בהם.

זהו, נגמר לי הנאום, אני הולך לעבוד קצת..:wink:

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...