Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EVO 9 - ל-sronis

LEGACY 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רוני,

ראיתי באחת מההודעות שלך ששנית את התמונה ל EVO 9 כסופה.

1- האם נהגת בה ? ספר לנו איך היה.

2- באחד הפורומים תפסו את ה STI החדשה בעת תדלוק. נדמה לי שראיתי את ניצן רז לידה, האם יהיה מבחן משווה בניהן בגליון אוטו הבא ?

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

שלום גם לך,

1. אכן נהגתי בה. כרגע כל מה שאני יכול להגיד זה שהאוטו בנ-בנ-זונה, אבל כמובן שבמילים אלו לא נהוג להשתמש מעל דפי המגזין :wink: בכל מקרה, תאלצו לחכות קצת יותר משבוע לצאת גיליון "אוטו" החדש, בו תמצאו השוואתי EVO נגד EVO...

2. אם זה נראה כמו ניצן רז, כנראה שזה ניצן רז... ולשאלתך - גם STI נגד STI יהיה בגיליון הבא, בשביל השוואתי אסתי נגד איוו תאלצו לחכות מעט יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ולשאלתך - גם STI נגד STI יהיה בגיליון הבא, בשביל השוואתי אסתי נגד איוו תאלצו לחכות מעט יותר.

אהה, אז זה אתה שהיית בתוך DCCD דנדשה בפינת גלויות-שוקן ב-9 בבוקר לפני כמה שבועות.....
פורסם
אהה, אז זה אתה שהיית בתוך DCCD דנדשה בפינת גלויות-שוקן ב-9 בבוקר לפני כמה שבועות.....

תראה, אני לא כל כך זוכר בדיוק איפה היינו, אבל בהנחה שלא באת אלי ואמרת "שלום, איך קוראים לך?" ואני עניתי "רוני מקארזפורום וממגזין אוטו" (ככה אני עונה לכל אחד ששואל אותי לשמי :-P ) אז זה היה יכול באותה המידה להיות כל כתב רכב אחר, או מישהו מיפנאוטו, או סתם מישהו שכבר הספיק לקנות את ה-STI דור עשירי...

שלום, הנה לכבודכם לינק לתמונות .

תודה.

קודם כל, אלו התמונות האיומות ביותר שראיתי, אפילו ממצלמה של טלפון סלולרי. דבר שני, המחמאות האדירות להן זכה הצלם המוכשר ( :-P ) על "תפיסתו" ההיסטורית, הן הדבר המפגר ביותר שקראתי פיקסל-על-גבי-מסך בחודשים האחרונים, וגורמות לי לשמוח עד אין קץ שבפורום שלנו יש דבר הנקרא "צנזורה" (ומיועד לא לתמונות פורנוגרפיות, כמו שבוודאי רובכם צחקק לעצמו עכשיו, אלא לתגובות אולטרה-דביליות של גולשים בני 16).

לסיום, אני מבטיח לכם נאמנה, כי בגיליון הקרוב של "אוטו" יהיו תמונות ה-ר-ב-ה יותר טובות (ובכלל - ברמה של חו"ל, וזו הבטחה). רק חכו קצת בסבלנות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל, אלו התמונות האיומות ביותר שראיתי, אפילו ממצלמה של טלפון סלולרי. דבר שני, המחמאות האדירות להן זכה הצלם המוכשר ( :-P ) על "תפיסתו" ההיסטורית, הן הדבר המפגר ביותר שקראתי פיקסל-על-גבי-מסך בחודשים האחרונים, וגורמות לי לשמוח עד אין קץ שבפורום שלנו יש דבר הנקרא "צנזורה" (ומיועד לא לתמונות פורנוגרפיות, כמו שבוודאי רובכם צחקק לעצמו עכשיו, אלא לתגובות אולטרה-דביליות של גולשים בני 16).

