Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף לרכב אספנות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשורה (?) חדשה (???)

יש דבר כזה שניקרא ביטוח מקיף לרכב אספנות...

(אני פשוט זוכר שמישהו כאן שאל וחיפש, אז הנה, למיתעניינים...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חדשות דיי טובות. לפחות זה מכסה את הפחד מגניבות.

העסק גם לא יוצא כ"כ יקר, 1000 ש"ח אם הרכב שלך שווה 50K ש"ח, לפי דעתי הסכום הזה שווה את השקט הנפשי.

V8, במקרה של פגיעה רגילה ולא טוטאל לוס בד"כ החברות נותנות סיוע משפטי ללקוח בשביל לקבל פיצויים מהרכב הפוגע (שבד"כ מדובר בסכום פיצויים של כמה אלפי שקלים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי מה הולך המחיר של הביטוח?

כאילו אני מאמין שכול אוטו יש לו מחיר ביטוח אחר, אבל על-פי אלו נתונים זה נקבע...?

תודה

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

יודעים מה? אני חייב להגיד משהו כי זה פשוט מרתיח אותי.

למי שיודע או לא יודע, אני שותף ומנהל בסוכנות הביטוח GCI - Globe Classiccar Insurance.

הסוכנות שלי מבטחת כבר למעלה משנה וחצי ביטוח מקיף בדיוק בתנאים הרשומים בידיעה לכאורה (שריפה, גניבה ותאונה טוטאל-לוס). למה לכאורה? זהו שימוש לרעה בידיעה לצרכי פרסום, אם ע"י עיתונאי/כתב שקיבל על-כך כמה שקלים ואם היה הוא תמים ואכן, חשב שזו הפעם הראשונה שיש כזה ביטוח, היה צריך אותו כתב/עיתונאי לבצע בדיקה/תחקיר או אפילו, פשוט מאוד, לרשום מgoogle - ביטוח מקיף למכוניות קלאסיות. יותר פשוט מזה?

GCI לא שמרה בסוד את נושא הביטוח, ישנם פרסומים במגזיני רכב, אתרי אינטרנט, פלאיירים אשר חולקו במועדון החמש, מועדוני רכב שונים ועוד. מזה שנה וחצי, כאמור.

כוכב שביט "זיהתה את הבעיה בקרב האספנים, גיבשה בעבורם פתרון ביטוחי". יכול להיות, אך שנה וחצי מאוחר מדי. לא לוקחים קרדיט על זיעה ועבודה קשה של אחרים! להצטרף, בבקשה, להיות קולגות, בבקשה, להתחרות, בבקשה, לא להתיימר להיות חלוצים!

זהו פרסום זול ועלוב, לא פחות, לא יותר, הגבתי ב-NRG בנימה "נעימה" לא פחות. אם יפרסמו את תגובתי, אשמח לראות מה תהיה תגובת ה"כתב".

אני לא אפרסם כאן קישור לאתר של GCI, כדי שלא יחשבו שאני מנסה לפרסם, אך שם, ניתן לראות ששירות זה היה קיים כבר זמן רב.

לא נחמד פתאום,

ליאור.

עריכה: חמדה גלט-פבריקנט , סוכנת ביטוח מצוינת ומכרה ותיקה, אף הקדימה והייתה חלוצה בביטוח רכב אספנות - גניבה + שריפה. אנו ב-GCI הוספנו את נושא התאונה-טוטאל לוס.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בידיעה יש המון אי דיוקים, אז כמה דברים ביטוח לרכב אספנות

1. כל סוכנות ביטוח תעשה ביטוח חובה לרכב אספנות בהנחה של 75 אחוזים, משום שזוהי תקנה שנקבעה על יד ועדת הכלכלה של הכנסת.

2. לא מעט סוכנויות נותנות הרחבות מסוימות לביטוח צד שלישי ברכב אספנות.

3. בעבר בדקתי את הצעת הביטוח של כוכב שביט, וקיבלתי גרסא אחת מאחת הפקידות, וגרסה סותרת מהבעלים. זה היה כאשר ירדתי לפרטי הפוליסה, בהרחבות שלה, דוגמת ביטוח שמשות (מוכרים לרכב אספנות פוליסה לשמשות המכסה רכב עד גיל 20 !). כמובן שלא הסכימו לשלוח לי דוגמת פוליסה על מנת שאוכל לעשות את הבדיקה עד הסוך.

