Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לחברת הביטוח של אבא שלי להוסיף לביטוח שלו ביטוח חובה על נהג צעיר

עכשיו *** עריכה - אין צורך לכתוב "עכשיו" בתחילת משפט ***היא לקחה ממני תדף *** עריכה - תדף = את הדף *** ביטוח הישן והביא חדש. אין הבדל בכלל בדפים האם יכול

להיות שהיא עבדה עליי? כי שאלתי אותה כמה פעמים והיא אמרה שהיא סידרה הכל? יש מצב

שהיא סידרה אותי....!?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

לדעתי זה ככה. אני גם בדקתי את הנושא - בדיוק שקנינו רכב חדש והיה צורך לבטח - בדיוק בסוף לימודי הנהיגה סמוך לטסט , על הדרך כבר ביטחו אותי ואת אחי על האוטו , היה תוספת מחיר אבל לא כתוב כלום בסעיפי הביטח , וגם לא סעיף מיוחד מאחורה , אני זוכר רק משהו על כל נהג שזה זה נהג חדש אני חושב.

בכל מקרה לשם הסר ספק ביררנו מול הסוכן והוא אמר שככה זה ואנחנו מבוטחים.

פורסם
לדעתי זה ככה. אני גם בדקתי את הנושא - בדיוק שקנינו רכב חדש והיה צורך לבטח - בדיוק בסוף לימודי הנהיגה סמוך לטסט , על הדרך כבר ביטחו אותי ואת אחי על האוטו , היה תוספת מחיר אבל לא כתוב כלום בסעיפי הביטח , וגם לא סעיף מיוחד מאחורה , אני זוכר רק משהו על כל נהג שזה זה נהג חדש אני חושב.

בכל מקרה לשם הסר ספק ביררנו מול הסוכן והוא אמר שככה זה ואנחנו מבוטחים.

כנראה שבסעיף "כל נהג" בחברת הביטוח הזו מכלילים גם נהגים חדשים ונהגים צעירים.

הייתם בחברת הביטוח, חתמתם על טפסים גם בררתם בטלפון וקיבלתם את אותה התשובה, לא מאמינה שבחברת ביטוח יקחו את הסיכון בנושא כזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא מאמינה שבחברת ביטוח יקחו את הסיכון בנושא כזה.

ל'

למה את מאמינה שהם לא יקחו סיכון?

הם גובים כסף על הביטוח בזמן שהוא לא קיים, רווח נקי שלהם.

אצלי בבית הופסק הביטוח לאחד הרכבים בגלל טעות של הבנק שלא קיבל את ההוראת קבע, בפועל הביטוח הופסק ורק לאחר 4 חודשים שהמשיכו לגבות כסף אחרי הטעות בבנק נזכרו להתקשר ולהגיד שהביטוח כבר 4 חודשים לא בתוקף בגלל אותה הבעיה שבחודש ההוא הם לא קיבלו כסף.

הכל אפשרי היום, ואני לא יודע עד כמה נכון או לא אבל כשפניתי לכמה סוכני ביטוח וציינתי בפניהם שקיבלתי הצעות לחובה זולה יותר בהרבה מהם לנהג צעיר הם התחייבו שמדובר בתרמית ולא קיים ביטוח כזה זול לנהג צעיר ובשעת הצורך אני לא מכוסה בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי מה שידוע לי, במרבית (אם לא רוב) החברות זה ככה.. אין סעיף מיוחד לנהג חדש..

אנחנו פשוט ביקשנו טופס חתום מהסוכן שמאשר שבתאריך XX.XX.XXXX הוסף ביטוח חובה לנהג חדש (במקיף זה כן מצויין).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב,

החלטתי להקפיץ כדי לא לפתוח שרשור חדש באותו הנושא.

לעניינינו:

היום קיבלתי את רשיון הנהיגה ליד (נשאר רק לשלם)

השאלה היא כזאת:

האם אני יכול לנהוג ברכב (עם המלווה) ללא ביטוח נהג צעיר\חדש

(זאת אומרת - האם הביטוח של המלווה מכסה אותי?)

או שאני חייב לעשות ביטוח נהג חדש צעיר וכו'?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אה הא, תודה.

את האגרה בוודאי שחייבים לשלם, מחר :)

אוקיי ועכשיו מתעוררת אצלי שאלה נוספת,

הביטוח אצלנו הוא מהעבודה של אבא שלי, הם מחדשים את הביטוח כל שנה קלנדרית (משמע 01\01\06 )

אני שואל, האם זה אפשרי\משתלם לעשות ביטוח רק לתקופה של ה3 שבועות הקרובים?

כי אבא שלי חידש את הביטוח באמצע השנה כשאמא שלי הוציאה רשיון, השאלה היא האם יש טעם לעשות ביטוח לחודש..

מקווה שהבנתם את הבלאגן

תודה מראש.

דני - שמחכה סוף סוף להתחיל ללמוד נהיגה אחרי שסיים ללמוד "איך עוברים טסט"... :|

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...