Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבות גורליות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל רכב ומה לעשות...

ובספו של דבר גם רוב חברי המיפגשים למניהם לא בדיוק יודעים לנהוג יותר טוב מהערסים ...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

נתחיל מההתחלה.

1

אם האוטו יפה ושמור - תבקש בנימוס לפרק את המערכת ותיתן עד 2000 מעל למחירון.

כל זה תופס אלא אם( ואני מקווה שאני קצת מבין - אני עובד בזה רק 5 שנים...):

1 אם האוטו מעל יש שניה - לברוח כמו מאש. ברגע שהיד שלישית או (RUN FOREST) רביעית, אז אין יכולת למכור אח"כ. אף אחד לא אוהב להתחתן עם זונה... למרות כל הסיפורים (אני רופא ובכלל רציתי 1400) אף אחד לא נוהג על המכוניות האלה בעדינות.

מעבר ליד שניה הסיכוי שכל הטיפולים בוצעו כראוי אצל מוסכים מורשים שואף לאפס. לא חסרות קומבינות על קומבינות (תשאל מישהו 8) שהתקשר אלי היום וסיפר שיש לו אינג'קטור אחד של 1600 באוטו ושלושה של 2000). אתה תיפול לבור בלי תחתית.

2 אם יש בו שיפורים כלשהם - קוסמטיים או לביצועים, בדוק מי ביצע אותם. נסה לשוחח איתו כדי להבין איך תוכל לטפל ברכב בצורה היעילה ביותר. תן כ 30% מעלות השיפורים.

2 אם אתה מעוניין ב S16, קנה אותה ושיהיה במז"ט. זה אוטו פצצה ועם מספר משחקים לא יקרים תגיע להספק נאה שיהווה אתגר ליכולות השילדה המופלאה הזאת.

3 אם הגעת עד כאן, סימן שלא נרדמת... יופי!! זה החלק שאני אוהב.

קח את הוולקן שלך.

יש לה 123 כ"ס וחרא של מנוע. המנוע שלך זהה לחלוטין ל S 16 עד קו הראש. יש לך BORE ו STROKE מרובע לחלוטין, מה שאומר שהמנוע לא שש לעלות בסל"ד (אבל יש לו מומנט).

אם תשפוך הרבה כסף על עבודת פורטינג טובה וקמשפט חם ושאר תופינים, תפיק בערך 150 כ"ס בהשקעה של כ 10000 ש"ח.

לא כדאי.

יש לפניך 3 אופציות:

1 להביא ראש של S16 ולהלביש אותו על המנוע שלך. מנועי S 16 זולים מאוד בשוק המנועים המשומשים וקל להשיג אחד ב 2500 - 3000 ש"ח.(מנוע MI 16 עולה כ 6000 שקלים).

זה טירטור לא קטן שעלול להסתיים רע.

2 להביא מנוע S 16. כפי שציינתי , עקב ביקוש נמוך והנטייה להחליף במנועי MI תוכל למצוא

מנועים כאלה בכל מוסך פיז'ו סיטרואן שמשפר מכוניות. לי יש גם אחד שחבר שלי הוציא מה 306 שלו. הוא ישמח להגיד לו שלום ב 2000 שקל. (אני מתפדח להביא את המנוע הביתה, רק סיימתי שיפוץ ויהרגו אותי, אז הוא יושב בינתיים אצל חבר שלי במיקלט...).

המנוע הזה לא כ"כ אוהב שיפורים ואין לו סליווים, כך שלא הייתי כ"כ טורח, אבל מה שכן, שים עלין סעפת יניקה של MI 16 וסעפת פליטה של MI 16 ויש לך קפיצה של 17 כ"ס. זה מביא אותו לבערך 160 כ"ס שזה מאוד מכובד.

3 להביא MI. המילה הזאת... אם איי שש ע-ש-ר-ה...

נפח- 1900.

שסתומים - שישה עשר - סגסוגת סודיום.

יניקה - אלומיניום עם 2 אורכים משתנים

פליטה- סעפת 4 ל1 מקורית בעבודת יד(!!!)

קמשפטים- חמים מהמפעל!!!

ראש- כ"כ יעיל שעד היום טוענים בחברות כגון ECOSSE שקשה מאוד לבצע בו פורטינג.

הספק- 158 כ"ס. ניתן בקלות לטפס ל 200 ואפילו יותר.

הMI עשוי אלומיניום ולכן הוא הרבה יותר קל. ההתנהגות גם תשתפר.

אז יש לנו בינתיים השקעה של בין 4000 ל 8000 שקלים ויש לך בין 140 ל 160 כ"ס.

מיתלים -

קודם כל, קנה זוג תושבות אחוריום של פיז'ו ספורט (בערך 1500 שקל) שמבטלות את ההיגוי האחורי.

אח"כ יש עוד 2500 שקלים (בערך) ל 4 קוני ועוד 1500 לקפיצים והנמכה.

