Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EVO 9 - ל-sronis

LEGACY 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הSTI החדשה בתמונות היא שייכת ל"יפנאוטו",זה הרכב של הנסיעות מבחן..

במקרה יצא לי לקחת אותו פעמיים מהרצליה לת"א..אוטו חזק ביותר!!

ויש עוד כחולה אחת ושחורה שיצאו כבר מסובארו..

ואם זה מעניין אז יש גם 2 B4 3ליטר ידניות!גאנט 18..אוטו חזק בטירוף!

שלום ,

אתה עובד ביפנאוטו ??

זה מעניין שיש spec b ועוד ידנית, ומאאאאד מעניין לנהוג בה... אפשר לסדר משהו ??

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
נ.ב אני חייב לומר שהיתאכזבתי מאוד מה-STI החדשה בגיליון של החודש "נטייה לתת היגוי" ממש ביאס אותי,אני חייב לציין שאני לא חובב גדול של הרכב כן,אבל מכתבות קודמות שלכם ה-STI היה רכב עם נטייה להיגוי יתר רציני.

המבחן ל-STI בגיליון של החודש היה השקה בחו"ל, ולעיתונאים היה מעט מאוד זמן עם הרכב ובעיקר על מסלול, בו הנטייה הטבעית לתת היגוי של מכונית (כל מכונית) מתעצמת. במקרה של האימפרזה, מדובר בשינוי מסוים בהתנהגות בין ה-9 ל-10 (כלומר בין האסתי היותר מכוערת לאסתי הפחות מכוערת) אשר הפך את ההתנהגות ליותר "עגולה" וזורמת, כשהנטייה להיגוי יתר עודנה במעט. בכל מקרה אין לך מה לדאוג שכן כשרוצים, אפשר בהחלט להוציא אותה להחלקות פוטוגניות ביותר (שוב, כפי שאני מבטיח שתראו בגיליון שיצא אוטו-טו).

בנוגע להרמת גלגל באיוו - אפשר להשתמש בג'ק? :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני

:mm_tongue

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אהה, אז זה אתה שהיית בתוך DCCD דנדשה בפינת גלויות-שוקן ב-9 בבוקר לפני כמה שבועות.....

בשביל השוואתי אסתי נגד איוו תאלצו לחכות מעט יותר.
אתם כאלו חאפרים.

אתם לא יכולים לעשות עבודה כמו שצריך? :wink:

דניאל

MCS 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...