Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך מגבר בעל 4 יצאות...

לגבי איזה תבדוק באינטרנט, תגיד מה בחרת לך, לפי התקציב שלך, ואנחנו נגיד לך טוב או לא טוב.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי - בהסבר על רגל אחת אני יכול להגיד לך ש:

א. אתה דווקא צודק בכיוון המחשבה שלך. (לגבי חיבור ההספקים)

ב. יש לך שלוש אפשרויות שונות לבחירת סט-אפ המגברים שלך

קודם כל, על מנת להניע זוג רמקולים של 80 וואט RMS ועוד זוג קומפוננט של (נגיד במקרה של הפולס) 100 וואט RMS, אתה תצטרך עוצמה של כ75 וואט לערוץ (בד"כ מסמנים את זה ככה: 75X4 Watt RMS, at 4 ohms), כי הכלל אומר שזה לא נורא אם המגבר קצת חלש מהרמקולים, אבל אם המצב הפוך בצורה ניכרת (נגיד רמקולים של 100 וואט אבל מגבר של 150, אז זה הופך לסכנה שהרמקולים ישרפו)

העניין של 4 אוהם זה עניין של התנגדות הרמקולים לזרם חשמלי - לזה אני לא אכנס, אבל אציין רק שרוב הרמקולים שאתה קונה לרכב - יהיו בהתנגדות 4 אוהם.

יש לך שתי אפשרויות עיקריות (יש עוד כמה עם התחשבות בסאב, אבל זה לא אקטואלי):

1. אתה יכול להתקין שני מגברים של שני ערוצים כל אחד (מגבר אחד של 80X2 ועוד מגבר של 2X100)

2. אתה יכול להתקין מגבר אחד עם 4 ערוצים (כל ערוץ 75 וואט)

אני במקרה כזה - הייתי בוחר את ה4 ערוצים - כי זה חוסך לך כמות ציוד בבגאז', וחיווט מיותר.

אל תהסס לשאול שאלות - בשביל זה כולנו כאן! :wink:

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...