4. ביטוח מקיף הוצע בעבר על ידי חמדה גלאט, והיום כאמור מוצע כבר תקופה ארוכה על ידי GCI

5. כוכב שביט נכנס למועדון החמש במכרז לא תקין. בעבר כאשר עדיין הייתי חבר במועדון החמש, עליתי על העניין, שכוכב שביט הוכרזה כסוכנות ביטוח לחברי המועדון למרות שסוכנויות אחרות הציעו תנאים יותר טובים. הנושא "נמרח" אז בוועד של מועדון החמש, במקום לסיים את הבדיקה ולצאת במכרז מסודר מחדש.

6. מי יודע להגיד לי מה גבול ההשתפות העצמית לרכב אספנות ובאיזה תנאים יש ביטול השתתפות עצמית אצל כוכב שביט ?

7. בקראיה של הידיעה, אני רואה כי הפרמיה מחושבת כשני אחוזים משוויו של הרכב על פי מחירון לוי יצחק. עכשיו תגידו לי דוגרי, איזה מכונית אספנות מופיעה במחירון של לוי יצחק???

אני מגיע למסקנה אחת: מדובר במודעת פרסום המלאה אי דיוקים. הזהרו מפרסומים כאלו. יש הרבה סוכנויות ביטוח טובות יותר.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
יודעים מה? אני חייב להגיד משהו כי זה פשוט מרתיח אותי.

ליאור איש יקר! אל נא ירתח כבודו. להתרגז = להתעצבן על טיפשותם של אחרים.

למי שיודע או לא יודע, אני שותף ומנהל בסוכנות הביטוח GCI - Globe Classiccar Insurance.

הסוכנות שלי מבטחת כבר למעלה משנה וחצי ביטוח מקיף בדיוק בתנאים הרשומים בידיעה לכאורה (שריפה, גניבה ותאונה טוטאל-לוס). למה לכאורה? זהו שימוש לרעה בידיעה לצרכי פרסום, אם ע"י עיתונאי/כתב שקיבל על-כך כמה שקלים ואם היה הוא תמים ואכן, חשב שזו הפעם הראשונה שיש כזה ביטוח, היה צריך אותו כתב/עיתונאי לבצע בדיקה/תחקיר או אפילו, פשוט מאוד, לרשום מgoogle - ביטוח מקיף למכוניות קלאסיות. יותר פשוט מזה?

GCI לא שמרה בסוד את נושא הביטוח, ישנם פרסומים במגזיני רכב, אתרי אינטרנט, פלאיירים אשר חולקו במועדון החמש, מועדוני רכב שונים ועוד. מזה שנה וחצי, כאמור.

כוכב שביט "זיהתה את הבעיה בקרב האספנים, גיבשה בעבורם פתרון ביטוחי". יכול להיות, אך שנה וחצי מאוחר מדי. לא לוקחים קרדיט על זיעה ועבודה קשה של אחרים! להצטרף, בבקשה, להיות קולגות, בבקשה, להתחרות, בבקשה, לא להתיימר להיות חלוצים!

זהו פרסום זול ועלוב, לא פחות, לא יותר, הגבתי ב-NRG בנימה "נעימה" לא פחות. אם יפרסמו את תגובתי, אשמח לראות מה תהיה תגובת ה"כתב".

אני לא אפרסם כאן קישור לאתר של GCI, כדי שלא יחשבו שאני מנסה לפרסם, אך שם, ניתן לראות ששירות זה היה קיים כבר זמן רב. ליאור אתה לא רוצה לפרסם כאן לינק לאתר שלך אז אני אעשה זאת במקומך למען אילו מביניינו שאינם יודעים זאת. תחרות זה דבר הוגן, רצוי ולגיטימי.

לא נחמד פתאום,

ליאור.

עריכה: חמדה גלט-פבריקנט , סוכנת ביטוח מצוינת ומכרה ותיקה, אף הקדימה והייתה חלוצה בביטוח רכב אספנות - גניבה + שריפה. אנו ב-GCI הוספנו את נושא התאונה-טוטאל לוס.

רצ"ב קישור לסוכנות הביטוח GCI

http://www.gci.co.il

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...