לסיום, אני מבטיח לכם נאמנה, כי בגיליון הקרוב של "אוטו" יהיו תמונות ה-ר-ב-ה יותר טובות (ובכלל - ברמה של חו"ל, וזו הבטחה). רק חכו קצת בסבלנות...

רוני

שלום רוני,

אין ספק שאין מה להשוות בין תומר פדר לבין הצלם האיכותי שתפס את ה STI בתמונות ריגול ראשונות.

שנית , לנוכח התמונות האיכותיות, אתה צריך לפרגן לי דווקא על כך שזיהיתי את ניצן רז מבין הפיקסילים המעווותים לאור העובדה שאני מכיר אותו רק מתמונות. או בגלל שהוא עננננננננננננננק.

דרך אגב, למה לא עושים מבחן ל B4 spec-b, לא שאני רץ לקנות, אבל מעניין אותי.

בכל מקרה, תודה שענית לי, וכמו שאמרת יהיה לנו חורף חם בעזרת השם (ו"אוטו").

לילה טוב.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

קודם כל, הוא באמת ענק (תרתי משמע :twisted::-P:-) ), דבר שני, בשביל מה צריך תמונות ריגול כשיש את הדבר האמיתי... (כלומר - תמונות באינטרנט או במגזינים).

בנוגע למבחן ל-B4, אני לא יודע את הסיבה המדויקת, אבל אני יכול לשער שפשוט לא סופק עדיין רכב למבחן על ידי היבואן (אחרת בוודאי שהיה מבחן, שכן מדובר במכונית מעניינת מאוד).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בחייך לאגסי,מי לא יכול לזהות את ניצן רז,סתם סתם בצחוק.

רוני,אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל בהרבה פורומים בארץ יש מנהג כזה שילדים או אנשים יותר בוגרים עם מצלמות מיסתובבים עם מצלמות ומצלמים תמונות של רכבים יוקרתיים מהארץ.

במקרה נפלתה על תמונה ממש אבל ממש גרועה אבל אם אני זוכר נכון את האשכול הזה,לא כל מי שהגיב שמה היה בן 16 והרעיון בעיקרו היה ליתפוס את הרכב הורסיה 10 זה הכל.

בברכה,

ברק.

נ.ב אני חייב לומר שהיתאכזבתי מאוד מה-STI החדשה בגיליון של החודש "נטייה לתת היגוי" ממש ביאס אותי,אני חייב לציין שאני לא חובב גדול של הרכב כן,אבל מכתבות קודמות שלכם ה-STI היה רכב עם נטייה להיגוי יתר רציני.

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם
קודם כל, הוא באמת ענק (תרתי משמע :twisted::-P:-) ), דבר שני, בשביל מה צריך תמונות ריגול כשיש את הדבר האמיתי... (כלומר - תמונות באינטרנט או במגזינים).

בנוגע למבחן ל-B4, אני לא יודע את הסיבה המדויקת, אבל אני יכול לשער שפשוט לא סופק עדיין רכב למבחן על ידי היבואן (אחרת בוודאי שהיה מבחן, שכן מדובר במכונית מעניינת מאוד).

רוני

ואני חשבתי שתבין את העניין לבד. אלה תמונות "ריגול ", לפחות לפי שמחתו של הצלם המוכשר...

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ראיתי באחת מההודעות שלך ששנית את התמונה ל EVO 9 כסופה.

סקורניס, נראה אותך מרים גלגל אחורי ב-EVO.

שלום, הנה לכבודכם לינק לתמונות .

תודה.

שמת לב לתמונה שיש לו בסמלון ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לגבי הSTI החדשה בתמונות היא שייכת ל"יפנאוטו",זה הרכב של הנסיעות מבחן..

במקרה יצא לי לקחת אותו פעמיים מהרצליה לת"א..אוטו חזק ביותר!!

ויש עוד כחולה אחת ושחורה שיצאו כבר מסובארו..

ואם זה מעניין אז יש גם 2 B4 3ליטר ידניות!גאנט 18..אוטו חזק בטירוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...