Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם מתקין אתמול בירושלים והוא אמר לי שה9855 מכיל פונקציות שלא קימות ב9835 כמו שליטה באקוליזר לכל רמקול ועוד מספר דברים נוספים.

זה נכון או סתם חארטה? האם ב 100 אחוז אותן פונקציות קימות? מה הערך הנוסף ב9855 חוץ מהמקשי תאצ?

פורסם

מה שאני יודע זה

תצוגה שונה

ופס מגע

ולמען האמת ה 9835 דווקא יותר יקר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

>>>>

דיברתי עם מתקין אתמול בירושלים והוא אמר לי שה9855 מכיל פונקציות שלא קימות ב9835 כמו שליטה באקוליזר לכל רמקול ועוד מספר דברים נוספים.

זה נכון או סתם חארטה? האם ב מאה אחוז אותן פונקציות קימות? מה הערך הנוסף ב9855 חוץ מהמקשי תאצ?

פורסם

9855 ו9835 זהים ההבדל היחיד הוא ה"גלייד טאץ'" אותו פס מגע דיי מרגיז שאלפיין החליטו לשים בו

אם אתה משיג 9835 לך על זה גבר....אם לא ה55 יעשה אותה עבודה בדיוק

53\33 לא הייתי נוגע - מצטער מאוד אבל לשים 2500 שקל (בערך - למי שקונה בארץ) על פאנל שהתצוגה שלו יותר גרועה מתצוגה של "SUPER MAGNIV SOUNDE" תוצרת אפגניסטאן - לא בא לי טוב בכלל!

פורסם

יודנאי קופה דיבר איתי לפני הקניה, הוא רכש מחול ממש בזול.....אנשים , שוחטים אותנו פה בארץ על האלפיינים המ*דיינים האלו !

אם אני לא טועה , עלה לו בסביבות ה279 דולר = -+ 1200 שקל ! ! !

במחיר הזה בארץ 7750 של פיוניר לא נכנס לתקציב.

חבל שבארץ הוא נמכר ב2500 .....:mm_nah::nono:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150395

• תוכן חדש...