Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, הבנתי, אז זה אבוד לי בנתיים :|

אורן, איזה מכשירים הגיעו ? ראיתי את הטליט 120 שדי דומה ל95 אבל הוא עם מצלמה יותר מתקדמת.

אין מצב שאני לוקח את זה, כל הרעיון הוא לקחת מכשיר פצפון, שנפתח (פליפ או סלייד, לא עקרוני).

הטליט 120 בדיוק באותו הגודל של ה-95.

פונקציות זה לא מה שמעניין אותי, לא מצלמה ולא כל מה שמסביב, אני רק רוצה מכשיר קטן וחמוד כזה.

לעבור רשת ? אין מצב, כבר אמרתי את זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

למה אתה לא רוצה לעבור מרשת פלאפון אם אפשר לשאול?

ועוד שאלה , אם יש לי נוקיה 6100 - יש מצב שאני מדבר דרכו ברשת פלאפון כמו שמישהו ציין כאן צריבה של המספר על המכשיר?

שחר.

פורסם

יש לי 3 יעדי חינם בתוך הרשת, ללא הגבלת דקות (אפשר לעשות אותם מחוץ לרשת, ולשלם רק את ההשלמת שיחה).

יש לי 23 אג' בתוך הרשת למי שלא חינם

36 אג' לכל השאר

משמע, אני מדבר המון, יוצא לי 150 ש"ח בחודש, בסלקום זה היה מגיע ל-400 +

במצב הזה אני בטוח שכמעט כולם כאן היו מעדיפים פלאפון חרא מאשר לשלם כל חודש 400 ש"ח.

פורסם

כמה זיוני שכל בשרשור אחד!

לפלאפון יש מכשירים סלולרים עם sim. לפלאפון אין רשת GSM/UMTS בארץ ולכן הסים הזה פשוט לא רלבנטי. הסים הזה הופך לרלבנטי רק בחו"ל כאשר אין רשת CDMA באותה מדינה ואז הסים של פלאפון מתחבר לרשת GSM שבאותה מדינה ושיש לפלאפון הסכם נדידה איתה.

הסים הזה לא אמור להתחבר לרשת GSM ישראלית (סלקום, פלאפון) אבל יכול להיות מצב כזה ואז החיובים כמובן גבוהים.

ד"א, גם למירס יש מכשירים עם sim עם אותו עיקרון. sim משמש לזיהוי החשבון והמספר של הלקוח מול הרשת לצורך זיהוי וניתוב השיחות ובילינג, אפשר לומר שהוא הלב של המכשיר בלי קשר באיזה טכנולוגיה ושיטת שידור עושה הרשת שימוש.

לפותח השרשור...אם אתה באמת אוהב להחליף מכשירים סלולרים לדברים מעניינים וכו' אני ממליץ לך לעבור לסלקום/אורנג', המבחר ואפשרויות היבוא עצומות לעומת פלאפון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עדיין

מכשיר ה 840 של מוטורולה בעל 2 אפשרויות.

או CDMA

או GSM

יש אפשרות להפוך אותו ל SIM FREE במוקדי השירות של פלאפון או במקומות אחרים.

כשהוא SIM FREE - אפשר להתחבר לסלקום/אורנג'

מתוך אתר פלאפון.

תכונות עיקריות:

משלב טכנולוגיות CDMA ו GSM במכשיר אחד- פלאפון עולמי.

moto_840_big.gif

פורסם

קספר, אני לא אוהב להחליף מכשירים, פשוט לא מרוצה מהמכשיר הנוכחי, ולא מוצא משהו במגוון של פלאפון שירצה אותי.

מי כאן היה עובר רשת, משלם עוד 200-250 ש"ח בחודש, רק בשביל פלאפון יותר מתקדם ונוח לשימוש ? אני לא.

אייל: כמו שנאמר, אין שום מכשיר ברשת שירצה אותי, בטח לא ה840 שהראת.

אין לי בעיה להשאר עם מכשיר ללא סים, אבל אני לא מוצא מכשיר מעניין.

מרוב עצבים על המכשיר הנוכחי כבר חשבתי לבקש אסקיי סליידר קולור, היה לי בעבר ואהבתי.

פורסם
איזה מסלול אתה?

אתה יכול לעבור למסלול חיילים, לשלם 10 ש"ח בחודש ולקבל את הSK SLIDER החדש.

גם קטן, גם נפתח כמו שאתה רוצה, וגם יש לו MP3.

אתה צריך להשים לב שאתה משלם 10 שקל על המכשיר אם אתה עובר את ה50 שקל שלא כלולים במסלול שלך הכוונה שאם יש לך מסלול של 200 דקות אתה צריך לעבור אותם ולהגיע לעוד 50 שקל ורק אז אתה מקבל את הזיכוי.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
עדיין

או CDMA

או GSM

מתוך אתר פלאפון.

תכונות עיקריות:

moto_840_big.gif

זה המכשיר הנ"ל שדיברתי עליו שהתחברתי לחברות אחרות דרך המכשיר ללא סים וחייבו אותי ב"שיחות לחו"ל"

פורסם
יש לי 3 יעדי חינם בתוך הרשת, ללא הגבלת דקות (אפשר לעשות אותם מחוץ לרשת, ולשלם רק את ההשלמת שיחה).

יש לי 23 אג' בתוך הרשת למי שלא חינם

36 אג' לכל השאר

משמע, אני מדבר המון, יוצא לי 150 ש"ח בחודש, בסלקום זה היה מגיע ל-400 +

במצב הזה אני בטוח שכמעט כולם כאן היו מעדיפים פלאפון חרא מאשר לשלם כל חודש 400 ש"ח.

איך קיבלת הצעה כזאת?!?!

אני לקוח עסקי , לפני 4 ימים רכשתי פלאפון של רשת פלאפון .

העסקה הייתה 40 דקו חינם לכל הרשתות , ואחכ 48 אג' לדקה.

שחר.

פורסם
איך קיבלת הצעה כזאת?!?!

אני לקוח עסקי , לפני 4 ימים רכשתי פלאפון של רשת פלאפון .

העסקה הייתה 40 דקו חינם לכל הרשתות , ואחכ 48 אג' לדקה.

זה בעקרון מבצע לעובדי פלאפון וקרבה ראשונה בלבד.... גם לי יש אותו .. יוצא לי 2 שקל חשבון ו 1512 דקות דיבור ;)
פורסם
עדיין

או CDMA

או GSM

מתוך אתר פלאפון.

תכונות עיקריות:

moto_840_big.gif

אחלה, ברגע שאתה עושה למכשיר simfree ושם סים של פרטנר/סלקום אתה עובד על הרשת שלהם בלי קשר לרשת של פלאפון, אתה גם לא יכול להיות זמין בשתי הרשתות בו זמנית, או פלאפון או פרטנר/סלקום.

בקיצור, ה-sim של פלאפון רלבנטי רק בחו"ל.

ד"א, ה-A840 זה המכשיר היחידי שבו הייתי נוגע אם הייתי נאלץ להיות לקוח של פלאפון...מכשיר טוב מאוד!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תקשיב ותקשיב לי טוב שלא תחשוב על לעשות את הטעות שאני עשיתי !!!

תמיד הייתי בדעה שמוטורולה זה חרא של חברה ומכשירים עוד יותר עד ש.... הופ הופיע הפלא הזה אמרתי לעצמי יכול להיות שהנה הם התשנו אולי יש להם בכל זאת משהו טוב.

לאחר יומיים המכשיר היה כבר בחברה ולקחתי פלאפון אחר.

• תוכן חדש...