Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא כזו:

חבר שלי רוצה לקנות מאזדה MX5 שנת 2002, הוא בגובה של 1.70 בערך אך אני חברו הטוב, גובהי 185+

ומה לגבי ישיבה ליד הנהג עם גג סגור, יותר נוח מאשר ישיבה במושב הנהג?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מישהו יודע מה המחירון של ה MX5 2002 ידנית ?

ותיקון למי שאמר שאין מיאטה מתחת ל 2002 בישראל : יש אפילו מיאטה 1998 שנמכרה לא מזמן

אם הבנתי נכון מה שנאמר פה ...אז עדיף לנהוג במיאטה שאתה 170 במקום 180 ?

מה שמפריע לי קצת בקניית האוטו הזה " שאני עומד לקנות בעוד כמה זמן " זה שהגג נסגר ידני !

אם יש מישהו פה ...אשמח שיגיד לי אם זה מפריע כל כך ..או שזה פשוט יותר ממה שאני חושב

אשמח לקבל תגובה על שלוש השאלות ששאלתי

תודה

פורסם
מישהו יודע מה המחירון של ה MX5 2002 ידנית?
לוי יצחק יודע, שאל אותו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
מישהו יודע מה המחירון של ה MX5 2002 ידנית ?

תודה

על יצחק לוי שמעת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם לוי יצחק לא שמע על מיאטה 2002, בעיקר עקב העובדה שלא היה כלל ייבוא סדיר של מיאטה בין שנות הדגם 99-02.

אם תשאל מה המחיר של 2003, את זה כבר האדון לוי מכיר לא רע.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זאת הבעיה ..רק עכשיו ראיתי שמחירון ה 2003 הוא בסביבות ה 110 אלף ...אבל את ה 2002 לא מצליח למצוא

פורסם

רשמית, יובאו לישראל מיאטה ידנית NA בשנת המודל 1995 ועודפים נמכרו גם בשנת 1996. דלק מוטורס לא ייבאה את שנת המודל 1996 כלל. בשנת המודל 1997 חודש היבוא ונמכר גם בשנת מודל 1998.

היבוא חודש עם מיאטה NB-FL בשנת המודל 2003 עם אוטומטיות בלבד. לקראת שלהי שנת מודל זו החל היבוא של הידניות. נכנסו לא יותר מ- 10 יח' בשנת מודל 2003. מיאטה NB-FL נמכרה עד שנת מודל 2005 והאחרונות נמכרו לפני כחודשיים. בשנים 2004-2005 נמכרו כחצי אוטו' וחצי ידניות 6 הילוכים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

NA ידועה גם בשם M1 דור ראשון 1989-1998 ידועה גם בשם "שימי תבורי"... עיניים אתה יודע? המיאטה עם הפנסים הקופצים.

NB ידועה גם בשם M2 דור שני 1999-2000 שינוי ראשון עם פנסים קבועים ופתח אובאלי מלפנים כמו בדור ראשון. אין בישראל!

NB-FL ידועה גם בשם M2.5 דור שני וחצי Face Lift השינוי השלישי 2001-2005 מלפנים הפתח מחומש כמו ב 626 וקימורים "שריריים" יותר.

NC המיאטה החדשה מ 2006

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
מה הסיפור? נסר חור בגג עם ג'קסון/סע עם גג פתוח!
מייקל ?

ולפותח הת'רד,

תן לי להבין, חבר שלך רוצה מיאטה, היא מתאימה לו, הוא מתאים לה, אבל הוא לא יקנה אותה כי לא יהיה לך נוח בסיבוב שתקח ממנו באיזה שהוא שלב ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מייקל ?

ולפותח הת'רד,

תן לי להבין, חבר שלך רוצה מיאטה, היא מתאימה לו, הוא מתאים לה, אבל הוא לא יקנה אותה כי לא יהיה לך נוח בסיבוב שתקח ממנו באיזה שהוא שלב ?

דניאל.

אני גם לא מבין ,

כנראה חבר ממש ממש ממש ממש טוב .

• תוכן חדש...