Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דרישות הביטוח למיגון הרכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני לוקח הצעות לביטוח מקיף.

הביוטוח דורש מיגון " המר " אשר מותקן באיתוראן אך לי אין אותו.

רציתי לשאול האם אני מחויב לבצע את המיגון בחברת איתוראן כפי שסוכנת הביטוח אמרה לי ?

אם אני אצהיר שיש לי מיגון כיצד יוכלו חברת הביטוח לוודא ?

האם רוב חברות הביטוח דורשות מיגון זהה אובסטנדרט מסוים ?

מה אתם ממליצים?

תודה ויום נפלא

פורסם

אתה חייב לשים מה שסוכנת הביטוח שלך אמרה לך.

כי זאת החברה שהביטוח עובד דרכה.

 

לפי שאתה מקבל את פוליסת הביטוח, אתה חייב לעבור בדיקת מיגון(בחינם) במקום מורשה, ושם הבודק ממלא טופס עם כל המיגון שיש לך ושולח אותו לחברת הביטוח.

 

לא כל החברות דורשות אותו מיגון, אבל בד"כ הוא דומה ונקבע לפי ערך וסיכויי הגניבה של האוטו.

פורסם

יש לי הונדה סיוויק 99 3 דלתות 1400 סמק

 

חברת הביטוח שלי דורשת מיגון " המר " אשר מותקן באיתוראן. ישנם המון סוגי מיגון לאיתוראן : עלוקה פלם.....

פורסם

ניתן להתמקח עם סוכן הביטוח על המיגון הנדרש.

אני מכיר אישית מקרה של התמקחות שהביאה לביטול הדרישה לנועל מכסה מנוע.

 

המיגון הנדרש ע"י חברות שונות הינו בד"כ דומה, אבל לפעמים יש הבדלים. כמובן שמרצדס של חצי מליון תחוייב במערכת איתור (או שתיים...) בכל החברות, אבל ברכבים יותר עממיים יש על מה לדבר ואם יש לפחות קודנית ואימובילייזר מקורי זה בד"כ מספיק.

 

הפרוצדורה היא שמסכימים עם חברת הביטוח על המיגון הנדרש, הם מוציאים פוליסה, ונותנים לך זמן מוגדר (בד"כ שבוע) להתקין את המיגון לפי המפרט שלהם ולהגיע לתחנה מוסמכת שלהם לביקורת שהמיגון מותקן כמו שצריך (אפשר פשוט להתקין באחת התחנות האלו ואז כמובן מקבלים אישור) - האישור עצמו בכל מקרה לא עולה לך כסף.

 

לשים לב מה הדרישות בפוליסה הכתובה ושהן תואמות למה שסוכם עם הסוכן ולמה שמותקן באוטו - שלא יהיו פאדיחות אם הרכב ייגנב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

"איתוראן עם עלוקה" עבור הונדה 1400 מודל 1999? מישהו פה רוצה לאמר לך- "חביבי, לך לסוכן אחר. לא רוצה לבטח אותך" והוא לא יכול לאמר לך זאת באמצעות התעריף, משום מה.

 

חפש לך סוכן אחר. זול יותר וללא שגעון גדלות.

 

לידיעתך- אף חברת ביטוח לא יכולה להכתיב לך את יצרן המיגון ו/או המתקין ו/או את דגם המתקן הנדרש. אם יכריחו אותך- יש לך עילה לתלונה למפקח על הביטוח. יכולים להכתיב לך רק את רמת המיגון. השוק גדול- חפש לך את המתאים.

פורסם
"איתוראן עם עלוקה" עבור הונדה 1400 מודל 1999? מישהו פה רוצה לאמר לך- "חביבי, לך לסוכן אחר. לא רוצה לבטח אותך" והוא לא יכול לאמר לך זאת באמצעות התעריף, משום מה.

 

חפש לך סוכן אחר. זול יותר וללא שגעון גדלות.

 

לידיעתך- אף חברת ביטוח לא יכולה להכתיב לך את יצרן המיגון ו/או המתקין ו/או את דגם המתקן הנדרש. אם יכריחו אותך- יש לך עילה לתלונה למפקח על הביטוח. יכולים להכתיב לך רק את רמת המיגון. השוק גדול- חפש לך את המתאים.

בדיוק : לדוגמא הם מבקשים : קודן שתי ניתוקים אלחוטי, אתה יכול להתקין מטאור אתה יכול להתקין תמנון אתה יכול להתקין מלא חברות ומלא דגמים
×
×
  • תוכן חדש...