סה"כ יש לנו 10000 שקל.

עכשיו תעשה את החשבון.

ה 306 יותר יפה לטעמם של רבים (וגם שלי), אבל השילדה כמעט זהה.

מכאן והלאה זה שיקול שלך. וד"א, אל תפחד מהשתלת מנוע, זה מין מחסום פסיכולוגי מטומטם כזה (שגרם גם לי להשקיע הון במנוע המקורי) וכל מי שעבר אותו והשתיל מנוע יסביר לך שזה בכלל לא מסובך (ובעזרתו של דרור מפיז'ו סיטרואן, זה גם חוקי).

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומרררר, כרגיל אתה :king:

מישהו מכיר פסיכולוג טוב :?::?::?: , אני צריך להתגבר על מחסום פסיכולוגי מטומטם :wink: , כזה שיאפשר לי תא מנוע כזה:

polovr6.jpg

כולה תוספת של בערך 250 כ"ס ו34 קג"מ למה שיש לי היום, לא משהו רציני :wink:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

ירון, ירון, ירון :!:

תמצא כבר משהו שלא מתפרק שהוא עובר את ה70 קמ"ש ותפסיק לנגס :wink:

אה, ואתה יותר ממוזמן למצוא לי אחת :!:

בימר 6 צילידרים קופה - E30 או E36 עד שנת 93.

דרך אגב, נמכרה בסופ"ש הזה קררה 3.2 מודל 84, מלוח ידיעות אחרונות. התקשרתי בשישי, היא נמכרה כבר.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

אגב ערן, הקררה המדוברת נמכרה לבחור מאשקלון.... יוצא לי לראות אותה הרבה פה

קררה קבריולט פחות או יותר לבנה שנת 84

הבנתי שהיא נמכרה בכ-44k (כן כן כמו התוסף :p )

יובל.

פורסם

יש סיכוי שאנחנו לא מדברים על אותה אחת?

או שאולי אני טועה במחיר

בכל מקרה, שיתחדש, היא מאוד יפה

אם יצא לי אני אצלם אותה בהזדמנות נראה אם מדובר על אותה אחת

יובל.

פורסם
ירון, ירון, ירון :!:

תמצא כבר משהו שלא מתפרק שהוא עובר את ה70 קמ"ש ותפסיק לנגס :wink:

אה, ואתה יותר ממוזמן למצוא לי אחת :!:

בימר 6 צילידרים קופה - E30 או E36 עד שנת 93.

דרך אגב, נמכרה בסופ"ש הזה קררה 3.2 מודל 84, מלוח ידיעות אחרונות. התקשרתי בשישי, היא נמכרה כבר.

הלו הלו... בעוד אנחנו ישבנו בבית קפה ההוא בהרצליה אבא שלי עשה "קניות" בכמה בתי עסק שהזמנתי אותו אליהם מראש בארה"ב... מי מכיר את חברת "הולי"?

נ.ב- האוטו שלי עובר את ה70 קמ"ש.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני מכיר את חברת "הולי".. הם מייצרים מאיידים עם 2 עד 4 לועות יניקה בשביל מנועי V8 (בעיקר) של מכוניות שרירים וג'יפים עתירי כוח.

תגיד, ירון, אני מדמיין, או שיש לך אסקורט "נצרת" 4 דלתות...

מה לעאזל תעשה עם קרבורטור הולי? תציף את המנוע עד שהפלאגים יהפכו לפחמים?

רק מהמשקל של הקרבורטור ייגמרו לך קפיצי הג'לי (מייד אין נצרת, מקום הולדתו של ישו) מקדימה. דווקא מאחור האוטו שלך די מתאים למטען כבד- יש לו קפיצי עלים... :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני מכיר את חברת "הולי".. הם מייצרים מאיידים עם 2 עד 4 לועות יניקה בשביל מנועי V8 (בעיקר) של מכוניות שרירים וג'יפים עתירי כוח.

תגיד, ירון, אני מדמיין, או שיש לך אסקורט "נצרת" 4 דלתות...

מה לעאזל תעשה עם קרבורטור הולי? תציף את המנוע עד שהפלאגים יהפכו לפחמים?

רק מהמשקל של הקרבורטור ייגמרו לך קפיצי הג'לי (מייד אין נצרת, מקום הולדתו של ישו) מקדימה. דווקא מאחור האוטו שלך די מתאים למטען כבד- יש לו קפיצי עלים... :lol:

א. נכון

ב. נכון

ג. לא נכון

ד. לא, בדרך פילטר או שניים של "גרין" (ככל הנראה שניים קטנים במקום אחד גדול), ומערכת פליטה של "ג'אנספיד" (4-1 כמובן).

ד. לגבי קפיצי הג'לי, העניין יטופל בהמשך.

נ.ב. תומר, אתה מכיר חברה שעושה הזמנות דרך האינטרנט לספייסרים במידות לפי דרישת הלקוח?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...