Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיים עדיין האינפיניטי בדיוטי ?

אם יש לו איזה שהיא אחריות , הייתי מעדיף אותו במחיר הזה .

אם אין , והמגבר במצב טוב , ותקין לגמרי , אז זה אכן קניה טובה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש מחסור גדול באינפינטי..... חודש שעבר הייתי בדיוטי פרי והמנהל חנות אמר שהוא לא יודע אם יגיע עוד מלאי.....

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שלקח הרבה זמן לענות הרבה זמן לא הייתי פה,

כן ראיתי ב1000 אצל בן אדם שגר במושב והרבה בפורום מכירים אותו.

יש הטוענים שהו מוכר מוצרים מחודשים ויש אומרים חדשים והוא נותן אחריות כמו גדול ו3 חברים שקנו אצלו היו מרוצים עד עכשיו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש הטוענים שהו מוכר מוצרים מחודשים ויש אומרים חדשים והוא נותן אחריות כמו גדול ו3 חברים שקנו אצלו היו מרוצים עד עכשיו

טוב שאתה אומר מרוצים ממנו עד עכשיו, לא רוצה להשמיץ אני לא מכיר אותו אותו ולא יודע מה הוא מוכר. הוא יכול גם להבטיח אחריות 6 שנים, צריך לראות מה קורה במקרה של תקלה.

לכולם פה נפתחות העיניים ונסגר הכיס בגלל שאפשר להשיג בדיוטי פרי ב 200$, אני לא מבין מה הקשר. אני קניתי סט קומפוננט של DLS ב1700ש"ח בתאילנד, בארץ הוא נמכר סביב 3500 ש"ח, אז מה זה אומר? וקניתי גם אלפיין 9855 ב 350$ בארה"ב. ובאותה תקופה הוא נמכר בארץ ב 3500ש"ח. אז מה לא שווה לקנות אותו בנגיד 2000 ש"ח רק בגלל שאפשר להשיג אותו בארה"ב חדש ב 1700 ש"ח?

בקיצור לא לכולם יש אפשרות לקנות בדיוטי פרי.

אני חושב ש700 ש"ח זה מחיר זול ליד שנייה, בהנחה שהוא במסגרת אחריות ובמצב טוב.

פורסם

700 ש"ח למגבר JBL משומש זה מחיר טוב, כמובן כתלות בזמן השימוש והאם יש\אין אחריות.

בפועל מספיק עם ההשוואה בין הדיוטי לארץ, הדיוטי פרי זה לא חנות סטנדרטית ולא לכל אחד יש גישה לחנות הזאתי.

בפועל מחירו של הJBL הנ"ל הוא 1400-1500 ש"ח בחנויות בארץ, מי שרושם לכם 1000 ש"ח הוא שקרן\רמאי\הוזה\סתם מנסה למשוך לקוחות.

ולכן לשלם 50-55% ממחיר של חדש על מגבר משומש זה נשמע לי מאוד הגיוני וראלי...

שאתם הולכים וקונים כוסית משקה בפאב , אתם גם הולכים ומחשבים כמה זה עולה לברמן? או כמה זה עולה בדיוטי פרי?

הרי ברור שאחרי 3-4 כוסיות בפאב, כיסיתם מחיר עלות של אותו בקבוק בדיוטי...אז מה.? נפסיק לשתות בפאבים?

לא, פשוט נפסיק להתבכיין...

under construction..

פורסם

אם יש למכירה מגבר כזה בסביבות המחירים האלה אשמח לדעת על כך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

700 ש"ח זה מחיר מצויין ליד שניה במצב טוב...

אני מכרתי את אותו המגבר ב-950 ש"ח (לא יצא מהאריזה)..

לכל החכמים שראו אותו ב-1000 ש"ח חדש... קישור בבקשה?

• תוכן חדש...