Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 940 GL או GLE ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להציע לי איזה אוטו כדאי לרכוש, וולוו 940 GL מנוע 2000 סמ"ק או דגם GLE מנוע 2300 סמ"ק ? מה שחשוב לי הוא אמינות הרכב והמצב המכני של הדגמים.

ומה היא צריכת הדלק של שני הדגמים?

פורסם

אמנם עבר זמן רב, אך נהגתי על שניהם. ה- 2.0L עגלה, המרכב כבד עליה, וה- 2.3L [טורבו?] הרבה יותר זריזה, ועדיפה.

GLE.

dirty old man

need love too

פורסם

הטורבו מגיע במנועי ה-2000 סמ"ק ומייצר 155 כח סוס.

עגלה הוא בטוח לא.

הנתונים מתייחסים לוולוו 940 96.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

כמי שהיו בעלותו כל המנועים נטולי הטורבו.

2000 עד שנת 95 כולל - לא לגעת זאת עגלה מתה ששותה הרבה דלק (יותר מה-2300)

גירסת ה-2000 מ-96 אכן בעלת כוח הרבה יותר גדול (אפילו יות מה-2300) אך הכוח מושג בסל"ד גבוה והבלאי במנועים האלה הוא גבוה הרבה יותר מהבלאי במנועי ה-2300.

אין לי מושג מאיפה הידע של זאהר שמנוע ה-2000 יותר אמין - אצלי על כל פנים הוכח ההיפך (ועל ה-2300 עשיתי 170000 לעומת 75000 בלבד על מנוע ה-2000)

שים לב!

בכל גירסאות ה-GL יש מנוע 2000, אבל GLE אינו בהכרח בא עם מנוע 2300 (יש GLE עם מנוע 2000)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה.

השאלה שלי הייתה לגבי רכבי הוולוו נטולי הטורבו. עד שנת 95.

אז בפה אחד אני רוצה לשמוע שוב חבר'ה איזה אחד עדיף מבחינת אמינות/מצב מכני ואם אפשר לציין מה היא צריכת הדלק שכל גדם צורך?

פורסם

ברשותי וולוו GLE 2,3cc סטיישן ללא טורבו הרכב עבר מעל 220000ק"מ רכב אמין ביותר צריכת דלק סבירה סביב 8.5-9 ק"מ ליטר עירוני +בין עירוני רכב נוח מפואר יציב בטוח מרווח ונדרש (7 מקומות) מה אוד אפשר לבקש מרכב.

פורסם

1 ל 8.5 בתוך העיר (בטח תאמר שזה עם מזגן גם) ?! צריכת דלק מצויינת, לשכן שלי יש וולוו שנת 92 , הוא תמיד בוכה לי שהרכב שלו שותה 1 ל 5-6 בלי מזגן,וזה לא סטיישן.

לפי מה שאני יודע, הוולוואים מסוף שנות ה 80,תחילת 90, הם מטחנות דלק.

פורסם
1

שותה בטח שותה אבל על נוחיות משלמים , סע בסלון ושלם , אין לך אל תקנה ותבכה .

וולוו 740 2000 שותה 5-6 ק"מ לליטר באילת תמיד עם מזגן ועליות/ירידות .

עיר קטנה תקציב זניח לדלק/נוחות.

אז פעם וולוו תמיד וולוו מי שניסה יבין .

יואב

פורסם
1 ל 8.5 בתוך העיר (בטח תאמר שזה עם מזגן גם) ?! צריכת דלק מצויינת, לשכן שלי יש וולוו שנת 92 , הוא תמיד בוכה לי שהרכב שלו שותה 1 ל 5-6 בלי מזגן,וזה לא סטיישן.

בחור יקר

הדגמים משתנים ואיתם גם שינויים טכניים שמניבים יעילות וניצול של מנוע וגם חסכון בדלק . לשכן שלך יש כנראה דגם שונה אם מנוע שונה ולכן צריכת הדלק אצלו גבוהה יותר , אגב שככתי לציין שצריכת דלק מורכבת מעוד גורמים כמו למשל מבנה הרכב, משקל כולל ברכב ,לחצי אוויר בצמיגים , טיפול נכון ובזמן של הרכב ואופן נהיגתו של הנוהג ברכב.

בנהיגה נכונה יכול הנהג לחסוך כ- 10% בצריכת הדלק במיוחד במכוניות בעלי נפחי מנוע גדולים.

כן שכחתי צריכה זו כוללת הפעלת המזגן.

• תוכן חדש...