Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה כללית בנושא רפידות בלמים. כשה מחליפים רפידות אז יש את הרפידות הפנימיות שיש עליהן מען פחית או פין, והחצוניות שאין עליהן כלום. אז מה קורה אם מרכיבים אותם הפוך (מרכיבים בכח בלי להסתכל)? כי הרי לא סתם יש ביניהן הבדל.

אני שואל כי אצלי לפני חודש הרכיבו רפידות ודיסקי בלימה(תחליפי במוסך פרטי). ועקב רעש בפניות שמאלה ובלימה ממש לא איכותית(האתי צריך להפעיל המון כח בשביל לבלום), היום הסרתי גלגל וראיתי שהם עקמו לי מעין חתיכת פח שיושבת בצמוד לדיסק בלימה ולכן היה הרעש,

וכמו כן הפינים של הרפידות מעוכים בכולם כי הרכיבו רפידות הפוך. שמתי רפידות מקוריות מפיאט וההבדל בבלימה הוא עצום (נגיעה קלה והרכב בולם)

פורסם

ענית לשאלה בעצמך, עתה יש לברר מי ביצע את הטעות. במקרה וזה מוסך, שאל את רפי לין , הוא בטוח יודע להסיק מסקנות.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...