Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, תלמד אנגלית (אם אתה כבר יודע אנגלית, תעבור לשלב הבא.)

אחרי שתלמד אנגלית גש לhttp://www.miata.net ותוכל לגלות הרבה מאוד דברים על המיאטה העתידית שלך

וברצינות: אני 192, רזה, ויושב במיאטה NA ללא בעיות. גם כאשר הגג סגור. אומנם אני יושב טיפה בפיסוק, אך זה לא הפריע לי לנהוג 650 מייל ב8 שעות מהבית עד לגבול טנסי עם צפון קרוליינה :)

מידת נעליים שלי היא 44 ואני מסתדר לא רע עם כל שלושת הדוושות כל עוד אני נועל את האול-סטרס שלי (או כל נעל ספורט אחרת כל עוד היא צרה ובעלת סוליה דקה)...

אז איפה כן תהיה הבעיה:

1. אם אתה רחב (אני מדבר איתך על 100ק"ג על 185ס"מ) תהיה לך בעיית רוחב המושב.

2. אם יש לך רגליים ארוכות וידיים קצרות ביחס לגוף - לא תוכל להגיע לתנוחת ישיבה נוחה

3. תצתרך לשתות פחות בירה - לא תהיה לך מקום לבטן...

מצד שני, ראיתי כבר זוג ששוקל ביחד איזה 500 ק"ג מגיע למפגש המיאטות הגדול בהרי הסמוקי (Miatas at the Tail of a Dragon)...

4. לא תוכל להתקין rollbar מכוון שראש שלך יהיה יותר מדי קרוב עליו :(

בNB יש מושב מרופד יותר, לכן מרחב הראש הצתמצם בכ1ס"ם...לא אמור להשפיע על יכולת שלך לנהוג :) ובכל מקרה, ניתן להגדיל את מרחב הראש ע"י הוצאת חלק מהספוג מהמושב או ע"י וויתור על מסילות הזזה (קיבוע ישר לריצפת הרכב)...

שמעתי כבר סיפור על מישהו, 220 גובה 145 משקל, שהגיע עד לnationals בג'ימיקאנה נוהג במיאטה עם מושב בנוי מכרית ולוח גיהוץ של אישתו :)

פורסם

אני 1.93 , 85 ק"ג , רזה .

ישבתי במיאטה 2005 והרגל השמאלית שלי כל הזמן נתקעה במשענת של יד שמאל ,

ממש לא הצלחתי להעביר הילוכים ( הרגל נתקעה אחרי כל העברת קלאצ' ) כי היא כל הזמן נתקעה לי ...

בנוסף לכך לא הצלחתי להגיע לנוחת נהיגה נכונה.

לגבי הרגל : זה לא עניין של לא נוח ( הייתי יכול לחיות עם לא נוח ) : זה עניין של ממש אי אפשר לנהוג ככה.

אפילו חשבתי לקנות מיאטה ולהסיר את המשענת :) .

פורסם

לגבי הרגל, נסה לנהוג יחף או עם גרביים . בעתיד, עם נעלי נהיגה מיוחדות. אצלי זה פותר את הבעיה.

לנהוג עם נעליים אני נוהג רק מרחקים קצרים מאוד כי אכן זה מפריע

פורסם

עוד פתרון זה באקט. באקט שנבחר בקפידה, עם מיקום שנעשה בשכל יכול להוסיף עוד כמה ס"מ מרווח ראש ורגליים.

פורסם
עוד פתרון זה באקט. באקט שנבחר בקפידה, עם מיקום שנעשה בשכל יכול להוסיף עוד כמה ס"מ מרווח ראש ורגליים.
...המממ נראה לי קצת מסוכן ועוד ברכב פתוח. עם זאת בהתחשב בסיכוים לשרוד התהפכות במיאטה ....:roll:. אז אם כבר באקט! להנות ולמות! :-P
פורסם
אני 1.93 , 85 ק"ג , רזה .

ישבתי במיאטה 2005 והרגל השמאלית שלי כל הזמן נתקעה במשענת של יד שמאל ,

ממש לא הצלחתי להעביר הילוכים ( הרגל נתקעה אחרי כל העברת קלאצ' ) כי היא כל הזמן נתקעה לי ...

בנוסף לכך לא הצלחתי להגיע לנוחת נהיגה נכונה.

אתה גם חושב שג'אסטי זה אוטו יותר טוב מ-106 ראלי ...:roll:

פורסם
אתה גם חושב שג'אסטי זה אוטו יותר טוב מ-106 ראלי ...:roll:

הרבה יותר איכותית ,

נוסעת ממקום למקום עם כמעט 0 תקלות

הנדסת אנוש מעולה , אין בכלל מה להשוות לראלי.

לג'סטי אין מחלות כרוניות.

הראלי כיפית לנהיגה ( אכן רכב נהיגה מעולה ) אבל ממש לא אמינה , ברמה שזה כבר מתסכל.

תוסיף לכך את האיכות הירודה של מוסכי פג'ו / סיטרואן .

אני מוכן לסבול חוסר אמינות הגיונית בשביל רכב ספורטיבי , אבל זה כבר ממש חרא.

• תוכן חדש...